תוהה בקול רם

isadora77

New member
תוהה בקול רם

אני לא יודעת אם זה מקובל אבל עד כה יש לי הרושם שלמרות שמירב (מנהלת הפורום) היא בעצמה בעלת סוכנות - אין בפורום הזה התערבות בתוכן או משהו כזה.
אז מירב מוזמנת כמובן להגיב מהצד שלה...

אני חייבת להגיד שקשה לי.
קשה לי לשמוע על הסכומים שמבקשים מזוגות בתהליך הזה.
מהצד זה נראה כאילו "גוזרים קופון" עצום על גבם של הזוגות ומנצלים את המצוקה.
אני יודעת מה הסכומים המקובלים. אני יודעת מה העלויות וההוצאות שכרוכות בתהליך והסכומים שגובים בסוכנויות הם כמעט כפולים. הרווח היחסי נראה לי לא פרופורציונאלי.
עד כדי כך ששמעתי כבר מזוגות שנכנסו לסוכנות ופשוט נבהלו ויצאו.
היום שמעתי אפילו על מישהי שגרמו לה לחשוב שהסוכנויות הן הדרך היחידה החוקית לביצוע פונדקאות ולא היה לה מושג שאפשר גם לבד, או שיש ליווי שלא עובד דרך סוכנות.

אז למען המתעניינים, מי שנכנס לפה בשביל לקבל מושג, הקוראים הסמויים ומי שמחפש את הדרך שלו חשוב לי להגיד שאפשר לעבור את התהליך הזה בהוצאה קטנה בהרבה ממה שמבקשים בסוכנויות.
אפשר אפילו לעבור אותו בליווי מלא ומכיל ומרגש בלי לשלם לצד השלישי המתווך את מה שבקלות יכול לממן בעתיד תהליך נוסף.
אני לא עוסקת ביחסי ציבור או פרסום אבל אני שם. והמיועדים שלי שם. בתהליך מקסים ובליווי צמוד ומרגש ושפוי.
וזה לא מסובך וזה לא קשה. זה קיים.

שתדעו שזה קיים.

מירבי*

New member
חופש הבחירה

ההודעה שלך מצליחה להעביר מסר של זלזול באינטיליגנציה של ההורים המיועדים.
כל זוג בוחר את הדרך שנראית לו לעבור את התהליך, לבד או עם מרכז מלווה.

בפורום הזה גולשים הורים מיועדים ופונדקאיות וכל אחד בחר בדרך שמתאימה לו לעבור את התהליך.
מעולם לא נכתב כאן שמרכז זו הדרך היחידה.
היו אין ספור שרשורים על כן או לא מרכז פונדקאות ובסיכומו של דבר כל אחד בוחר מה שנכון לו.

BarBS

New member
רב הנסתר על הגלוי

אנחנו רוצים לעיתים לתת הרבה קרדיט לאינטילגנציה של אנשים בכלל, אבל מנסיוני - עדיין רב הנסתר על הגלוי בתחום הפונדקאות- דרך איפה ואיך אפשר לעשות (בארץ). במבחן התוצאה בחיפוש גוגל פשוט עולות הסוכנויות המבוססות. כשמגיעים לתפוז, בין אם לפורום פוריות או פונדקאות - אותן סוכנויות מפרסמות עצמן במודעות ובמימון, ובכך נדרש מאיתנו - בעלי האינטילגנציה, להפעיל עוד ועוד משאבים לחיפוש אפשרויות - שלא ידענו כלל כי קיימות.
בחרתי להגיב כי כמישהי שעוברת בין פורום פוריות לפורום פונדקאות - הייתי רוצה לראות גם את הפורום הזה חף ונקי מגורמים חיצוניים - ושניהול פורום יהיה בכובע של אנשים פרטיים ולא גורם עסקי. אין כאן משום תקיפה חלילה, כי גם מירב "היא משלנו" ומגיעה היישר מהניסיון שלה, ודווקא משום כך - מענה להודעות כאישה פרטית מנסיונה בתהליך הוא חם ומזמין הרבה יותר - ומאפשר פורום תמיכה וליווי אתיים ומזמינים - שוב, כדוגמת פורום פוריות המקסים.

אנחנו חיים בעידן טכנולוגי להפליא - ומרבית החיפושים לפונדקאיות מתבצעים דרך האינטרנט. מנסיוני - המידע הזה לא נמסר לזוגות מיועדים בביקור בסוכנויות - וכבר קראתי כאן הודעות על תחושות קשות של חוסר מסוגלות שנבנית ונוצרת אצל שני הצדדים בבואם לחפש בית חם לתהליך שלהם - המסרים העוברים הם שמרפים את ידיהן של פונדקאיות רבות שתיארו כאן חששות רבים שהועברו אליהן, ואותו כנ"ל אצל הורים מיועדים ולכן - חשוב להציף כאן שוב ושוב ולהעלות את הסוגיה של אפשרויות שונות שקיימות. ככל שנתוודע למרחב האפשרויות העומד בפנינו, כך יגדלו ההצלחות בתהליך המופלא הזה - בשידוכים בין מיועדים לנושאות, בין הציפיות לצרכים ובצעדי המסע, וכן - בדגש כלכלי לא מבוטל , שמשחק תפקיד רב ביכולות ובבחירות העתידיות שלנו - לתהליכים נוספים, לבדיקות רפואיות בהיריון, ולהוצאות נוספות נלוות.

כלטוב14

New member
אני

לא יודעת על איזה עוד "אפשרויות" רבות את מדברת..
מי עוד עוסק בתחום חוץ מהמרכזים שידועים פה ?..

ובתחום הזה לדעתי הגודל כן קובע !

סוכנות שליוותה מאות תהליכי פונדקאות, מאות! ,
נתקלה בכל המכשולים והבעיות שיכולים להיות.
וכשהכל טוב אז אין בעיה, ואפשר ללא ליווי והכל.
אבל כשמשהו משתבש, ולו הקטן ביותר,
הניסיון של הסוכנות בא לידי ביטוי ופשוטו כמשמעו "מציל" את המצב.

תהליך כזה הוא ממש לא זמן לניסויים ולשיטת "מצליח"..

זו דעתי.

MAMALY

New member
כנראה לא בדקת את העניין לעומק וכמו שצריך

ראשית אפשר לעשות תהליך בלי מרכז מלווה אף פעם לא אמרו שחייבים ומי שאומר לך דבר כזה משקר.

אני עשיתי עם מרכז
זה לא סכומים עצומים ולמעשה פונדקאית שבאה עם מרכז מלווה שלווה יותר ובטוחה יותר ויודעת את דרכה נדיר שיהיו בעיות אם מכינים אותה כראוי פסיכולוגית, נפשית, רפואית וכדומה .

שנית - אני כבר נתקלתי בפונדקאיות לכאורה שדיברו פה על סכומי עתק שהן מבקשות מזוג "בלי מרכז" והזוג נאלץ בהמשך לשלם הרבה מעבר למה שצריך בגלל חוזים שלא נערכו כראוי ובעיות צצו משני הצדדים ללא הרף אחוז התהליכים הבריאים נמוך כשאין יד מכוונת נכונה ואמינה.

יש מרכזים לא הגונים וישרים ויש כאלו שכן צריך לבדוק היטב ולשים לב
לא כל תהליך צריך ליווי צמוד אבל הכנה לתהליך חשובה לשני הצדדים כראוי זה חוסך בעיות בהמשך

אני בחרתי לעבור את התהליך כאמא מיועדת דרך מרכז כי לדעתי אין מחיר לילד ובטחונו חשוב מאוד לשים ילד שלך בבטן של אישה אחרת כשאת לבד כמה שאת תותח על והפונדקאית נראת סבבה והכל טוב לדעתי האישית זה סיכון עצום יש הרבה מהמורות בדרך ואני בהחלט נעזרתי רבות במרכז המלווה וטוב שהיה נעזרתי לא כי היולי בעיות עם הפונדקאית (והיו לי 2 כאלו בשני תהליכים שונים בהפרש של 3 שנים) בגלל שלי אישית היה מאוד קשה להתמודד ובלי היד המכוונת והרוגע והבטחון שהיה לכולנו בתהליך לא בטוח שהיה עובר בשלום.

אם יש מישהו אמין וישר!!! שיודע לבחור בשבילי את האישה המתאימה שתשמור על הילד שלי ועומד מאחורי כל הדרך עד לחדר לידה (ללא תוספת תשלום מיותרת כי ליווי צמוד זה משהו אחר נא לשים לב!!!) יש לי בטחון גדול הרבה יותר הילד שלי יוולד בריא ושלם לפונדקאית שמחה ובריאה בתהליך בריא וטוב.

לצערי יש כמה מרכזים שהם לא ישרים והגונים זה מאוד חבל יש כאלו שהם ישרים אבל אין להם הרבה נסיון דבר שמתבטא לעיתים רבות בחוזים פרוצים ובהתאמה לא נכונה של הזוג והפונדקאית דבר שיוצר קשיים בתהליך.

לא גוזרים עלי קופון! חיפשו בדקו ומצאו בשבילי 2 נשים מדהימות שילדו לי ילדים לי היה ראש שקט וכל מה שהייתי צריכה קיבלתי לכל אורך הדרך באהבה גדולה.

מי שחשוב שהוא "יחסוך" ישלם ביוקר בהמשך הדרך אם זה בשקט נפשי אם זה בכסף וזה לשני הצדדים שיהיה ברור לפונדקאיות גם אתן לא תקבלו יותר כסף אם תלכו בלי מלווה מאחור אתן תקבלו אותו הדבר פחות או יותר ולא יהיה מי שיעזור לכן אם הדברים לא ילכו כשורה בעיות קטנות יכולות לגדול גם בקצב מבהיל ואם היתה הדרכה מתאימה לא היה קורה כלל
אישית אני חושבת שכשיש אוצר יקר מאוד בטן של אישה אחרת לא הייתי רוצה להתמודד עם זה לבד למען בטחונו ולא הייתי רוצה שהפונדקאית תהיה לבד כי לא בטוח שלהורים מיועדים יש את כל הכוחות "לתחזק" לבד קשר עם פונדקאית שלא בטוח שהיא מתאימה לזוג בכלל ההתחלות תמיד גן עדן בהמשך צריך הרבה סבלנות וסובלנות אחד לשני זה תהליך מורכב וצריך להסתכל על התמונה הכוללת

זוהי דעתי האישית כל אחד יעשה כראוי בעיניו
וכן, אנחנו לא טפשים גמורים לא ההורים ולא הפונדקאיות
וכל הסמויים מתבקשים ממני - עיצה טובה לא חייבים להקשיב, לדבר עם כמה שיותר זוגות, ופונדקאיות עם נסיון שילדו כבר ויש פה הרבה כאלו , לבוא להיפגש עם אמהות מיועדות לא בשביל לקדם משרד כזה או אחר בשביל להבין קודם כל את התהליך כולו!!! למה נכנסים, למה עושים ומה ומתי ואיך בוחרים את הדרך שמתאימה לכם מכל להיזהר ממכודות ה"ליווי הצמוד" ב 99 אחוז לא צריך את זה בכלל אם יש הכנה כראוי, להיפגש עם כמה שיותר מרכזים ולחוש אותם לשאול את כל השאלות גם אם הן נראות טפשיות, לא להחפז בשום החלטה כי בבריאות הילד שלכם ובריאותה של אישה אחרת מדובר, זה הכל.

בהצלחה!!!

talbensh

New member
תהליך עצמאי

אני יכולה להבין את התהיות שלך...
ברגע שכסף מעורב בתהליך תמיד יהיו אלה שירצו לגזור קופון, ולא באה חלילה לזלזל בסוכנויות...
אני יודעת שהם עובדים ותומכים ועוזרים אבל גם בעיני הסכומים שהם לוקחים מאוד מאוד צרמו במיוחד כשזה משהו שבהחלט אפשר לעשות לבד.
לכן חיפשתי זוג מיועדים באופן עצמאי.
עברתי תהליך מדהים ללא שום תקלות ובעיות ואני מאוד מאוד משתדלת להגיב פה ובכל הזדמנות אחרת שאכן הדבר אפשרי...
לא כל תהליך עצמאי מסתיים בקטסטרופה או פיצוץ ולהפך, אני חושבת שזוג+פונדקאית שלא מסתדרים או מתחברים בתהליך עצמאי לא יסתדרו גם דרך סוכנות וסיום התהליך לא בטוח שיהיה חיובי בשני המקרים....

DANIEL20015

New member
עו"ד+אבחון

האם יש לך פרטים של עו"ד ומאבחן מסויים לאבחונים? אני צריכה לערוך חוזה עם עו"ד שעושה חוזים בנושא ואבחונים
תודה

בד

New member
הסכומים גבוהים לזוות אבל לא בהכרח אבסולטית

אפתח בזה שנעזרנו בסוכנות לאיתור פונדקאית.
לטעמי, חסכנו לעצמנו עוגמת נפש בחיפוש / מיון פונדקאיות לא מתאימות.
וזה כבר שווה המון - אנחנו היינו מוכנים לשלם על זה.

מלבד זאת אם מסתכלים על העלות הכוללת ... היא ממש לא בעננים כמו שאת מציגה את זה. ובטח שלא יכולה "לגרד" עלות תהליך נוסף.
מעבר לעמלת התיווך הסוכנות כוללת בתשלום ("המכובד"):
שכ"ט עוד, שכ"ט 2 פסיכולוגים והכנת התיק לוועדה "מושלם".

כמובן, אפשר לעשות את הכל "לבד" אך בכפוף לאמור לעיל החסכון לא יהיה בעננים ואילו שברון הלב יכול גם יכול.

להגיד בימנו שהמידע לא נגיש לכל אחד זו אווילות מוחלטת. גם כאן בפורום הזה נוהלו כבר אין ספור דיונים האם כן / לא סוכנות ומה המשמעות. של הדבר.

יאמר לזכותה של מירב שהיא מאפשרת דיונים כאלו גם אם לא תמיד הם לטובת הצד "העסקי" שלה וזה גם אומר משהו (חיובי!).

אז בקול רם אני תוהה מה עומד מאחרי האמירה הנ"ל ובמדינה חופשית בה המידע חופשי זו התנסחות שגויה לחלוטין.

הייתי מכבד הרבה יותר אמירה (שכבר עלתה בפורום) - דעו לכם שיש אפשרות אחרת שלטעמך (ממגוון סיבות) עדיפה.

ובהקשר לרישא אני נותן
למירב גם על ניהול הפורום אבל יותר מזה שכסוכנות עמדה בכל ההבטחות שלה עד תום

תהליך עם מרכז

לפני הכל אציג את עצמי- אם מיועדת עם פונדקאית בהריון!!!
לפני שהתחלנו את התהליך דיברנו עם מספר זוגות חלקם מהפורום.
בדקנו לעומק את נושא המרכזים ואת האפשרות לעשות תהליך בלי מרכז. המסקנות שלנו היו חד משמעיות, בעניין כל כך רגיש ומסובך פונים למומחים.
באחת השיחות שלי עם זוג שעבר תהליך פונדקאות הם סיפרו לנו על ההוצאות הכספיות הגבוהות שנגרמו להם בגלל שהוועדה לא אישרה להם את הפונדקאית הראשונה שהגישו והשניה החליטה שלא מתאים לה יום לפני חתימה בועדה.
אחרי שני המקרים המצערים האלה ועם הרבה מפח נפש ודמעות וכסף רב שאבד הם פנו למרכז ושם התחשבו בהם מאוד והכירו להם מהר פונדקאית ועכשיו הם בהריון מתקדם.
אם היו באים מראש למרכז היה נחסך מהם כל הטרטורים וההוצאות הכספיות הגבוהות.
לגבי נהול הפורום אני מאוד רגועה ושמחה שמי שמנהלת את הפורום הזה היא בעלת מקצוע עם ידע רחב ונשמה גדולה שהתשובות שהיא נותנת הן מקצועיות ומעודכנות.
אני קוראת כאן המון ואף פעם לא ניתנה כאן תחושה שאי אפשר לעשות לבד להיפך תמיד היו כאן הודעות של פונדקאיות ואמהות שעושות לבד ואף אחד לא סתם להם את הפה.

את טועה ומטעה

אני לא יודעת על אילו סכומים שמעת ומאיפה לקחת את המידע שלך, אבל זה ממש רחוק מלממן "בקלות" תהליך נוסף....
כבר כתבו לך לפני על כל הדיונים שהיו בנושא בפורום ועל כך שהמידע נגיש לכולם, לא אוסיף בעניין.
מה שהפריע לי מאוד בהודעה שלך והשאיר טעם מר זה שכתבת את ההודעה שלך תחת כובע של "עזרה" ו"הצלה" לאלו המחפשים את דרכם... אך בפועל כל מה שרצית לומר זה שיש לכם ליווי (גם אתם נעזרים בליווי- מכיל ומרגש) שהוא אחר וזול יותר. זה אכן מזלזל באינטליגנציה שלנו.
מוטב היה אם היית כותבת הודעה שבה היית מספרת על הליווי, נותנת קרדיט למי שנותן לך ולהורים המיועדים את השרות ואומרת הכול באופן גלוי, כמו שרבות מאתנו עושות כל הזמן.
כל אחד בוחר לעצמו את הדרך שלו המתאימה לו, וכל אחת מהדרכים הללו עולה בדיונים באופן קבוע בפורום הזה.

emuna4

New member
סיכונים ומרכזים

אנחנו אחרי שני תהליכים מצוינים שעברנו באופן עצמאי ללא תיווך.
זה בהחלט דבר שניתן לעשות . חשוב להבין את דרישות הוועדה והתהליך כדי לדעת לבחור מבין המועמדות עם מי להמשיך לאבחון ולעו"ד. צריך לעשות קודם את הבדיקות הבסיסיות כדי לראות שהמועמדת מתאימה, לקבל אישור ראשוני מהוועדה ורק אח"כ להפנות לאיבחון ורק לאחר שהיא נמצאת מתאימה לפנות לעו"ד.
ואפשר לפנות למרכז ולשלם לו ולא להתעסק עם הפרטים.
תמורת השירות של המרכז צריך לשלם. מעין "פינוק " שעולה כסף.
אם יודעים איך להתנהל תהליך עצמאי למציאת פונדקאית יהיה זול יותר משימוש במשרד תיווך ולמרות זאת לא לכל הזוגות זה מתאים ולו רק בשל האנרגיה שהדבר דורש.
גם בתהליך עצמאי ניתן לקבל ליווי . אצלינו לא נדרש.
בקיצור- השימוש במרכז הוא לא זה שהופך תהליך למוצלח או לא.. זה שירות שחוסך התעסקות בפרטים ועבורו משלמים.
לחלק לא קטן מהזוגות זו הצלה. לחלק אחר זה לא נדרש (או יקר ) ומעדיפים להתנהל עצמאית.

pilpilla

New member
הרגשתי צורך להגיב.

אנחנו זוג מיועד שלאחר שבדק את כל האפשרויות בחר להשתמש בשירותיה של אחת הסוכנויות בארץ.
לא נראה לי שיש מישהו שזקוק לפונדקאית ולא יודע שהוא יכול לעשות את זה לבד.
האופציה קיימת ואף אחד לא מכריח לעשות דרך מרכז כלשהו.
בחרנו בסוכנות ואיננו מרגישים "מנוצלים" או ש"גוזרים עלינו קופון" ממש ממש לא!
דיברנו עם זוגות, התייעצנו במסרים והגענו למסקנה היחידה שהזול הוא היקר.
הסיכוי הלא קלוש שנעשה את הכל לבד נבזבז המון זמן וכסף ובסוף הפונדקאית לא תעבור בועדה פשוט לא שווה את החיסוכון בליווי.
נוח לנו ומרגיש לנו הכי בטוח בעולם ללכת עם סוכנות שיש לה ניסיון, שיודעת לאתר מי מסוגלת להיות פונדקאית, להתאים לה זוג , להעניק מהידע והניסיון שלה, לדאוג לעורכי דין שמתמחים בנושא לדאוג, לדרישות הועדה והכי חשוב לזהות מי תעבור ועדה ומי לא - שווה לי את כל ההון שבעולם.
הליך פונדקאות בארץ הינו הוצאה גדולה בין אם עושים אותו לבד ובין אם לא.

ולגבי מירב, אני עוקבת סמויה בפורום כבר לא מעט זמן ואני חייבת להגיד שלעולם לא ראיתי אותה מפרסמת את הסוכנות שלה. היא כאן - עונה לכולם בלי יוצא מן הכלל, מעניקה מהידע שלה ללא קשר לסוכנות שלה.

תהליך עצמאי תמיד היה קיים ובאמת שלא נראה לי שיש מישהו שחושב שחוק הפונדקאות בארץ מחייב שימוש בשירותי סוכנות.
בהצלחה לכולם
נועה

לא יודעת מאיפה הבאת את ערימת השטויות האלה...

ואני קוראת שוב ושוב את ההודעה שלך ואין לי מושג מאיפה להתחיל ובגלל שאני קצרה בזמן אתחיל ואומר שאני פונדקאית לשעבר ושעברתי תהליך מצויין דרך הסוכנות של "מירב פונדקאות חובקת".
ההוצאה הקטנה עליה את מדברת היא ממש לא קטנה. אני בתור פונדקאית לא הייתי הולכת להתהליך כזה בלי ליווי של סוכנות, לא מבינה פונדקאיות אחרות שמוכנות לצאת לדרך הזאת לבד - בלי תמיכה, בלי ליווי, בלי עזרה מקצועית, בלי שיטפלו לי בבירוקרטיה, בלי שיחות על מה הולך להיות ודאגה לעורך דין ולפסיכולוג ולעוד הרבה שאין לי זמן לפרט כרגע.
אין לי מושג מדוע פונדקאית בוחרת לצאת למסע הזה לבדה כשיש מי שילווה אותה וזה לא כרוך בתשלום - מצידה.
ילדתי לפני חצי שנה ואני יודעת מהם הסכומים של הליך בארץ ואני רוצה להגיד לך שהשטות שכתבת על כך שהכספים שמשלמים לסוכנות יכולים לממן הליך נוסף הם תלושים מהמציאות.
מכירה מקרוב מקרה של זוג שניסה לחסוך וביזבז זמן וכסף רב על פונדקאית שלבסוף לא עברה את הועדה! אם רק היית רואה את שברון הלב שלהם, את הרגשת הכישלון, את האכזבה שלהם על שבחרו ללכת על זה לבד ובזבזו חלק גדול מהתקציב שלהם בלי להשיג את המטרה ואחרי שחוו על בשרם את אי הכדאיות שבכך הם נרשמו לסוכנות ומתקדמים בצעדי ענק לעבר המטרה.
שלא נדבר על פונדקאיות שלא מתאימות לתפקיד ולא מתקבלות לסוכנויות ומחפשות לעשות את התהליך באופן עצמאי כשהן יודעות מראש שהן לא עומדות בדרישות הועדה ובכל זאת מנסות את מזלן ומתייחסות לתהליך כ"שוק".

חבל שאת מטעה אחרים.

יפעת

talbensh

New member
חייבת להוסיף לאור התגובות...

כל מי שכתבה פה על כמה זה קשה ארוך ומייאש לעשות את התהליך באופן עצמאי מציירת את המציאות של תהליך דרך ה"מרכז" כוורוד וואת התהליך העצמאי כשחור מאכזב ונוראי.
אז זהו שלא!
כבר שמעתי על מרכז (לא מירב) שמחייב כל פונדקאית שפונה אליו אפילו רק לבירורים לחתום על הסכם שהיא תעשה תהליך רק דרכו.
שמעתי על סיפורי זוועה שנגמרו ממש רע גם כשהיו דרך מרכז.
לעומת זאת מכירה ושמעתי לא מעט סיפורים על תהליכים עצמאיים (כמו שלי) שעברו יפה מאוד...
לצערי הרב אנחנו חיים במדינת ישראל שבה הישראלי המצוי (בארץ ובכל העולם) תמיד מוצא את הנישה שבה הוא יכול לעשות כסף.
אני יודעת שחלק מהאנשים שבתחום הזה אכן עושים עבודה מהלב אבל תמיד כשכסף מעורב יש שיקולים כלכליים ולא תמיד הם לטובת הלקוח

מה שאני מנסה לומר, סיפורים יש לשני הצדדים ואין צורך לשלוף דווקא את הגרועים שבהם כדי להפחיד או את המוצלחים כדי לייפות.
באופן אישי ראיתי שזוג כמו שהיה לי, שיודע ומבין את כל מה שכרוך בתהליך הצליח יפה מאוד לעבור את כל התהליך הבירוקרטי והמאיים בהצלחה ובמהירות.
לא חסרים זוגות כאלה כמו שלא חסרים זוגות שממש לא מבינים או לא רוצים להתעסק עם כל זה ובשבילם קיימים המרכזים/ליווי השונים.
מה גם שזוג שזה התהליך השני שלו ממש מכיר ושוחה בחומר ויותר מיכול ומסוגל להתמודד עם זה לבד.

במקום להביא סיפורים של אחרים צריך להביא את הסיפורים האישיים שלנו, לא חסר פה בפורום סיפורים מכל המינים והסוגים...

כלטוב14

New member
אני גם בזמנו

לפני שנפגשתי עם מירב, בשלב הבירורים, התקשרתי למרכז בהרצליה.
הם גם אמרו לי משהו בסגנון של בפגישה איתנו את חותמת על בלעדיות, ורק אח"כ נדבר איתך..
מותר לציין שלא קבעתי פגישה..

וטל, לא אומרים שאין תהליכים עצמאיים מוצלחים.
אנחנו מדברים פה על רוב ומיעוט. מה הסיכוי סטטיסטית להסתבך בתהליך עצמאי מול מרכז.
ומי שרוצה לקחת את הסיכון זכותו..

טל היקרה!

קראתי כבר מספר פעמים על התהליך העצמאי המוצלח שעברת ואני באמת שמחה על כך.
הרגשתי צורך להגיב להודעתך בעיקר בגלל המשפט :
"לצערי הרב אנחנו חיים במדינת ישראל שבה הישראלי המצוי (בארץ ובכל העולם) תמיד מוצא את הנישה שבה הוא יכול לעשות כסף"

לשים את בעלי הסוכנויות תחת הכותרת של ניצול פשוט מקוממת.
לא יודעת לגבי האחרים אבל אני כן יודעת שבעלת הסוכנות שדרכה אני עברתי את התהליך היא אמא מיועדת בעצמה.
והיא הכי לא הישראלי המכוער שאת מנסה לצייר אלא אישה אמיצה ומיוחדת שהפכה את סיפורה הלא פשוט מלימון ללימונדה והיא עושה חסד בתחום הפונדקאות בארץ.

talbensh

New member
תופרת יקרה

לא אמרתי ולא הכנסתי את כל המרכזים לקטגוריה של "ניצול" הלקוחות שלהם אלא לאותה תכונה ישראלית של מציאת הנישה.
זה לא אותו דבר וזה לאו דווקא במובן השלילי.

חוץ מזה דיברתי על מרכזים באופן כללי ולאו דווקא על מרכז אחד כמו הדוגמא שנתתי עם המרכז שרוצה לנצל פונדקאית שלא מבינה עדיין כלום ולהחתים אותה על טופס בלעדיות.

עדיין אני חושבת שאם רוצים אפשר למצוא סיפורי זוועה וסיפורי הצלחה בשתי הדרכים ושכל פונדקאית וזוג יעשו את השיקולים והבחירה שלהם ללא צורך בסוג של "הפחדה" עם סיפורי זוועות של אחרים...

למעלה