תודו שהתגעגעתם!!!

תודו שהתגעגעתם!!!

בהצלחה =] כללי: מהו שמך? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אתה אוהב לרקוד? השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פרטים אינטימיים: העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מה הספקת כבר לעשות היום? מה עוד תספיק לעשות היום? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? עונה אהובה של השנה: צבע אהוב: תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: חג מעודף: ערוץ מועדף: מילה אהובה: להקה אהובה: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה החלום שלך? איך חחגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?

Shark Alarm

New member
הנ"ל החליטה שחברי הפורום צריכים ../images/Emo26.gif

לדעת הכל אחד על השני, אז היא מפרסמת כל שני וחמישי (ולפעמים גם ברביעי ושבת) שאלונים ארוכים באורך הגלות.. בהצלחה לכל מי שעונה =]

באיו

New member
עונה לך בשתי הודעות- לא נכנס באחת

רק כי אני חדשה אז אני אראה בזה טקס הקבלה שלי וזהו... אני מעתיקה את השאלות מההודעה שלך ועונה עליהן בגוף ההודעה. תהני... תאריך לידה: 18 לאוגוסט מגורים: ראשלצ אחים/אחיות? אחת עיניים- חום ירוק שיער? חום משקל:הגזמה. 70 גובה: 175 מנגן על משהו,מה? גיטרה פסנתר ובעיקר על העצבים של אמא שלי על מה היית רוצה לנגן? כינור תופים והאורגנים האלה עם 3 קומות קלידים אוהב לרקוד? מאוד.סלסה בעיקר וכל מיני ריקודים קלאסיים- טנגו, ואלס וכו' השחטה עצמית: יש קעקועים? של מה? יש לי אבל יפים ולא בהגזמה... תוכי על הגב, סוס על הרגל והשאר--- פירסינג? איפה? בלשון וגם פה השאר---האמת שהוצאתי אותם כבר לפני כמה שבועות התנסת בעבר בסמים? בתור מי שהקימה קו לעזרה טלפונית לנוער (פה בראשון) ועוסקת בשיקום נפגעי סמים אני יכולה להגיד לך שאין דבר רחוק ממני בכל העולם כולו ניסית להתאבד פעם? מתי ולמה? מעשן? כמה בערך ביום? - שתי השאלות קשורות לדעתי- פעם עישנתי, היום כבר לא כל כך - לעיתים סיגריה מזדמנת... אני חושבת שכל מי שמעשן מנסה להתאבד באיזהו מובן- כולנו יודעים מה עישון עושה לבריאות.. אבל כדורים או לחתוך ורידים עוד לא יצא לי... היו לי מספיק הזדמנויות של "כמעט מוות" גם בלי זה. העדפה מינית: שיהיה כיף מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? בחיים לא היה לי קשר "סתמי"... אני לא יודעת איך עושים את זה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? וואוו... טוב פה אני שמה גבול האם יש בן זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? לא יודעת לא הגעתי אף פעם... עשיתי 5 יח"ל תנ"ך, 5 אנגלית ומתמט' ונראה לי שגם ספרות אולי וגיאוגרפיה... היה גם משהו של מדעים וטכנולוגיה... לא זוכרת ממש מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? מה זאת אומרת חלום קיצוני בקריירה? חשפנות? יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? רוב הדברים לא למדתי במוסד תקראי את הספרים ותביני. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אסטרונומיה, מחשבים (אני רוצה להרחיב) קולנוע ,צילום, ביולוגיה ימית איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זנות, חשפנות וכל מה שקשור להשפלות והזנחה של הגוף נחייה את הרגע? הא?? מה מתנגן עכשיו? איפה? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? עם ארבע תוכים ושתי כלבות, סבתא שלי, חברה וידיד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר, מייל, עבודות ללימודים מה הספקת כבר לעשות היום? ארוחת בוקר, טלפונים ופענוח השאלון המוזר הזה מה עוד תספיק לעשות היום? מי יודע? ישנת טוב אתמול? לא!! הסתובבתי עד 3 בלילה עם כלבה שמצאנו ברחוב, לקחתי אותה לבית חולים וטרינרי, האכלנו אותה טיפלנו בה ובסוף נתתי אותה לסבתא שלי לשמור עליה ללילה.. סבתא התאהבה והכלבה תישאר שם. תישן טוב הלילה? כנראה שלא... יש עוד מלא חיות רחוב להציל כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מה יש לי או מה אני מעדיפה? יש לי מיטה זוגית ענקית- שני מטר, מעץ מהגוני כהה מגולפת ביד- מיטת חלומות.... נראית כמו ענתיקה- כמו המיטה של מלכת אנגלייה רק בלי אפיריון. עונה אהובה של השנה: עונות מעבר שלא חם ולא קר צבע אהוב: צהוב כחול כתום טורקיז סגול ירקרק תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: מישהו שאומר כל מה שאתה רוצה לשמוע כדי להשיג מה שהוא רוצה ואח"כ שאתה רוצה שיעמוד במילה שלו הוא אומר - לא אמרתי התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: קודם כל להיות בריאה כל החיים !!! אח"כ להיות כוסית עשירה ומאושרת (לא בהכרח לפי הסדר הזה) איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? במקום אחר מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול ב 12 בלילה בגלל הכלבה שמצאנו ברחוב אכלת? לפני שעה- ארוחת בוקר התנשקת? וואוו... לא זוכרת אפילו... כנראה שלא הייתה נשיקה משהו. עברו כמה שנים זה בטוח התאהבת? לפני המווון זמן... שש או שבע שנים נשבר לך הלב? כל פעם שאני רואה תוכי חולה, כלב עזוב, גור חתולים שהתעללו בו.. צחקת? לא זוכרת בכית? כל כמה ימים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול- למישהי... חברה הכי טובה שלי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? גם אתמול חיבקת מישהו/י? גם אתמול (ולא- זה לא הכל אותה בחורה...) עישנת? אתמול שתית משקה אלכוהולי? אני לא שותה אף פעם... שתיתי קצת יין בליל הסדר אם זה נחשב השתכרת? בכיתה יא שכבת עם מישהו/י? אל תגזימי... היית במועדון? וואוו, שנים... מכיתה י' אולי. זה לא הקטע שלי לבשת חצאית? שמלה נחשב?... לפני שבוע קנית בגד? כל כמה ימים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? שאלת את זה כבר קודם אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אני לא אומרת אם אני לא מתכוונת.. אני בקושי אומרת גם כשאני כן מתכוונת הקדישו לך שיר? מעולם לא שיפרו לך את המצברוח? כל דקה התוכי שלי עושה משהו מצחיק או חמוד ואני נשפכת ממנו- כבר שלוש שנים הם משפרים לי את המברוח כל יום וכל דקה מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חברה שלי שהלכה איתי ללת לסבתא שלי את הכלבה ואמא שלי היום בבוקר חשבת עליו? ידיד שלי שמחפש כלב לאימוץ התקשרת אליו? אותו ידיד- לשאול אותו אם הוא רוצה כלב התקשר אלייך? החברה שלי מאתמול שהתקשרה לשאול איך סבתא הסתדרה עם הכלבה פגע בך? לא רוצה להגיד- אם מישהו שאני מכירה יקרא את זה? שימח אותך? לא שאלת את זה כבר? כמו שאת רואה- מחקתי דברים שחזרו על עצמם או שלא ממש הבנתי מה את רוצה המשך בהודעה שניה

באיו

New member
הודעה שניה- סוף

היום: באיזו שעה התעוררת? 8 וחצי... הלכתי לישון ב 3 מה/מי העיר אותך? טלפון מחברה ללימודים מה היה הדבר הראשון שאמרת? הלו מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה את ישנה? את נשמעת מסטולה... מה היה השיר הראשון ששמעת? עוד לא שמעתי שירים היום, אני צריכה לשים באמת מה אכלת? מקושקשת משתי ביצים עם גבינה לבנה- אבל הגבינה לא ליד... אלא מערבבים את הגבינה בביצה לפני ששמים במחבת - זה יוצא הכי טעים שיש ... תנסו!!! למדתי את זה במסעדה דרך אגב זה לא אלתור שלי... ליד זה גזר מגורד שהתוכים אוהבים ואולי עוד איזה ירק לא זוכרת... איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? העבודות שאני חייבת לסיים ולהגיש מיקום כרגע: ספה בסלון חג מעודף: לא סובלת חגים... צריך לאכול כל מיני דברים מגעילים ערוץ מועדף: ערוץ שמונה, נשיונאל ג'יאוגרפיק,ואח"כ ערוצים 5, 3, 4, ו- 6 בהוט כבלים מילה אהובה: יש מלא מלא מלא... תוכי, לישון, שינה, יושנים, להקה אהובה: אין ממש איזה כיתה את: שנה 3 תואר ראשון בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא יכולה להסביר ממש כי צריך להראות עם הידיים הבנאדם הכי יפה שראית: איזו שאלה??? דין קיין!! (המנחה של ריפלי תאמינו או לא ששיחק לפני כן את סופרמן בלויס וקלארק.) מיד אחריו- לא בהפרש גדול טום וולינג, שמשחק את קלארק בסמוליוויל... (יש לי חולשה לגברים עם יכולות מיוחדות...) הפאדיחה הכי גדולה שלך: אני לא יכולה לספר כי הודאה שלי קבילה בבית משפט (אני לא צוחקת) הדבר הכי מטורף שעשית: מלא מלא דברים... צריך לשאול מה הדבר השפוי שעשיתי אם יש כזה דבר הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: תזכירי לי לענות אח"כ... אני צריכה לחשוב על זה.. תני לי דוגמאות את חושבת שאת יפה? כן... יחסית. אבל יופי זה עניין של טעם. אומרים לי שאני יפה אז אני מאמינה, למה לא? את חושבת שאת צבועה? לפעמים... אני משתדלת שלא...למשל מתה על חיות ומפגינה נגד ניסויים וכאלה- אבל אוכלת בשר. את חושבת שאת קנאית? תלוי במה... אין לי בעיה שלחבר שלי יהיו ידידות אם זאת השאלה... לגבי דברים אחרים דווקא כן. במערכת יחסים אני דווקא ממש לא קנאית. את חושבת שאת קרצייה? לא יודעת... אף פעם לא התקרצצתי לעצמי. אף פעם לא אמרו לי שאני קרצייה אז אולי אני לא את חושבת שאת עקשנית? כן. אם אני רוצה משהו- יתהפך העולם בשבילי את אוהבת את עצמך? עכשיו יותר מפעם, עדיין יש מה לשפר בזבזנית או חסכנית? תלוי במה- חוסכת במשהו אחד ומבזבזת על משהו אחר בנאדם ש: שונא/ת: העיתונאית בהארי פוטר... וגם סנייפ אוהב/ת: בוקי נאה (כתב עיתון בידיעות אחרונות) מתגעגע/ת אליו:ילדות חסר לך: זיכרון עושה לך טוב להיות איתו: תוכים, סוסים, דולפינים... והכרית שלי הכי מצחיק: אבא שלי הכי דפוק: הומור בריטי הכי מוזר: טלפתיה הכי כיף לדבר איתו: טלפון, לא משנה מי בצד השני איפה היית רוצה לגור בארץ? רק בראשון!!! באמת!!! איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? אהבתי- לויס וקלארק... יותר אחורה רכבת ההפתעות ודובוני אכפת לי יש לך פלאפון? קבלי בחתימה למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא ואבא איזה צלצול יש לך? צריך לשמוע את זה... כאילו מישהו שר דוו דו דו שובי דו דו הקול הכי יפה ששמעת? ציוץ של גוזל שרק נולד.. מייקל בובלה, טוני בנט, אריתה פרנקלין, גם כריסטינה אגילרה הייתה טובה בהתחלה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תוכי- התוכי הראשון שלי ושומר מסך? ליוויתנים את רוצה להיות זמרת? אני כבר זמרת... את רוצה להיות שחקנית? אני כבר שחקנית... אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? הזמינו אותי - וכן, הסכמתי... תלוי ריאלטי של מה... אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? נו שאלת את זה כבר... איפה את רוצה פירסינג? גם שאלת כבר.. מה שרציתי עשיתי אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? משלמת להורים שלי את המשכנתא ועושה ניתוח לייזר בעיניים מה החלום שלך? שיהיה לי את הכוח לרפא איך חחגת את תחילת השנה? בבית חולים כנראה ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? סיום התואר ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: שאני לא אסיים איזה סילבסטר הכי זכור לך? מילניום- שנת 1999 שהתחלפה ל 2000 איזה אדם `גילת מחדש` השנה? אני כל הזמן מגלה אנשים מחדש איזה אירוע היית מוחק מהשנה? אין משהו מסויים באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? כמה חודשים אחריי הניתוח להוצאת הגידול במוח איזה אירוע עשה לך טוב השנה? תגדירי אירוע... אני חושבת שהכנס הוטרינרי האחרון בנושא תוכים היה נקודת מפנה חשובה על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? שדחיתי את העבודות להגשה עד היום האחרון מקום בו הכי נהנת? לא זוכרת כל כך... היה איזה פארק נחמד לפני כמה זמן, וליל הסדר אצל חברה היה סבבה אירוע שהכי השפיע עליך? ניתוח מוח... מה, לא מספיק? אירוע שאיכזב אותך? שוב- מה זה אירוע? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? אף פעם האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כל הזמן זה קורה אם כן, כמה זמן? לא זוכרת ניסיתם להתחיל איתו? בכל דרך אפשרית הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? אפילו לא קרוב התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא, אבל יש מישהו שאוהב אותי ומטריד אותי כל הזמן ואני רק רוצה שייעלם לי מהחיים מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? זה לא לפורום מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? היו כמה- שהוא היה הומו, שהוא היה אדיוט, שהייתי צעירה וטיפשה מידי להבין מה אני עושה אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? ממש אין לי מושג, זה תלוי איפה אתה נמצא בחיים באותו רגע. בגדול- אני לא מאמינה בלחזור אחורה. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? שאלת מקודם ועניתי שלא מחקתי את כל השאלות הלא רלוונטיות על הבן זוג כי אין לי בן זוג אקסים: כמה אקסים יש לכם? מיתולוגיים? 2 אחרים- כמה האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? בדרך כלל כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? החברים הכי טובים שמכירים אותך הכי טוב מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? כל המעגלים שלי נסגרו, נשארו קשרים של מזל טוב בימי הולדת... זכרונות ברור שיש.. רגשות? בעיקר אכזבה... לא געגועים זה בטוח. אם הקשר היה טוב לא היינו נפרדים. נפרדנו כי היה רע ולרע לא מתגעגעים האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן. האחרון. לא בשביל לסגור משהו- כי הכל סגור, אבל בשביל לספר לו על הגידול במוח שנגרם מהתאונה שהוא נהג בה והוא לא יודע בכלל מה היו ההשלכות שלה. מקווה שסיפקתי את הסקרנות שלך... מצטערת שאני לא כזאת מעניינת... פעם הבאה תהיי יותר ברורה בשאלות. יום טוב ותהני

תשובה

כללי: מהו שמך? יניב תאריך לידה: בקיץ 85 מקום מגורים: ראשון כמה אחים/אחיות? 2 אחים צבע עיניים? ירוק זית צבע שיער? שטני בהיר משקל: 67 גובה:175-176 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לא על מה היית רוצה לנגן? גיטרה.. התחלתי קצת טיפה.. אתה אוהב לרקוד? כן מאוד השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא אבל אולי משו קטנטן בעתיד יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא אבל אולי משו קטן בעתיד התנסת בעבר בסמים? איזה? בהרבה תרופות יש חומרים נרקוטיים.. כולם התנסו. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא, אבל חשבתי על זה ברצינות, לפני שנה בעקבות משבר אישי. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כן, קצת.. 4-5 סיגריות בממוצע.. פרטים אינטימיים: העדפה מינית: המין היפה.. נשים כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? גם וגם מה שבא ברוך הבא.. מעדיף רציני אבל לא פוסל הנאות עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 2 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? תקשורת\קולנוע מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? וואו, יש המון. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? כן, בהמון דברים.. אני אוהב לדעת הכל וללמוד.. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? פיסיקה, אמנות, ואיך לעשות עסקים כמו גאידמק איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? רוצח שכיר, חבר כנסת כל עוד יושבים שם ח"כים ערבים. נחייה את הרגע? יאללה מה מתנגן עכשיו? מוש בן ארי עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? כל מיני אייקונים.. מה הספקת כבר לעשות היום? להיות בצבא שזה חדש, בקריה, בשדה דב, ת"א, יפו, 174, להתלבש להתקלח ולהיות במחשב מה עוד תספיק לעשות היום? אלוהים גדול.. יש מצב לכדורסל בערב ישנת טוב אתמול? כן, אבל קצת, 3 שעות תופס? תישן טוב הלילה? אני מקווה ואם לא אז לא נורא.. כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? שלי עכשיו וחצי, אבל בעתיד זוגית. עונה אהובה של השנה: אביב, קיץ, חורף. לפי הסדר הנ"ל.. צבע אהוב: כחול בכל גווניו.. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות, שקרנות ופחדנות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שאני אצליח לממש את שאיפותיי ואני אחיה בעולם טוב כפי שאני רואה אותו. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מושב בצפון הארץ, או על שפת החידקל. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום בבוקר אכלת? סנדוויץ' קטן היום, אבל בעקרון אתמול. התנשקת? לפני יותר מחודש.. לא זוכר בדיוק התאהבת? התאהבתי.. לפני שנה ו9 חודש.. נשבר לך הלב? לפני שנה.. צחקת? לפני כמה דק' ? בכית? שלשום בסרט 'החיים יפים' אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? בשבוע האחרון מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? בחודש האחרון חיבקת מישהו/י? היום עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? כוסית וויסקי אתמול על חשבון הבית באיימיש השתכרת? לפני שלושה חודשים ככה.. שכבת עם מישהו/י? יבש לי כבר יותר מחצי שנה היית במועדון? יום שישי האחרון, חממה, מסיבה מדהימה :) לבשת חצאית? פורים האחרון. קנית בגד? לפני חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני חודשיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני שנה הקדישו לך שיר? לפני חצי שנה.. אולי פחות לא זוכר =/ שיפרו לך את המצברוח? כל יום.. היום למשל מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחי הקטן שנכנסתי הביתה חשבת עליו? אישי. התקשרת אליו? אורטל מהמחלקה שלי בצבא.. התקשר אלייך? חבר שלי יוחי פגע בך? המפקד שלי שימח אותך? כל בנאדם משמח אותי בדרכו שלו היום: באיזו שעה התעוררת? 7 וחצי מה/מי העיר אותך? אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? ששש.. עוד כמה דק' אני אקום.. מה היה הדבר הראשון ששמעת? בוקר טוב מה היה השיר הראשון ששמעת? משו בגלגלצ.. לא זוכר =/ מה אכלת? סנדוויץ' חומוס מטבוחה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אם המפקד שלי יישב לי על הוריד בקשר לריתוק שהצלחתי לבטל ומתי אני אלך הביתה מיקום כרגע: בית חג מעודף: כל חגי ישראל. ערוץ מועדף: זה לא הערוץ, אלא התוכן. מילה אהובה: אחשליגיבורציפורדרור להקה אהובה: שוטי הנבואה, רדיוהד איזה כיתה את: כיתה ט"ו ?! בדיחה שגרמה לך לצחוק: וואי זה ארוך קצת.. הבנאדם הכי יפה שראית: היום? הנהגת החדשה שקיבלנו למחלקה, היא מדהימה. הפאדיחה הכי גדולה שלך: היום? בלי פאדיחות לשם שינוי חחחח סתם סתם הדבר הכי מטורף שעשית: הרמתי אמברקס וואו .. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: היום.. "רואים שאתה צעיר.." - נאמר לאיזה חייל בלאי שהלך ליד שדה דב עם כומתת סנאי מכנסיים למעלה, דיסקית משופצרת בחוץ (קראתי לזה תליון חח) והוא נראה חנון טרור..

חלק מס' 2..

(למה זה נעשה בלשון נקבה?) את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? לא.. הכי לא. את חושבת שאת קנאית? לפעמים טיפה אבל זה בריא טיפה. את חושבת שאת קרצייה? לפעמים טיפה אבל זה בריא וזה לא משעמם את חושבת שאת עקשנית? אני עקשן כשצריך ויודע להרפות בשעות הצורך גם את אוהבת את עצמך? כן, מי לא אוהב את עצמו.. בזבזנית או חסכנית? גם וגם שקול אבל יודע להנות. בנאדם ש: שונא/ת: אני לא שונא אף אחד, לפעמים מרחם. אוהב/ת: המון אנשים. משפחה חברים ועוד.. מתגעגע/ת אליו: סבתא שלי ז"ל, והחברה שלי לשעבר כשהכרתי אותה. חסר לך: האנשים שאני מתגעגע אליהם חסרים לי מאוד. עושה לך טוב להיות איתו: המון אנשים.. הכי מצחיק: מי שלא מצחיק קשה לי להיות בחברתו כי לאורך זמן זה ישעמם.. הכי דפוק: כנ"ל.. לכל אחד יש את הדפקה שלו.. הכי מוזר: וואו.. המון. הכי כיף לדבר איתו: גם המון.. איפה היית רוצה לגור בארץ? או על שפת הנילוס או על שפת החידקל, ארץ ישראל השלמה התכוונתם, נכון? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? נשואים פלוס. יש לך פלאפון? כן, רוצים מס' ? למי אתה מתקשר הכי הרבה? הכל תקופות. איזה צלצול יש לך? צלצול בנזזזזזזזונה. הקול הכי יפה ששמעת? כשבחורה לוחשת במיטה את השם שלי בסקסיות כשהיא מתענגת. זה קול יפה! איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? רקע יפה, ולכם? ושומר מסך? יש מאבטחי מתקנים בתוך המסך? לא ידעתי.. את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? למה לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? הייתי משתתף אמרו לך פעם שאוהבים אותך? בטח כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כשאת אומרת לא, למה את מתכוונת ? איפה את רוצה פירסינג? חפירות? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הייתי משקיע בדינר ירדני !? מה החלום שלך? בית על גבעה מעל עמק שטוף שמש.. וזאב וכבשה .. איך חחגת את תחילת השנה? ראש השנה, ארוחת חג עם המשפחה. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? שחרור מצבא הגנה לישראל. ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: פסיכומטרי וכניסה לריל לייף. איזה סילבסטר הכי זכור לך? סילבסטר עם חברה שלי לשעבר. איזה אדם `גילת מחדש` השנה? את עצמי.. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? אישי. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? אישי. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? כל האירועים השמחים.. על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? לא בוכים על חלב שנשפך.. מקום בו הכי נהנת? הו הו.. המון מקומות. יותר מדי.. אירוע שהכי השפיע עליך? כל דבר משפיע במידה מה.. אירוע שאיכזב אותך? סדר פסח האחרון.. היה סביר פלוס.. כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? יותר מדי, צה"ל גרם לזה. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן. אם כן, כמה זמן? שנה , שנתיים מי סופר או זוכר.. ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? כן התנשקתם איתו? בערך האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? חוסר אמפטיה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אין כזה דבר טיפשי, הכל יחסי. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? שאלה ארוכה מדי.. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? 6-7 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא אוהבים, חולקים רגש. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? אחרי תקופה ארוכה. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? הכל, אבל בעיקר זכרונות חיוביים. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן.

חןשסק

New member
אגב!!

החצאית שלי עוד אצלך
(זו החצאית שלו מפורים, למקרה שתהיתם..!)

אויש נכון, אני אחזיר לך אותה השבוע !!!

פורים עלק..... תגידי ששכחת אותה פה בפעם האחרונה חיחיחיחי.. סתם סתם :p

../images/Emo6.gif

שמעי, אפשר להמשיך לחלום........ שיום אחד כל זה יהיה שלנו....תכלס זה מגיע לנו.

חןשסק

New member
אאאאא ני (חלק 1)

כללי: מהו שמך? חן תאריך לידה: 15/01/87 מקום מגורים: נחשו כמה אחים/אחיות? 2 צבע עיניים? ירוק צבע שיער? חום כהה משקל: צריכה להוריד קצת גובה: 167 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? גיטרה אתה אוהב לרקוד? מאווווד השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? עגילים באוזניים?
התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פה ושם עם חברים פעם במליון שנה נרגילה פרטים אינטימיים: העדפה מינית: גברים (כרגע, אפילו גבר מסויים. אבל זה סיפור ארוך חח) כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? שניים האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא
איזה מגמה היית בביה"ס? ביולוגיה שליטה! מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? המממ... מה נחשב קיצוני? מדריכת סנפלינג? יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? כן, אסרונומיה- מהטלויזיה והמחשב, מאמרים וכו', וגם על מצריים העתיקה אני יודעת דיי הרבה..
קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אני רוצה ללמוד רפואה.. זה המון תחומים מעניינים איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מזכירה (כי אני אחת עכשיו
) נחייה את הרגע? בהחלט! מה מתנגן עכשיו? אלון דה לוקו- תני לי עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? חברה אחת מהמשרד שלי שנכנסה לרגע.. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? איסיקיו, מסנג'ר ועוד כמה תוכנות של המחשב של המשרד שלי... מה הספקת כבר לעשות היום? הוו.. הייתה פה הרבה עבודה היום... מה עוד תספיק לעשות היום? ללכת לחברה שלי לתת לה את המתנה שלה ליומולדת! ישנת טוב אתמול? לא ממש.. תישן טוב הלילה? מקווה שכן, הצינון הזה הורג אותי! כמה שאלות כלליות: מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית! עונה אהובה של השנה: קיץ צבע אהוב: כרגע- כתום תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: חנפנות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: ללמוד רפואה באמת
איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בחו"ל, לא משנה איפה.. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום בשעה 6 ועשרים אכלת? לפני חצי שעה בערך אכלתיי במבה התנשקת? לפני..... שבועיים בערך.. התאהבת? לפני חודש ושבועיים..
נשבר לך הלב? לפני שבועיים
צחקת? לפני חצי שעה בערך.. בכית? הממ... שבועיים? אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? שבועיים וקצת (
) מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חודש בערך... חיבקת מישהו/י? אתמול בערב עישנת? שישי שבוע שעבר שתית משקה אלכוהולי? שישי שבוע שעבר השתכרת? שישי שבוע שעבר שכבת עם מישהו/י? פייייייייייייייייי..... חצי שנה? היית במועדון? שישי האחרון לבשת חצאית? מזמן חח קנית בגד? לפני שלושה שבועות בערך... אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? שבועיים וקצת (כן כן, היה לי מעניין לפני שבועיים וקצת..) אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? נחשו! הקדישו לך שיר? אתמול חח שיפרו לך את המצברוח? אתמול אחה"צ כזה, אבל זה מהר מאוד עבר כשקמתי היום בבוקר... מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? הבוס שלי... חשבת עליו? המישהו הזה מלפני שבועיים- באשמתכם! התקשרת אליו? מישהי ממשרד ראה"מ
התקשר אלייך? עוד בוס שלי
פגע בך? המממ... לא יודעת... שימח אותך? ידיד שלי היום: באיזו שעה התעוררת? 6 מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? "שירה? התקשרת אליי?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? שעון מעור מה היה השיר הראשון ששמעת? אמי משהו- Reheb מה אכלת? הדבר הראשון? ערגלית שוקו! איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "מתי היום הזה ייגמרררר" מיקום כרגע: במשרדי החביב בבסיס שלי אי שם ברמה"ש. חג מעודף: פורים ערוץ מועדף: יס סטארס 12 מילה אהובה: "בקטנה" להקה אהובה: בעע לא יודעת.. אני אוהבת הרבה הבנאדם הכי יפה שראית: ההוא מלפני שבועיים
הוא באמת מדהים! לא כי אני פסיכית! הפאדיחה הכי גדולה שלך: אין לי משהו כזה רציני... הדבר הכי מטורף שעשית: לא לפה
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: הממ.... לא יודעת... את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? כשצריך- אין מה לעשות.. את חושבת שאת קנאית? לא ברמה מטורפת את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? בזבזנית שמשתדלת לחסוך כרגע

חןשסק

New member
אאאא ני (חלק 2)

בנאדם ש: שונא/ת: מישהו מהעובדים אצלינו פה אוהב/ת: כל מני אנשים
מתגעגע/ת אליו: סבתא
חסר לך: ההוא מלפני שבועיים... חח עושה לך טוב להיות איתו: חברות שלי- הדס ולינוי הכי מצחיק: ידיד שלי הכי דפוק: אותו ידיד חח הכי מוזר: ידיד אחר
הכי כיף לדבר איתו: הידיד המצחיק והדפוק
איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א ואז בצפון איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? פרפר נחמד! יש לך פלאפון? כע למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברות שלי איזה צלצול יש לך? ריקוד השורטי ביגי הקול הכי יפה ששמעת? הממ... לא יודעת.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של יד בשחור לבן שמחזיקה פרפר ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? לא ממש, למרות שאני אוהבת לשיר וגם לא רעה בזה.. את רוצה להיות שחקנית? כן.. אני אוהבת אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי בנושא הסדרה, לא מתה על זה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן, משתדלת לפחות חח איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? תורמת קצת לצבע"ח ואולי קונה לי כל מני דברים.. מה החלום שלך? רפואה איך חחגת את תחילת השנה? בסילבסטר הייתי עם שתי חברות בטראבין ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? להשתחרר ולטוס ולחזור כבר בפברואר 08' ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: שאני לא אצא מהמשרד היום! כבר 6 ורבע!! איזה סילבסטר הכי זכור לך? של שנת 2000, הייתי עם שתי חברות שלי וראינו המומיה
היה מצחיק איזה אדם `גילת מחדש` השנה? הממ.. אין כזה נראה לי חח איזה אירוע היית מוחק מהשנה? אין כזה- הכל קרה לטוב ולרע! באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? כמה שעות לפני הפסיכומטרי.. הייתי ממש בלחץ! איזה אירוע עשה לך טוב השנה? הפסיכומטרי, עד כמה שזה הזוי. זה הוריד אותי לקרקע על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? לא מצטערת על כלום... מקום בו הכי נהנת? השנה? בכינרת לפני שבועיים! אירוע שהכי השפיע עליך? פסיכומטרי אירוע שאיכזב אותך? מממ... המסיבה שבוע שעבר
כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? אם היה לי שקל על כל פעם... :| האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן... חח אם כן, כמה זמן? לא יודעת.. זה האהבות האלו שהיו לי בחטיבה
ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא, עכשיו אנחנו חברים טובים
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כן מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא נראה לי שאני רוצה לפרט מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? השיער שלו היה מוזר
אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? אין לי מושג... זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא
אקסים: כמה אקסים יש לכם? אקסים רציניים? בערך 5... השאר זה כל החברויות האלו מהחטיבה.. לא משהו רציני האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? כן.. חח האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? אוי... רק פעם אחת?
האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן, מנסיון מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? הכל האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן, אני רוצה לנסות להבין ממנו אם זה באמת בלתי אפשרי...

שלי

כללי: מהו שמך? רותם תאריך לידה: 19.3.87 מקום מגורים: ראשל"צ כמה אחים/אחיות? אחות אחת צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: פחח גובה: נראה לי ש163 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? גיטרה, פסנתר ותופים אתה אוהב לרקוד? יאס השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? טרם יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? סתם עגילים באוזן התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לפעמים פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בחורים מסוקסים כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אני זורמת עם הדברים עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? חסוי =] האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? מחוננים מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? נראה לי שלא קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? ניסויים בבע"ח נחייה את הרגע? ברור! מה מתנגן עכשיו? הדיסק של יציאת חירום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? משחק סוליטר עכביש, מסנג'ר, אייסי, וחלונות שאמא השאירה פתוחים מה הספקת כבר לעשות היום? לחזור מהצבא, להתקלח, ללכת לעיר ולא לקנות בגדים אלא רק שמפו ומרכך, ולהרכיב פאזל =] (1000 חלקים!) מה עוד תספיק לעשות היום? מקווה לצאת קצת בערב... אולי לסנוקר ישנת טוב אתמול? נחמד מאוד תישן טוב הלילה? מקווה! כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי עונה אהובה של השנה: אביב וקיץ צבע אהוב: ורוד! וגם לבן ובז' תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: נראה לי שזה שונה אצל כל בנאדם, כי יכול להיות משהו שירגיז אותי אצל אחד כי הוא מוקצן אצלו מידי ואצל אחר זה לא ממש יפריע התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושרת! איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א או מושב כלשהו בשרון מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעה אכלת? לפני 2 דקות התנשקת? לפני... 3 וחצי שבועות =[ התאהבת? לא יודעת נשבר לך הלב? סוג של... לפני חצי שנה צחקת? בבוקר בכית? אתמול בצהריים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכרת מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כנ"ל חיבקת מישהו/י? היום או אתמול בטח עישנת? אתמול שתית משקה אלכוהולי? המממ... נראה לי לפני שבוע וחצי השתכרת? חודש נראה לי שכבת עם מישהו/י? 3 שבועות וחצי היית במועדון? שבועיים לבשת חצאית? אוווו... שנה?!?! קנית בגד? שבוע בערך אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? נווו אני לא זוכרת! אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? כנ"ל! הקדישו לך שיר? חחח הממ... לפני איזה חודשיים-שלושה שיפרו לך את המצברוח? אולי אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? אריאל התקשרת אליו? אמא התקשר אלייך? אחותי פגע בך? לא זוכרת שימח אותך? כל הזמן מצחיקים ומשמחים אותי היום: באיזו שעה התעוררת? 6 מה/מי העיר אותך? הקצינה הצעירה והמפגרת שהיתה אמורה להעיר אותנו רק ב6 וחצי. והיא עוד חשבה שאני ושאר העתודות נשאר לנקות. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אנחנו עתודות אנחנו לא מנקות!!!!!" מה היה הדבר הראשון ששמעת "בנותתת לקום... אתן צריכות לסדר ולנקות את החדר למסדר" מה היה השיר הראשון ששמעת? וואי, אני לא זוכרת... מה אכלת? בוטנים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? נראה לי שכלום מיקום כרגע: בין המטבח לסלון חג מעודף: פורים ערוץ מועדף: אולי 24.. לא דעת, לא ממש רואה טיוי מילה אהובה: להקה אהובה: יציאת חירום ושוטי הנבואה איזה כיתה את: צבא בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודעת אם הכי יפה אבל הגיעה אלינו לענף קצינה ממש יפה. אה... ולפני חודש בא לבקר טייס שהיה פשוט אחד היצורים המושלמים שראיתי הפאדיחה הכי גדולה שלך: אין הדבר הכי מטורף שעשית: חחח... לא מתאים כאן
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אנערף.. את חושבת שאת יפה? בסדר את חושבת שאת צבועה? לפעמים את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? חסכנית בנאדם ש: שונא/ת: לא דעת אוהב/ת: הרבההה מתגעגע/ת אליו: אני לא בנאדם שמתגעגע כ"כ חסר לך: אולי א... עושה לך טוב להיות איתו: החברות שלי הכי מצחיק: רעות הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: חברות איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א או מושב בשרון איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? בולי איש השלג יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא דעת... איזה צלצול יש לך? סיגפו של בית הבובות... כבר קרוב לשנה (וניסיתי לפני יומיים להוריד משהו של אינפקטד ואני לא יכולה!) הקול הכי יפה ששמעת? ווואוו בטקס ליום השואה הופיעה להקת חיל אויר, והקול של הזמר היה פשוט ממיס. משהו כזה בחיים שלי לא שמעתי. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של חתול ושומר מסך? לא דעת את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? אולי, בשביל הכסף אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? בלשון אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?מפקידה קודם כל! אח"כ קונה בגדים, אולי גם אוטו קטן וחמוד, תורמת קצת ומשאירה בבנק את השאר מה החלום שלך? לעשות מה שאני אוהבת ולהיות מאושרת. איך חחגת את תחילת השנה? השתכרתי בבית של חברה ועשיתי עוד כמה מעשים ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: שחרור מצה"ל איזה סילבסטר הכי זכור לך? 2007 איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? כל מיני. אחד מהם היה אתמול איזה אירוע עשה לך טוב השנה? היומולדת שליייי על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? יותר מידי מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`?

המשך

האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא יודעת אם אהבתי, אבל רציתי אם כן, כמה זמן? הרבה. ניסיתם להתחיל איתו? לא איתו אבל עם מישהו אחר שרציתי כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא. בינתיים לפחות!
התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא ממש מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הייתי מתבאסת זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? לא יודעת איך להגדיר אקס האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? יש לי סוג של רגשות למישהו. אבל מצד שני אני לא ממש רוצה אותו. לא יודעת נו האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? הכל אצלי קשה ודרמטי =] האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?המעגל היחיד שהיה לא סגור נסגר לפני חודשיים, אז הכל חוץ מזה. בעתם גם חוץ משברון לב. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא

הזמר של חיל אויר ......?

הוא שחום מאוד מאוד מאוד.. תימני קטן ורזה ונראה כמו איתיופי ? קוראים לו דותן ? כי אם זה התיאור.. וזאת להקת חיל אויר והוא לא השתחרר עדיין אז הוא למד איתי בחטיבה :) והוא פאקין בנאדם מוכשר במוזיקה מנגן תופים וכו' ויש לו קול מדהים.

אני יודעת מי זה דותן, הוא כבר השתחרר.

לא היית בטקס שבוע שעבר? זה בחור חדש.

למעלה