תודו שהתגעגעתם

Walk Two Moons

New member
תודו שהתגעגעתם

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gif

- שיר השבוע (של אביתר): אבא - שיר השבוע (כללי): Where is my mind - אלבום השבוע: Doolittle - משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה של הPixies!!!!!!!!!!!!!!!! ובכלל חו"ל. - משהו שהרס את השבוע: לחזור מחר לצבא נחשב?
- המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

Walk Two Moons

New member
בדרך הביתה את אומרת, "בסוף עוד יהיה לנו טוב".

- שיר השבוע (של אביתר): אב הרחמן ומתנות (טל
). - שיר השבוע (כללי): החברים של נטשה - אם כבר לבד, הקאבר של רונה ל"בדרך הביתה" (http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3790415,00.html), ו"נחש בעשב" ו"תפילה ליחיד" של אביב גדג'. - אלבום השבוע: "עומד על נייר" ו"תפילה ליחיד" של אביב גדג', למרות שלא הצלחתי לשמוע אותו יותר מפעם אחת. זה בטח האלבום הכי קשה, עצוב ומייאש ששמעתי אי פעם. - ספר השבוע: טום פרוטה - ילדים קטנים. - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: "מגדלים באויר"!!!!!!! סוף סוף. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - "מיליוני אנשים לבד, ואם כבר לבד אז שיהיה בתנועה, שנתחמם, שלא נקפא, שלא נשתגע." - "בשבילי הכאב והפרידה, אני בדרך הביתה. היא רגש הצלה, קרקע פורייה". וכל השיר הזה. - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: התפטרתי מהעבודה. - משהו שהרס את השבוע: לא הייתי באינדינגב. וכל הדכאון עד יום שלישי. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חופש, ולחשוב מה עושים הלאה. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: הוצא מהקשרו (מבצע בחנות אופטיקה). - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): אביב גדג', אלא מה. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): קינדר בואנו לבן. לבכות מרוב שזה טעים.

רק

שיר השבוע (של אביתר):,,,שבוע אביתרי , גרורות של מצדה - כולם יורים עליי, מאחורי השמש מחכה (עמיר
) - שיר השבוע (כללי): הסוד,הגולם,נחש בעשב-אביב גדג' , שש שעות -עמיר לב, נפתלי הדג-ברי , river men - nick drake - אלבום השבוע:שיר טיול , עומד על נייר, עמיר לב , - ספר השבוע: זוכר כמעט הכל , אני מרגישה גרופית של אהוד שאני קוראת (קראתי ) את זה , אבל זה כיף מאוד. - ציטוט השבוע:אלון:"שמנו את התפוח באוטו והוא הפך לאפרסק" באותו רגע זה היה מצחיק - משפט השבוע:העיניים שלי הן רק זכוכית מגדלת שרוטה , לא משפט שמתאים משפט ש, תופס. וכולם יורים עליי - כל הליריקה - תמיד דמעתי ששמעתי את השיר הזה ואף פעם לא הצלחתי לשמוע אותו הרבה , השבוע היה שונה - משהו שעשה לכם את השבוע: יש כיוון וזה כיף , וזה כיף גם סתם לשמוע - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יש הופעה, עוד הייתי שוכחת - תמונה מגניבה שבא לכם להראות:לא עכשיו - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): אביב גדג' - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): חופש ומכינה קד"צ נראה לי .

TEENAGER1

New member
מכינה זו האמת../images/Emo45.gif

אשמח לשמוע איפה את בודקת (במסרים אם לא נוח לך כאן).

נוח ,

עין פרת , מכינת הנגב , מעגן מיכאל והמכינה ביפו (בינתיים רק בכיוונים) בינה ורבין אחיי הגדולים עשו , וכדי לא לשלול אותם על הסף רק כי הם היו שם מה גם שבטח השתנה מאוד בעשר שנים או מהמחזור הראשון של בינה , אז אבדוק אותם , בעדיפות נמוכה יותר כי בינה נגיד , אני מכירה כי היינו מעורבים שכאלה. איפה את היית , (אם לכוון בצורה שתעזור לי יותר ,ספציפית , אם היית במעורבת אז איך היה אופי הדברים (אני יודעת שזה נורא כללי..אבל ההתנהלות מבחינתך, איך?) שוב , זה היפותטי אם היית במעורבת , ואם לא אז אילו עוד בדקת ולמה בחרת בסוף בזאת שאני אדע איפה היית אני אוכל לכוון יותר אבל , למשל העניין העירוני או יותר 'כפרי' כאילו מרכזי או מרוחק אני מקיבוץ אז לאמא שלי היה מובן מאליו שאני ארצה בעיר , באופי שלי זה לא הכי מתאים לי וגם נראה לי יהיה לי זמן עיר אחרי אבל בכל זאת , באמת שניים מהאחים שלי עשו בסוג של עיר , ת"א כמובן ועכו , אפשר להטיל בזה ספק. האח השלישי עשה דווקא בקיבוץ בגולן שזה גם רחוק וגם קטן והוא מציג את זה כיותר טוב להתרחק מהמרכז , זאת גם התלבטות . בקיצור הרבה פתוח , אני יותר נעולה על רעיון של מכינה זה פשוט יותר מושך אותי חוץ מזה , עדיין לא הלכתי לשום יום פתוח ושום סופש מכינה רק באו לביה"ס כזה שוק מכינות . תודה, מיכל (תעני לי איך שנוח לך)

Walk Two Moons

New member
כשעבדתי ב'ידיעות אחרונות'

(איזה כיף לדבר על זה בזמן עבר) קראתי שאהוד אמור להוציא עוד ספר בקרוב, תוך חודש או משהו כזה. ונראה לי ש"River man" של ניק דרייק זה השיר הכי קסום שלו (למרות שאני לא מכיר את Bryter Layter), ואחד השירים הקסומים באופן כללי.

אח , כותרת מצחיקה

אז מזל שקראתי את הראשון סוףסוף , יש גם את מה שהוא כותב באתר כל חודש או כמה זמן . וריבר מן זה אכן שיר קסום (אני לא אוהבת את המילה הזאת , אבל היא יושבת טוב) שאין לתאר את ניק דרייק הכרתי בכלל במקרה אחרי שקניתי את פינק מון בהנחייתה של יד הגורל , אני לא יודעת זה היה כמעט קוסמי לא שמעתי עליו קודם ,בדיעבד, היה זכור לי שגבע אלון עשה קאבר לפינק מון אבל לא הייתי בהופעה הזאת , ואחרי שרכשתי את פינק מון (יש לאמר , אני צרכנית דיסקים אבל שהחלטתי סתם ככה לקנות דיסק של מישהו שאפעם לא שמעתי זה קרה מעט פעמים בחיי והתבסס על משיכה לעטיפה בלבד ופה כאילו כלום התחשק לי לבזבז סתם כסף לפתוח אופקיי) שמעתי רצוף במשך שבועיים וחצי חביבים , כך ממש לוריד 24/7 גם תוך כדי שינה הייתי מתעוררת מתחילה אותו מחדש שומעת את ארבעת השירים הראשונים ונופלת שוב לשינה , בסופם של השבועיים שלושה הלכתי לי לקנות את 2 האלבומים הקודמים בסוף בכלל לא שמעתי אותם וחודש אחריי עשיתי סדר במדף וגם קניתי עוד דיסקים, שמעתי את חמישה עלים נותרו וריבר מן היה הראשון שתפס אותי ואני עדיין הכי אוהבת אותו באלבום לאלבום השני עד היום לא ממש התחברתי , אבל אבא אהב אותו בחטף. (כל זה בעצם אומר שאני לא באמת בקיאה בניק דרייק אז גם אני לא מכירה את Bryter Layter אבל אני מנחשת שהוא באף אחד מהאלבומים ויצא בדיסק אוסף עם בונוסים או בקופסת זכרון שיש בה את הסרט ואני לא יודעת איפה לקנות )

Walk Two Moons

New member
Bryter Layter זה האלבום השני ../images/Emo13.gif

גם אני עוד לא הגעתי לכל הבוטלגים והבי-סיידים

אז אומנם ללא הכרות לעומק

אני הייתי אומרת שהוא הרבה פחות 'קסום' והרבה יותר ג'אזי .

TEENAGER1

New member
האמת שכן

- שיר השבוע (של אביתר): לילה כיום יאיר, כשזה עמוק - שיר השבוע (כללי): ארץ חדשה - אלבום השבוע: שלמה ארצי בהופעה, ירח, אתי אנקרי החדש (יחסית), לאן פרחו הפרפרים - ספר השבוע: אות מאבשלום (מומלץ, מומלץ, מומלץ) - ציטוט השבוע: "חבל מאד שאתה לא עושה את הדף. אתה היחיד שמפסיד מזה, וגם החברים שלך מפסידים מזה" (מורה בישראל. אחר כך מתפלאים שהילדים של היום נראים כמו שהם נראים) - סרט \ סדרת השבוע: חברים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "אם לא נאט, לא נביט, לא נשים לב לפרטים, לא נגיע לארץ חדשה" - אמוטיקון השבוע:
(זו רק אני או שיש מלא אייקונים חדשים?!) - משהו שעשה לכם את השבוע: עניינים הסתדרו קצת, ואחרי החגים התחיל בסדר בסך הכל. וילדים חמודים - משהו שהרס את השבוע: רגעים לא טובים - משהו שאתם מחכים לו השבוע: תחילתה של שגרה מבורכת? - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): הממ. שלמה ארצי. חזרתי אליו פתאום - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): מוזיקה, והרבה חודש טוב

למעלה