תוהה

אנחנו צריכות להיפגש

אני כבר אעשה לך "סדר" במחשבות

&nbsp
&nbsp

רגע רגע רגע

היא צריכה לעשות הכל פלוס אפטר קייר?
זה קצת לא מסתדר לי עם להיות נשלטת.
איפה כאן איבוד/מסירת השליטה שלה? לא לשם כך התכנסנו?
ממה שהצעת לה היא זו שנמצאת בשליטה לאורך כל הסשן הזה.

Marceline

New member
היה לי סיפור דומה עם החבר האחרון

מסכן. קצת הפלתי עליו את הנושא

אבל. אני זוכרת שזה פשוט תהליך. היתה בינינו תקשורת טובה והיה לו מאוד מאוד קשה עם זה. נפרדנו לפני שזה התקדם - אבל ההתחלה היתה מאוד מינימלית.
ספנקינג.
נשיכות קטנות (היקיז)
בונדג' קל (אפשר עם צעיפים)
לא צריך לקפוץ ישר למים העמוקיים. מנסים ורואים מה עובד לשניכם.
אם הוא לא רוצה לפגוע בך - ואת רוצה לוותר על שליטה - בונדג' ומשחקי חושים זו התחלה נהדרת.
נוצה, קרח, שמנים,
אפשר להמשיך עם כיסויי עיניים.

אולי שווה לבדוק אם משהו מאלה הוא כן מרגיש בנוח, כי אלה ספציפית א דורשים ממך להכאיב לך אבל כן מאפשרים לך לאבד שליטה.

התחלה זה קשה, במיוחד כשאת יודעת מה את רוצה ובשבילו זה יותר לגשש בחשכה.
אני זוכרת שכשחיפשתי טיפים אחד שנורא אהבתי היה לשבת ולקרוא ביחד על יחסי שליטה ודברים שונים שאפשר לנסות. או לראות סרטון יוטיוב שמסביר על הנושא.

ממליצה מאוד על הסרטון שהוספתי על הנושא של הסכמה

BezBog

New member
מסכים

הוא שאמרתי. לדעתי אין פה עניין של קפיצת ראש למיים עמוקים. אני מעריך שכל מי שפה הגיע למקום הזה אחרי איזשהו תהליך עם עצמו. וכמו שאמרתי קודם אין פה שולט או נשלט כרגע זה תהליך אישי או זוגי שמתבסס על רצון לנער קצת את המיטב ולתבלן את הסקס.
ההצעות של מרסלין מצויינות לצורך זה.
תתחילו מדברים בסיסייים, אל תפחדו להתנסות ולהבין מה מתאים ומה לא ותבנו את מה שנכון לכם. בעיני יש הגיון בהתנסות בטוחה בתוך מערכת יחסים שלכם. רק צריך לזכור שלא הכל עובד על ההתחלה ולפעמים זה מביך או מצחיק או לא נוח. לוקח זמן למצוא מה עובד הכי טוב. אבל אם לא מנסים לא יודעים מה כן ומה לא.
תפנו למרסלין לקישורי ווידאו.
אבל בעיני זה להתחיל לראות מה כן. נשמע שאת יותר סקרנית ולכן כנראה שאת גם זו שתקדמי את הדברים עד שמשהו ייתפס ותתחילו לנוע ביחד.

UltraL

New member
כן, ממש שכיח

לדוגמא, גברת שהיא אחות ראשית במחלקת טיפול נמרץ וצריכה לנהל עניינים של חים ומוות (ממש!) ואז מגיע הביתה ורק רוצה שינהלו אותה והיא שפחה 100% לאדונה.
ולא רק בחדר המיטות אלה כלפי כל הקהילה הבדסמית.

למעשה מכיר הרבה שפחות שיש להם צורך מבחינה מקצועית ומשפחתית לשלוט על אספקטים שונים של חייהם.

למעלה