תודו שזה נכון..

מ כ ו ר ה

New member
תודו שזה נכון..

השחקן שמשחק את אדם.. כזה כוסון! (בבקשה שמישו יגיד לי איך קוראים לו!) וגם לוק כזה חמוד.. רק תקעו לו משקפיים של אבו-ארבע
לא חבל

נצל"ש../images/Emo168.gif

רציתי לדבר על התכנים המנייאקיים של הפרסומת בערוץ 3 הם ממש אומרים מה יהיה בפרק:
לפרק 10(?) אחרי שהמופרע הזה מכה איזה ילד אלוהים (חייזר?!) מבקש ממנה לצאת איתו ולאחר הדייט הוא כמעט רוצח אותה...... אתם לא חושבים שזה הרס לי את הפרק עם הידיעה שהוא כמעט רוצח אותה או את אבא שלה?? בקיצור לדעתי הם צריכים להשאר עם הפרסומת של WHAT IF GOD WAS ONE OF US. מה אתם חושבים

shanyz

New member
כן זה באמת קצת הרס...

היו צריכים נגיד להראות רק עד הקטע שהיא נכנסת איתו לאוטו.. ולא יותר..

noGz

New member
אבל...

כאילו...אתם צודקים, זה באמת קצת הורס תמתח...אבל אם לא שמתם לב, בפרסומות לסרטים וסדרות- כמעט בכל סרט לפחות, תמיד מראים לך איזה קטע שבדוגרי "הורס"...או את הקטע הכי מצחיק בסרט...או איזה ספויילר אחר...ככה דברים עובדים כנראה... אבל כן, זה מעצבן...

OrdinaryDay

New member
אבל זה מה שגורם לאנשים לצפות

לפרק בשבוע הבא... את לא סקרנית לדעת מה בדיוק קורה שם? מי רב עם מי ולמה? ומה יקרה לג'ואן? הפירסומות האלה נועדו בכדי למשוך צופים.

אני דווקא...../images/Emo121.gif

אוהבת את הפרסומות...:) עוד יותר מושך אותי לראות :]

Luna Lovegood

New member
אני אוהבת פרסומות כאלו

כבר מזמן שלא היו בערוץ 3 פרסומות לפרק של שבוע הבא (פעם היה את זה להרבה תוכניות ומאוד נהנתי מזה) אבל לפעמים אני אוהבת לבוא לפרק עם חוסר ידיעה גמור על מה שיהיה בו, ופרסומת בטלוויזיה מונעת ממני את האפשרות הזו (בעע) האמת היא שזאת באמת פרסומת טובה, אבל כנראה רק בגלל שהולך להיות פרק ממש טוב
היא אשכרה עשתה לי סיוטים - יותר נכון חלום די מפחיד שהתפתח מהפרסומת - אל תשאלו

Luna Lovegood

New member
משהו מופרע לגמרי

בגלל שבפרסומת אלוהים הוא בצורת ילד פריקי-גותי מוזר כזה אז בחלום כולם היו פריקים כאלה עם שיער נפוח חוץ מהילד הזה שנראה רגיל ואיכשהו הוא היה בבית משפט בתא העדים לא יודעת למה.. ולפני ששמתי לב אני במקום דמוי לונה פארק במשימת הצלה כלשהי (וזאת לא הפעם הראשונה שאני חולמת שאני בלונה פארק כזה מנסה להציל מישהו. אבל אני לא חושבת שזה קשור)

OrdinaryDay

New member
../images/Emo12.gif

זה מזכיר לי את הסידרה אייס ליטנינג בערוץ הילדים
לפחות הצלחת להציל את מי שהיית צריכה?

karo16

New member
אממ...

ראיתי אותו משחק באיזשהי תוכנית אחרת לפני כמה ימים... אני לא זוכרת איזו!

למעלה