תוהה

קליל 1

New member
ממש במקרה הבאתי את הדוגמה

הזו..כי בעבר נתקלתי בהתלבטות הזו..והיום ,יותר נכון התקופה הזו די דומה..

אני מאוד מודעת...

וכמובן לא התכוונת להכליל אבל רוב האנשים חיים את חייהם כאילו המדינה חצויה לשתיים כן אם מבחינה עסקית כל הטלפונים של מקום עבודתי הועברו אלי והאנשים מתנהלים ואף באים בטענה על כך שאנו לא מתפקדים בימים אלו מכעיס ומקומם נשאר לנו רק להתעסק בשולחנות וכסאות בימים כאלה וזה לא אדם אחד... ובכלל אזרחים כן מתנהלים כשגרת חיים ולא...אני לא מדברת על שגרת חיים נורמאלית אלא על החוסר האימפטיה שמביעים בהתנהלותם בילויים וכו' תאמינו לי שמכירה רבים שומעת ורואה אל תצתנעו...ואל תגוננו חלק מכם מהמרכז מאמינה שגם מרגישים כמוני כשאתם רואים אותם מה שמעצב שהפכנו להיות אפטים (שוב לא מכלילה)

אילנה, שאלה

איך היית רוצה שכל אלה שלא מראים אמפטיה לדעתך, יעשו את זה? מה תושב מהמרכז צריך לעשות כדי שלך אילנה, יעשה טוב על הלב ותרגישי אמפטיה למה שאת ושאר אנשי הצפון עוברים כרגע?

maof

New member
ת'אמת....

שהזמנתי אנשים מהמרכז לבוא לצפון, משום שהתפנו לי שני חדרים הילדים שלי שניהם במרכז. ולכן חיפשתי מישהו שיצא מהבועה ויגלה אמפטיה. מעוף

אני מבינה

שכשבן אדם מתעקש שלא לראות את מה שקורה סביבו, אז מחפש איפה לא טוב ואם אילנה היתה פותחת קצת את העינים, היתה רואה שרוב אם לא כל אזרחי המדינה מגויסים עבור תושבי הצפון, אם בהכנסת אורחים ואם במשלוח מזון וציוד, ואם בהגעה לצפון לשם ההזדהות. לאילנה אין כנראה מושג, כמה אנשים מגיעים לצפון מהמרכז, כדי להגיע למקלטים ולבתים של אנשים כדי להביא להם אוכל ,משחקי מחשב וכל מה שדרוש להם כדי להפיג את השעמום והפחד כאילו מה עוד אנשי המרכז צריכים לעשות? לבוא ולישון בצפון במקלטים עם כל האחרים? ודוגמא קטנה אפשר לקרוא בפורום למען הקהילה. ויש עוד הרבה אנשים שעושים עבור הצפון ככה בשקט, בצנעה

יערית

New member
לא לזלזל באילנה בבקשה

כפי ששמענו ממנה,היא ממשיכה לעבוד כרגיל כשכולם מסביבה יורדים למיקלטים ועוצרים את החיים. קצת כבוד למי שממשיך עסקים כרגיל:)

וכמו שכתבת לפני כמה ימים

מהתוכנית "עובדה" כבר מכינים פרק על זה באמת שלא מבינה, למה להשאר במקום כל כך מסוכן, אם יש את האפשרות להתרחק עדיף להיות אריה מת משפן חי?????

יערית

New member
ואני בכלל

שור

יערית תקראי את תגובתי...

לא נולדתי פריירית כל העובדים כולל המעסיקים עזבו את העיר אני בעבודה מטעמי הנאה או הכנסה אני היחידה שקרובה לעבודה כן התנדבתי כי אני גם מקבלת את הריקושטים של אנשי המרכז והדרום וצדקת בדבר אחת אל תזלזלו באילנה

Rinattt

New member
עכשיו הבנתי...

עם ההכנסה באה ההנאה = השלמה תודה על ההסבר מותק

Rinattt

New member
../images/Emo4.gif

חשבתי עם ההכנסה באה ההנאה, עכשיו לא 'בנתי כלום

Rinattt

New member
ת'שבעי את עונה לי ברצינות

הורסתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אין ספק שאת יודעת להעלות את המורל בימים קשים אלו

אמרתי...

תקראי בתגובותיי אני מתחברת משום מה בהשוואה ליום כיפור לא יודעת למה אני לא מאלה שמאמינים ואין אני צמא בכיפור אך בימים אלא אני משתדלת להתנהל באיפוק לא מבשלת שיריח ולא משמיע את המוסיקה האהובה ולא נוהגת ברכב על אף שאין לי משמעות בכך מכבדת את הסביבה כך אני מצפה בימים אלא של מלחמה וזה לא רק פיגוע שלצערי שאחרי יום חוזרים לשיגרה לאיפוק מחיי הוללות, מהתנהלות עיסקית והתחשבות ואימפטיה לצפונים נכון חלק מהמרכז פתחו את בתיהם מעריכה ומודעת למעשים רבים לא הכללתי באמרותיי, רק שלצערי הרוב הוא לא חיי את הכאן ועכשיו

maof

New member
מה אפשר לעשות אילנה.....

לא כולם הגיעו לשלמות כמוך... יש אחרים ששונים ממך בדעותיהם ובהתנהגותם אבל אל יאוש את צריכה להעביר את דעותיך רק ל....6.000.000 אנשים מעוף

אז את אומרת בעצם

שאנשים במרכז לא ילכו לעבודה? לא יסגרו עיסקאות שהתחילו איתן לפני המלחמה? שלא יבשלו ספגטי ושניצל? לא ישמעו מוזיקה? מה??? תאמיני לי אילנה, האמפטיה שכל תושבי מדינת ישראל מגלים לאנשי הצפון בימים טרופים אלה, זאת הגאווה הגדולה שיש לנו הישראלים,ואף אחד לא עושה את זה כדי שאחר כך יחלקו לו תעודת הערכה, אנשים עושים כמה שהם יכולים מתוך רצון טוב ואמפטיה אז אם אני עכשיו בבית, אני לא אדליק רדיו כדי להפיג את המתח? רק בגלל שאני גרה בבית שמש ואת גרה בצפון???

Rinattt

New member
תגידי לי את מפגרת או מה?

עכשיו בגללך אני לא יכולה להכין ספגטי לבנות
לא שיש לי אפשרות אבל סקס מותר לעשות בימים אלו? תשאלי ת'מומחית

למעלה