תוהה בקול רם...

תוהה בקול רם...

גילויי אהבה, חיבה.... כמה מהר או לא, הם נאמרים לצד השני? נשמע קצת ילדותי ואולי אווילי..תהייה.....תוהה...... בנסיקה מתפרפרת....(מהמילה פרפור....ולא התפרפרות)

בכלל לא אווילי

הכי טוב זה כשמרגיש לך נוח גם עם ההרגשה וגם עם המילים וגם עם מה שמבטאות

העניין הוא שזה התקבל מהצד השני,

בזוגייה, אמרנו אחד לשנייה, כל שנייה בערך אני אוהב/ת אותך. היום בדיעבד אני יודעת שזה היה ריק מתוכן, לא אמיתי. וכיום אני מפחדת ממילות אהבה, מסתייגת מהן, לא רוצה לשמוע אותן באופן שיראה שהן לא באות מהלב באמת, נמהרות.

למתחילה..

אני אוהב אותך זה הרבה דברים.. אוהב איך שאת נראית.. אוהב את השיער.. אוהב את איך שאת עושה דברים... הצהרות אהבה נמדדות לאורך זמן.. וכשדלוקים הצהרות האהבה הם מה שרואים ומרגישים לא תמיד בצורה מעמיקה ואת צודקת..צריך לקחת בערבון מוגבל ולעקוב האם התדירות פוחתת או עולה וכאן בעצם התשובה,האם אמיתי או סתם מחשבה.

ע פ ר ל ה

New member
ולמה אליי אתה לא מתייחס חתול?../images/Emo46.gif

וזה בעיקר משום שלי עצמי יש חתולה בביית שנראית בדיוק כך
עכשיו תורי,שלוף!

ע פ ר ל ה

New member
תבין../images/Emo54.gifהקשתים אימפולסיביים...

לעיתים.
יושבת יפה,רגליים צמודות,אוזניים קשובות,עיניים פעורות
נו חתולבנשחור,אני בהקשב מתוח!

ע פ ר ל ה

New member
זה לא נשמע ילדותי...

גם לי זה קרה,ועוד קורה...
גם אני תוהה ומהססת,קצת מתבלבלת וחוששת... אז מה עושים באמת? לא הכי נעים לגלות חיבה ומילים חמות כשמנגד יש מבוכה. יאללה,חסל סדר התחנפנויות לי,שונאת חד סיטרי. ביי ושלום!

טוב נו....

אם אנחנו "מגיבים" כמו ש"מצפים" מאיתנו אז מי אנחנו באמת? "מצופי אחרים"?...מה זה בכלל? אם לא נעשה מה שאנחנו מרגישים? אם לא נגיד מה שאנו חושבים? לא נהיה אנחנו. ולכן חושב שכ"א צריך לעשות,להגיד,מה שהוא חושב שנכון עבורו ואולי יש כאן משהו ילדותי {כי ילד אומר הכל ומה שבליבו}. וזה בעצם בא ממקום ומקור טהור ואמיתי. אם נשמור על הטוהר הזה כלפי עצמנו נוכל להעביר זאת גם לאחרים. ואין כאן חד סיטרי. כי אם נחשוב: מדוע הוא לא "מחזיר" לנו באותו מטבע? או לא מרגישה כלפיו כזו עוצמה כמו שהוא מרגיש. נחטא לאמת,לאמת שלנו קודם כל. אז לקבל באהבה ולתת ללא תמורה-אין התחשבנויות ואין לא נעים או מבוכה. וחוץ מזה לא כל אחד מביט על העולם דרך אותם זוג משקפיים של הזולת ומכאן נק' הראות השונות. ומה זה "לא נעים להעביר מילים חמות..כשהצד השני במבוכה..? את יודעת למה הוא במבוכה? כי אף אחד לפנייך אולי לא אמר באופן ישיר כמה הוא כך וכך וכך.. מבוכה יכולה להיות מביישנות...ואת ממה מתביישת... קמצנית !!! תגידי מה שיש לך ואל תהיי עסוקה במבוכה או בהסמקה של הצד השני. תהיי את ורק את.. והכח שלנו על אנשים זה בדרך וצורה שאנו אומרים את הדברים.. כך...ישר...מתוך הלב... ואגב,גם אם מישהו פוגע בנו או מעליב..רק חיוך ומילה מפתיעה תנטרל כל כעס. רוצה דוגמיה?

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אני לא קמצנית../images/Emo88.gif

אני סתם עושה דאוו'ינים עכשיו כאילו שאני גיבורה,כשבעצם אני רכה ורגישה כמו חמאה.(הנה,גיליתי סוד קטן עליי
) זה כמעט כמו להתפשט
עכשיו תביא דוגמיה לסוגיה הבאה

Netta79

New member
קצת סבלנות ../images/Emo140.gif

יש אנשים שיותר קל להם , יש אנשים שפחות ... צריך לדעתי לתת ולקחת את הזמן אם / כשצריך יש אהבות ממבט ראשון וקליקים מטורפים ויש אהבות גדולות שצומחות לאט לאט ...
~נטע

ד ו ל ה

New member
פרפור ../images/Emo26.gif מפרפרת

מתפרפרת זה כבר משהו אחר...
וגילויי חיבה ואהבה, אני תמיד בעד דולה (פרפרית לשעבר)

למעלה