תוהה בקול רם

עלמה40

New member
תוהה בקול רם

מונחות שם כמו על מדף: "כובשת", "נערת תסריט", "סביונית", "ענבל 40" , "סתו", "קובית סוכר", "מאושרת איתך", "דרורית" תחת שמות של פרחים, ציפורים, מאוויים, חלומות, פנטזיות נועזות יותר או נועזות פחות, ארוניות, אמיצות או מלאות חשש. בסופר הגדול של החיים. נידמה שכל שנותר הוא להושיט יד ולערום אל תוך העגלה. אז מה בכל זאת מונע בעדי? למה אף פעם לא עוברת את הגבול, בין מסך במחשב לסף הממשות

בגלל החשש, שלמרות הפרח, הציפור, החלום...

מה שעומד מאחורי השם המפתה אינו מה שאת חולמת עליו? חדשה כאן, וגם אני לא מעיזה להוריד מהמדף, בפורום אחר. כי כשניסיתי הסתבר שהמוצר כבר נרכש על ידי מישהי אחרת...

עלמה ושחף..

אני מאמינה שכאשר הזמן יבוא.אתן תושיטו ידכן לקחת. עם החשש,עם הסקרנות,עם זכרונות מקשרים קודמים (טובים ופחות...)-כשיגיע הזמן,זה יקרה.. שחף-ברוכה הבאה.

עלמה40

New member
איך עוזרים לזמן לבוא...

את מאוד אמפתית ומעודדת.
העיניין שאני לא מצליחה להתגבר על החששות בכל תחום אחר מרשה לעצמי להיות חופשיה יותר אולי נועזת יותר וכאן משותקת לגמרי במצבים הכי מזמינים

היי עלמה 40

ראשית-תודה..
מעבר לכך,אני מאמינה ,אמונה שלימה ,שדברים קורים בעיתם. והעת הזו היא כל מיני דברים. המוכנות שלך,המוכנות שלה,השלימות,הרצון הכן והאמיתי,החשש אם קיים או שכבר חלף... ושימי לב-למרות שאינך יכולה לקחת-את בהחלת נותנת,מעצם זה שפנית אלינו כאן. וזה לא מעט...
ואולי-אולי,זה אף הזמן... תנסי.תבדקי. מה הכי נורא שיכול להיות?

meyrav a

New member
אינדיאנית

לחכות לשעת השינה, בכדי שתספרי לנו סיפור

gallop28

New member
../images/Emo36.gif מחכה למצא

מי שתספר לה סיפורי אלף לילה ולילה שכאלו

למעלה