תוהה...

Rinattt

New member
../images/Emo5.gif

נשבעת לך שהפנמתי מה כתבת!

d a n i e l s 5

New member
כן !

אפשר להיות מעורב , להביא את זוית הראייה הנשית, האימהית....... לפעמים הצפייה מהצד מאפשרת ראייה אחרת ........ הרבה פעמים כשקראתי כאן על אמהות שסובלות מהאבות (מזונות, הסדרי ראייה וכדומה) ...וידעתי גם שאותם אבות חיים בזוגיות עם נשים שהן אמהות...אמרתי לעצמי ראבק.........אין מי שיאיר את עיניו ...ויראה לו שאפשר אחרת....? (נכתב בלשון זכר אבל הכוונה גם להפוך). להיות מעורב אבל בהחלט לא להתערב :) לחיי ההבדל !!

יערית

New member
וזה הבדל ענק

בין להיות מעורב לבין להתערב! חובה בקשר זוגי להיות מעורב,להתערב זו כבר נקיטת עמדה לא חכמה במיוחד.

d a n i e l s 5

New member
הנה לך תסריט .....

הוא: הבת זונה הזאת רוצה עוד תוספת של 500 ש"ח במזונות , היא טוענת שלא מספיק מה שנקבע. בת זוגו: 500 ש"ח תוספת למה? הוא: אנא ערף...רוצה לרשום את הילד לעוד חוג. בת זוגו: ומה עם הילד....כמה הוא רוצה ללכת לחוג הזה ? הוא: הוא מאוד רוצה ללכת , הוא ממש מגלה כישרון ...אבל זה יקר לי 500 ש"ח . בת זוגו : וואלה מבינה אותך עם מה שנשאר לך אחרי המזונות זאת באמת תוספת משמעותית ........אבל יש לי רעיון , אולי תציע לה להתחלק חצי חצי בתוספת הזאת .... הוא: נראה לך, אין עם מי לדבר ..זותי הולכת עם הראש בקיר בת זוגו: תנסה מ'כפת לך .אולי ככה דיבור ישיר עם הסבר על המצב הכללי שלך אולי בכל זאת ידבר אל ליבה :) (את יכולה להפוך את התסריט להוא =היא בת זוגו=בן הזוג) מה את אומרת יערית........זאת התערבות או מעורבות ?

קטי30

New member
רגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

פה כבר מעורבים ילדים
כל משתנה כשהם נכנסים לתמונה לא? אז זה כבר לא בינו לבינה אלא בינו לבינה לבינהם סמאללללללללל'ה התבלבלתי לגמרי

d a n i e l s 5

New member
עירבתי הורים לא ילדים :)

ועל זה אני בדיוק מדברת , היא מעורבת בזה שהיא מראה לו את הצד השנייה בצורה יותר מפוכחת .... כי הוא.... .כבר בג'ננה ........הוא במצב כזה לא מצליח לחשוב בהיגיון (אגב גם היא עם הדרישה) לכן היא לא נכנסת בינו לבינה...היא רק מייעצת ממקום ניאטרלי . אם היא היתה מרימה טלפון לאמא.......היא היתה נחשבת למתערבת....אבל היא לא ! וזה מה שעושה את ההבדל בין התערבות למעורבות :) מקווה שעשיתי לך סדר.

קטי30

New member
כפרע' עליך../images/Emo25.gif

בטח שסידרת לי הכל עכשיו נהיר ובהיר לי
עכשיו, אם לא כפת לך ויש לך זמן הארנות .. חייבים להוריד חורף נהיה ממש קר
אוהפ'תותך אישהילדה יש לי תממונות שלך שחבל על הזמן מממממממממממממממממזמן

יערית

New member
זו מעורבות

תוך כדי שיתוף והיתייעצות עם בן הזוג ולא עם הצלע השלישית, קחי את אותו סיפור שכתבת(אם כי היה קשה לי לקרוא אותו באופן שהוא נכתב:))) ותסיימי אותו בכך שאותה בת זוג לוקחת על עצמה את ההחלטה להרים טלפון לאקסית ולסגור איתה עינינינים,זו חוצפה והתערבות בין שניים. בזוגיות שאני יוצרת אני מאד מעורבת בה וכך גם הצד השני,כל אחד מהצדדים מביע ונותן רעיונות ,מציעה ועוזר לסדר ת'מחשבות,אבל מי אני להרים טלפון לצד שלישי בכדי ל"זרז" עינינים או לסגור אותם בדרך שאני רוצה או חושבת לנכון? תגידי,אין מצב להוריד את הקללה מהמשפט?

d a n i e l s 5

New member
פרעה ישמע לך יותר נעים :)

האופן שבו כתבתי אותו האו האופן שנשמע בהרבה בתים מהצד השני :) תרצי או לא תרצי .......... ואכן בסיומת אחרת אם היא היתה מרימה טלפון היא היתה מתערבת ........ וזה כל ההבדל !

Rinattt

New member
יחי ההבדל הקטן אה?

וזו גם דעתי חשבתי משו לא פסדר איתי לרגע
:)

d a n i e l s 5

New member
את תמיד בסדר :)

טוב נסחפתי.לא תמיד .אבל כמעט תמיד ..... ומי שאמר לך אחרת...כנראה רצה לראות את זה כך.

למעלה