תוהה לגבי מתנה

s a t o r i 7 9

New member
תוהה לגבי מתנה

לחברה שלי יומולדת 26 בקרוב,
ותהיתי אם זה יהיה רעיון טוב לקנות לה מתנה\שובר לטיפולי לייזר...להסרת שיער. בשלב הזה לפחות לאזורים מסוימים.

השאלה אם זה "מקובל" או שזה מעליב..

אחותה חושבת שזה דווקא נחמד ואחלה מתנה.

לדעתי זו מתנה בעייתית

בתור התחלה - המשמעות של שובר כזה היא שהיא תצטרך להוסיף כסף, אני אישית נגד מתנות כאלו. בנוסף, באיזה מכון תבחרי? מי אמר שזה המכון הכי טוב והכי מתאים? זה משהו שיכול לכבול אותה.

בנוסף, אני אישית לא אוהבת מתנות כאלו - אם היא רוצה טיפול לייזר, שתטפל בזה בעצמה, מתנה אמורה להיות משהו שלא תקני לעצמך ולא משהו שיחסוך לך עלויות.

ולסיכום החפירה: הזכרת לי שבזמנו חברה קנתה לי כמתנת יומולדת שובר ל-3 טיפולי מניקור אקספרס (שזה למעשה לא מניקור - אלא שיוף ומריחת לק), וזה אחרי שאמרתי לה זמן קצר לפני כן כמה שאני שונאת את המכונים האלו ואפילו שיתפתי במקרה שנתתי להם צ'אנס והעובדת שם לא הסכימה לעשות לי מניקור "אמיתי" שכולל הסרת עור, ובכל זאת היא ראתה לנכון לבזבז על זה כסף (בכנות, לי היה יותר חבל על הכסף שהיא הוציאה על דבר שאני שונאת, כבר היה עדיף שלא הייתה קונה לי כלום).

coolgift

New member
תלוי בגישה

כמו שאמרה אישה מרציפן מעליי, אני חושב שזה נורא תלוי במקבלת המתנה. אם אתה יודע שזה משהו שהיא כן רוצה לעשות אז - יופי.
אבל אם אתה לא בטוח שזה משהו שהיא חשבה עליו בכלל, קח בחשבון שיש מצב שהיא תעלב, ואתה ממש לא רוצה שהחברה שלך תעלב מדבר כזה ולא תשכח לך את זה....

s a t o r i 7 9

New member
אממ..

אנחנו בקשר כבר שנה פלוס, ותמיד הייתה שיחה על זה שהיא רוצה להסיר שיער.
אני יודע שזה מאוד יקר, ודיברנו ב*צחוק* שנעשה את זה ב"פעימות"..

אם לא, אז אני כנראה אלך על בושם שהיא משתמשת בו..אין לי חוש ריח..כך שאסתמך על מה שכבר יש לה.

בנוסף, אשלח לה פרחים למקום העבודה עם שוקולדים...ומסעדה בערב במדרחוב של זיכרון. (משהו מומלץ?) ויום לאחר מכן ניקח יום חופש ונטייל איפשהו בצפון הארץ.

אבל אם לא הסרת שיער, אז אני מרגיש שאני צריך משהו למנה עיקרית..אולי יותר מבושם..

למעלה