תודו שהתגעגעתם.....

LIRONSH100

New member
תודו שהתגעגעתם.....

אוקיי- אז נכון שאמרנו שזה נגמר? נכון שעשינו ספישל מיוחד? אז מה? זה לא אומר כשאנחנו רואות תמונות שמתחננות לזה לא נעשה לנו איזה חזרה לימים המדהימים שהייתי אזרחית.. וחיכיתי ל13 בנובמבר.. אז החלטנו שכל פעם שיהיה לנו 5 תמונות נפרסם- אז הפעם הצלחנו 6 (אחת מחולקת לשתיים) יש כמה ארוכות אבל זה רק בגלל שאי אפשר היה לערוך אותם! (וניסיתי!!!) אז תחשבו- ארוכות אבל איכותיות.. ואני לא יודעת מה איתכם אבל אני נורא התגעגעתי. . (וכן כל התמונות נכתבסו ביחד (לפעמים קטע אני קטע נוגה ושוב קטע אני קטע נוגה... אז הינה ה-6 התמונות שלנו... (כן חלקן חדשות (לפחות עבורי!!) אז נתחיל עם תמונה ארוכה- אבל מיוחדת לחנוכה... -ואין לי כוח לכתוב את האזהרה הרגילה- אז תזהירו את עצמכם... ***************************************** דייב: אוף, גון, אם תהייה בשקט זה ילך יותר מהר!!! תפסיק לילל!!!! ג'ון:אבל דייב!! אנחנו צריכים לצאת כבר להצטלם! נו- דייבי! גם ככה השיער שלך לא יראה טוב כמו שלי גם אם תנסה לסדר את השיער שלך עוד שנה...אוי לא! לא דייבי! אני מצטער דייבי!! דייב: מה???? מה???? מה???????? ג'ון, אני לא מאמין שאמרת את זה! זה הדבר הכי מגעיל שאמרת, הרבה יותר מהפעם שהחלטת לספר לי מה אתה ודורת'י בדיוק עשיתם אתמול!!!!!!!!!! ג'ון:Baby.... אני מצטער אני ממש מצטער... אבל זה לא שאמרתי משהו שזה לא נכון... אני לא אמרתי את זה עכשיו בקול רם נכון? (דייב יוצא מחוץ לדלת, ונועל אותה מבחוץ, מתחיל ללכת) דייב: ג'ון כל כך העליב אותי... אני חייב משהו שינחם אותי עכשיו... שום דבר לא ינחם אותי... רגע, נראה לי שריצ'י אמר משהו על חנות בגדים ליד האימפרסטטיט בילדינג? אני הולך לשם!! איזה כיף!! סופר ג'ו חוזר!: ג'ון: דייב! תפתח את הדלת!!! דייב!!אוי לא!! אוי לא! דייבי אני פוחד! דייבי הקירות סוגרים עלי דייבי!!!!! (ריצ'י עובר ליד הדלת) ריצ'י: זה נשמע כמו ג'ון בון ג'ובי מתחנן לעזרה.... לא, נראה לי שזה שוב הקולות בראש שלי! ג'ון מתחנן לעזרה.... היי, דייב שם, אני לא מתכוון להיכנס!!! איכססססססס.... ג'ון, אני בחוץ ומכאן יכול לשמוע כמה מגעילים אתם! ג'ון:מה? ריצ'י!! תפתח את הדלת!! דייב נעל אותי מבחוץ! ואני לבד פה.. והקירות סוגרים עלי! נו תפתח את הדלת! אוי לא! קשה לי לנשום תפתח את הדלת!!!!!! ריצ'י: אוקיי, אוקיי, תפסיק לצרוח עליי, ההופעה רק עוד שעתיים!! ממממממ.... איפה דייב ולמה הוא נעל אותך? רגע, אל תגיד לי, אני לא רוצה לשמוע אם זה משהו מגעיל!! ג'ון:אני אמרתי לו להזדרז עם השיער.. והוא התעצבן עלי בגלל זה ואז הוא קם מעוצבן עלי ונעל אותי! ריצ'י: אוקיי, אבל ההופעה עוד שעתיים, בוא נלך לקרוא לדייב ונתחיל להתארגן! ג'ון:ריצ'י- ההופעה עוד שעתיים! אין לי זמן אני עוד צריך להספיק כל כך הרבה דברים! ריצ'י: בסדר, אז איפה חבר שלך???? הוא צריך לבוא איתנו, או שסוף סוף הבנת שאני צדקתי כל השנים ואפשר להעיף אותו מהלהקה?! ג'ון:אין לי מושג איפה הוא... ואני רק יותר מפחד.. אם הוא נעלם לי.... דייבי שלי... אוף אני כל כך רוצה לנשק אותו עכשיו... טיקו: ג'ון, אני אשמח אם תשמור את המחשבות האלה לעצמך.... תגידו, ראיתם את הסקסי??? אני מחפש אותו כבר כמה דקות, הוא הבטיח לי את המכנסיים הכסופות שלו... כלומר, מי אמר את זה???? ג'ון:ריצ'י תוציא אותי מכאן!!!!! ריצ'י: אה.... אופס! (פותח את הדלת) אני חושב שכדאי שנלך לחפש את דייב... ג'ון, אתה תלך לימין, טיקו, אתה תלך לשמאל, ואני אלך לישון! ג'ון:אתה לא הולך לי לישון! אתה צריך לעזור לי לחפש את החבר שלי! כמה פעמים אני עזרתי לך לחפש את החברות שלך? ריצ'י: זה היה שונה, אתה מבין, אתה רצית לשכב עם חברות שלי, אני לעומת זאת ממש לא רוצה לשכב עם הגנב בגדי...... רגע.... רגע.... הוא לא עשה את זה!! ולחשוב שנתתי לו את הכתובת!!!!! סמבורה מן להצלת הבגדים המדהימים... ג'ון, לא נראה לי שתרצה לבוא איתי ג'ון: אז אתה מביא אותו?- יופי- אז אני ילך לארגן לנו את החדר כדי שאני ינסה להרגיע אותו שהוא יסלח לי... אממ בוא נחשוב מה אני צריך? נרות- עלי כותרת של ורדים- ברקע שירים רומנטים- אממ מה עוד? טיקו: ג'ון, יש לנו הופעה עוד שעתיים!! וגם אתה בא.... (גורר את ג'ון אחריו) אם לא תבוא אני מתקשר לדורת'י!(ג'ון מפסיק להתנגד) אתם חבורה של ילדים קטנים... הוא בורח לקנות בגדים ו... ריצ'י, אני מקווה שזה לא חנות של הבגדים בסטייל שלך!! אני לא נכנס לשם!!!! ריצ'י: למה לא? זה סטייל מדהים! ואממ איפה המצלמות שצריך אותם- הינה טיקו הודה שזה הסטייל שלי ולא שלה-גנבריאן הזה!! (כולם הולכים בסופו של דבר לחנות) דייב: ואת זה ואת זה.... וואוו, זה יקר! לא משנה, חבר שלי ואני נפרדנו, אני יכול לפנק את עצמי גם בסופגניה בדרך!!! אה, ריצ'י, בוא תראה.... ריצ'י??? אוי, לא!!!!!! מה אתה עושה כאן?? ולמה הבאת את הבלונדיני המגעיל הזה????? טיקו, נחמד לראות אותך! ג'ון:דייבי! מה אתה עושה? יש לנו עוד שעה וחצי להופעה!! ודייב.. מה זה סופגניה? דייב: תגיד לו שאני לא מדבר איתו!! ריצ'י, אל תבהה בבגדים! אני יודע שהם יפים... וחצי שעה להופעה? לא רוצה, אני לא מופיע איתך! אני מתפטר!!!!!!! ריצ'י:אני שמעתי טוב דייב מתפטר וזרק את ג'ון? אני לא מאמין! זה יום המזל שלי או מה??????? טיקו: דייב, לא!!!!!!!! (גורר אותו מחוץ לחנות, ברקע, האימפרסטייט בילדינג) אתה תקשיב לי ותקשיב לי טוב, אם מישהו עוזב את הלהקה זה ג'ון בון ג'ובי!!!! אתה נשאר!!! דייב: טיקו- אם כל הכבוד- ויש כבוד- אני לא מסוגל לראות את הבלונדיני המגעיל הזה יותר! (מתחיל לבכות) אתה לא יודע מה הוא אמר לי... ריצ'י: אני יודע! הוא אמר לך שיש לך שיער לא יפה, אבל אני מת על השיער שלך דייב.... ואני אומר את זה רק פעם אחת! ולטובתך, אל תשאל איך אני יודע, אני גם לא ממליץ לך לשאול אם יש מכשיר הקלטה בחדר שלכם.... טוב, עכשיו אתם המומים ואני הולך לקנות... (טיקו מחזיק אותו) אוף!! טיקו, אתה איכססססססס של בן אדם!!! ג'ון:דייבי... אני ממש אבל ממש מצטער... אני לא הייתי צריך לומר את זה... דייבי.. אמרתי לך כבר כמה שאני אוהב אותך היום? דייב: אמרתי לי כמה דברים אחרים! ואני לא שוכח ולא סולח! ג'ון, זאת הייתה העלבה אחת יותר מידי! ריצ'י, בוא, הולכים לעשות מופע, יש לך אחלה קול ואתה מחליף את ג'ון, ומהיום קוראים לנו סמבורה! ג'ון:דייבי... מהמם שלי... אתה יודע מה- זוכר כשאמרת לי ש..(לוחש לו משהו לאוזן) אז אני מוכן לעשות את זה אפילו.. דייב: לא!!!!! יש רק דרך אחת שאני אסלח לך!!!!!!!!!!!!! ג'ון:איזה? אני מוכן לעשות הכל! דייב: אתה תלבש לחמישים ההופעות הבאות בגדים שאני אספק לך! ג'ון:אממ אממ ואי אבל אם הבנות של הפינה לא יעמדו בזה ויכתבו על זה תמונה... טוב אני מוכן- אני ילבש את הדברים האלה שאתה קורה להם בגדים... דייב: ג'ון, אם תדבר ככה על הבגדים שלי לא נראה לי שאני ארצה לחזור אלייך!!! בוא, טיקו, נאחר להופעה..... ג'ון: דייבי.... התכוונתי שהם הרבה יותר מסתם בגדים! הם בגדים שגורמים לכל אחד להפוך להיות סקסי!- אם ריצ'י לובש אותם ונירא סקסי בהם... מה? מי אמר את זה?

LIRONSH100

New member
וממשיכים עם ספישל חנוכה...

דייב: ואי כל כך בא לי גפילטע.. זה פשוט כל כך טעים... לדעתי צריך להיות בכל חג חובה לאכול גפילטע! טיקו:מה הקשר לדג המגעיל הזה? לא דיברנו על חנוכה לפני שניה? דייב:נו.. וזה חג שאוכלים את זה... ריצ'י: חחחחחחחח... איזה מצחיק אתה דייב! אפילו אני יודע שלא אוכלים גפילטע בחנוכה! ואני עוד קתולי!! אם הצלב הזה לא מספיק... הוא באמת קטן מידי, רק בגודל של גיטרה!! דייב:אבל אוכלים גפילטע בחנוכה- בפסח- בראש השנה- בסוכות ובכל חג יהודי-וכמובן ה17בפברואר.. ריצ'י: מה קורה ב17 לפברואר! רגע, אל תגיד לי..... זה התאריך בו נולד אויבו הגדול ביותר של סמבורה מן, נכון??? טוב, דייב, רוצה שאני אוכיח לך? יש לי כאן במקרה מספר של מישהי מפורום תפוז..... זה לא שאני יוצא איתה! זה במקרה!!!!! דייב:נו תתקשר עליה... ריצ'י: (מחייג) הלו.... נוגה.... אייייייייייי (מרחיק את הפלאפון מהאוזן) למה היא צועקת עליי??????? ג'ון, יש לך מספר של מישהי אחרת? ג'ון:אממ אני לא בטוח אבל שאני יצליח להשיג אותה אבל... הלו... לירוני! יש! סוף סוף.. אין לך מושג כמה התגעגעתי עליך... ריצ'י: איייייי... נוגה, את גורמת לי להיות חירש!! אני יודע שאמרת לי לבוא להופיע בישראל הזאת, אבל אני....אני.... ג'ון, תמציא מהר תירוץ טוב!!!!! ג'ון: רגע... לירוני.. אז אייך בצבא? רגע- באיזה חיל את? ריצ'י: אוף, ג'ון, אתה בכלל לא עוזר... כן, נוגה, ג'ון מדבר עם לירון... בסדר אני אגיד לה... ג'ון, נוגה מבקשת שתמסור ללירון שהיא חייבת לך 10 דקות של צרחות שלא עושים הופעה בישראל השנה ג'ון:שקט ריצ'י! אתה מפריע! אני לעומתך לא דיברתי איתה כבר בערך חודש! זה יותר מידי עבורי! נוגה: באמת, ג'ון, לא דיברת עם לירון? זה נשמע לי קצת חצוף, אתה לא חושב??? לירון, את חיה???? לירון:כן בטח... ואממ זה בגלל שכל פעם שהוא התקשר אני הייתי בזמן שהפלאפון שלי סגור... -טירונות את יודעת.. איזה כיף שעכשיו אני קורסיסטית ועכשיו אני כבר בחדר אחד עם חמישה בנות! ולא עם 25 בנות! ריצ'י: באמת, לירון, מזל טוב... עכשיו, יש לי שאלה אליכם, אוכלים או לא אוכלים גפילטע בחנוכה? לירון:אייו! תודה לאל לא אוכלים גפילטע.. יש רק שני חגים שאמורים לאכול דגים שזה בפסח וראש השנה.. -אבל כמון כמו דניס אמור זה שם של דג.. שנמצא מקום שהחיל שלי נקרא על שמו.. דייב: אוף, ידעתי את זה! זה לא אשמתי שאמא מכינה גפילטע כל הזמן, זאת הדרך היחידה שאני חוזר הביתה לחג.... ורק לרקורד, רציתי לבוא לישראל, אבל יו אמר שאני לא יכול, כי אז הוא יאסור אותי על פיתוח טעם טוב!! לירון:אממ ג'ון- תגיד לא אמרנו שאחרי שאני מסיימת את הקורס שלי אתם באים? אז למה אני לא שמעתי שמאחרי פברואר אתם פה?? אתם יודעים מה אולי תעשו הופעה מיוחדת לחיל הים הישראלי ושזה יהיה בבסיס שלי במקרה... ואי זה יכול להיות כל כך טוב... נוגה: אהמ אהמ אהמ.... חלקנו לא יכולים להרשות לעצמם לצאת בפברואר..... נו, ריצ'י..... בסוף יולי... אם לא תעשה את זה, אני בהחלט יודעת איפה נמצא השרשר של ג'ון!! לירון:נוג... את גם לצערי המאוד הרב לא תוכלי להיכנס (רק את יכולה להיכנס בטקסים שאני מזמינה אותך כמו הסיום טירונות שלי כשאת היית.. ושמישהו אחר שנמצא בשיחה הזו הבטיח שיבוא אבל הוא לא בא!!) ונוג- אל תגלי לג'ון בבקשה.. למה אני צריכה לסבול מזה? נוגה: אני לא מוכנה!! אני רוצה הופעה ביולי, ואני רוצה אותה.. בואו נראה..... ריצ'י, מה דעתך על החדר שלי? אתה יודע שהוא גדול מספיק! ג'ון:לירוני- אני רציתי לבוא- אבל מה אני אשם- דורת'י לא נתנה לי לנסוע ברגע שהיא שמעה שאני נוסע עבורך... היא ממש לא אהבה את זה! וטוב אז הופעה ביולי - איפה אמרנו בסוף? תחליטו בינכן במקום ששתיכן תהנו.. ולא רק נוגה עם הופעה פרטית של ריצ'י... דייב: אני לא רוצה לקחת את התענוג של ריצ'י- אבל איכססססססססס.... ג'ון, הזהרתי אותך שאני לא רוצה לשמוע את השם של דורת'י יותר! חוץ מזה, זה לא יפה, לירון על הקו!! לירון, מת עלייך, מבטיח שבשבת הראשונה שנוגה תוכל אנחנו כולנו לוקחים אותך להופעה של חייך! חכי חכי! לירון: ג'ון! קודם כל- אז מה שדורת'י לא הרשתה לך.. אז במקרה הרע היא הייתה סולחת לך והייתם נשארים וכמובן במקרה הטוב.. הייתם מתגרשים ו.. אני לא צריכה להגיד עם מי ההיית מתחתן אחר כך נכון? רגע עוד כמה זמן יש לי לשעת ת"ש שלי? אוי לא! יש לי עוד חמש דקות! ריצ'י: נוגה, איזה מזל שאני פנוי, לא?? אייייי.... למה היא שוב צורחת עליי?? מה את אומרת??? זה לא נכון, אני לא הייתי עם דניס ואת יודעת את זה!!!! אוקיי, אני מצטער, זאת הייתה טעות חד פעמית!! לירון:אוי לא- עוד לא הספקתי לסדר את המיטה! טוב בעצם המפקדת אף פעם לא באה לבדוק... טוב אז יהיו קטעים שאני לא יקשיב כי אני צריכה לסדר את המיטה שלי.. נוגה: לא, זה בסדר, אני צריכה ללכת....... טוב, דייב, רק שתדע שאם אתה צריך משהו- כל דבר- בעיקר עזרה במסורת היהודית, אתה יודע איפה אני גרה.... אוף, ריצ'י, אל תקנא!! ג'ון:מה? אבל אני רוצה להמשיך לדבר עם לירון... כל כך התגעגעתי.. לירוני ברור לך כשאת חוזרת הביתה את מודיעה לי נכון? רגע מתי את חוזרת? דייב: יופי... ג'ון, לך תדבר בשקט עם לירון, אני וריצ'י צריכים לדבר.... ריצ'י, אתה יודע שאני אוהב אותך? ג'ון:היי!! דייבי! אני פה! וכשאתה אמרת את זה למה אתה מתכוון? אתה לא אוהב אותו כמו שאתה אוהב אותי נכון? נכון??? דייב: אוף, אם היית מקשיב רק לחלק הבא של השאלה... ריצ'י, נכון אתה אוהב אותי ומוכן לתת לי את השרשר עם הצלב שלך? ריצ'י:אממ למה אתה צריך שרשרת של צלב? כמו שאני זוכר אתה אוכל עכשיו סופגניות ולא חוגג את הכריסמס או את הסילבסטר.. דייב: יופי, אז תיתן לי אותו? אז כשיו, ג'ון ,תיתן לי את השרשר שלך ונלך לעשות לנו, כמו שציוו בחנוכה, מדורה ענקית לזכר משה רבנו!!!!!!

LIRONSH100

New member
אולי פירסמנו את זה כבר.. לא זוכרת...

דייב:ג'וני אתה רואה את מה שאני רואה? איזה כייף!!!!! ג'ון:Baby אם אתה מתכוון לבגדי הזוועה של ריצ'י.... זה בהחלט לא כייף!! אוץ' ריצ'י!!! דייב- הוא צבט לי בנכס שלי! דייב: ריצ'י תעיף את היד שלך מהאיזור הזה! זה איזור שרק לי מותר להתקרב עליו... ריצ'י:אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאייייייייייייייכככככככככככככככככסססססססססס!!!! ג'ון:אוי ריצ'י אתה ממש מגעיל! אתה חישבת על.. איו איכס... כמה פעמים להגיד לך אני ודייב רק מתמזמזים קצת.. אנחנו לא... ריצ'י:אאאאאאאייייייייייייכככככככככססססססססססססס!!!!!!!!!!! דייב:יופי ריצ'י עזב אותך מאמי?- אז אני התכוונתי לשלט הזה שליד דגל ישראל... ג'ון: אהה... טוב דייבוש הינה הסיבה למה אנחנו לא נוסעים לישראל! דייב:מה? איזה סיבה? הרי כתוב שם- דייויד ישראל מחכה לך! ג'ון:ומה איתי?? הם אוהבים אותך ולא אותי! אייך אפשר בעצם לא לאוהב אותי? כולם אוהבים אותי-= וכל הבנות בעולם נמשכות עלי! ואני לא מוכן להיות בארץ שנמשכת על דייויד בריאן רושבאם- במיוחד שיש שם כאלה בנות סקסיות וחמודות ו.. ר'יצי לאן אתה הולך?? ריצ'י:לארוז את הדברים שלי- יש לי טיסה לטפוס.. דיייב:לאן? ריצ'י:נו מה נירא לך? הרי מהלקה כמו ששמעת את החבר שלך- אני לא יגיע- אסז אני הולך לנסבות את מזלי- ולהכיר את בת זוגתי לעתיד בישראל.. דייב:היית מת!!! ישראל זה-הארץ שלי! אתה לא נוסע לךשום ישראל אם אני לא נוסע! ג'ון:אמממ דייבוש- אייך בדיוק תגרום לו לזה? דייב:אממ זה פשוט ממה ריצ'י הכי נגעל? ג'ון: מלראות את דורת'י במיטה? אה לא זה אני.. מלראות את דניס במיטה?- אה זה כל העולם... מלראות את עצמו במראה? ריצ'י:מלראות אותך! דייב:דווקא הייתי בטוח מלראות אותי ואת ג'ון עושים דברים ביחד... טוב בעצם יותר טוב- למה שג'ון יהנה כשריצ'י סובל? ריצ'י:זה מה שאני תמיד שואל את עצמי כשאני רואה אתכם ביחד!!!! ג'ון: אה- אז הינה התשובה- כי ג'ון כזה סקסי-מתוק- מקסים- חכם-שר מדהים- כותב ומלחין שירים מהממים- שאפשר לפאר כל חלקיק בגוף שלו- גיטריסט מעולה.. והכי חשוב- רומנטי! דייב:חחחחחחחחחחח נעבור אחד אחד- סקסי-אממ כן טוב אני לא יכול להגיד שזה לא נכון.. מתוק? אני דווקא חשבתי שמתוק זה אחד שזוכר את התאריך יום הולדת של החבר שלו... מקסים? שנחזור על הסעיף הקודם? חכם?- כן- ומי הכניס לעצמו טישו לאוזניים?-שר מדהים- אממ ג'וני בייבי- אתה לא שר אתה צורח- וזה כל אחד שדיבר איתי על זה- אמר לי את זה-במיוחד המאסטרו!-כותב ומלחין שירים מדהימים- אבל למה אף אחד מהם לא עלי??? שאפשר לפאר כל חלקיק בגופו- (מחייך) במיוחד את העיינים האלה...- גיטריסט מעולה? עוד מעט תגיד פסנתרן גאוני! אל תגנוב תפקידים פה! ורומנטי? כשמגרידים מישהו רומנטי אז הוא צריך לשלוף בארבע בבוקר את תאריך יום ההולדת של החבר שלו! ולעשות משה ו רומנטי באותו התאריך אבל אתה? מה פתאום- אתה לא עושה כלום! אתה מתאלם לגמרי מהיום הזה! כאלו הוא לא היה קיים! ג'ון: מה? על מה אתה מדבר היום הולדת שלך בעוד שנה! דייב:בדיוק! בעוד שנה- עוד 365 ימים בדיוק! ג'ון- נו אז מה אתה רוצה יש לי זמן.. ריצ'י:ג'ון יא מטומטם- כמה ימים יש בשנה? ג'ון:אממ לא זוכר.. רי'צי:דייב- לפני שאתה מתעצבן על ג'ון- תחשוב שאולי הוא כן זכר לך את התאריך ורק רוצה לעצבן אותך שהוא לא זוכר שהיום זה יום ההולדת שלך... ג'ון:מה היום??????? אבל זה בעוד שנה! דייב נולד בדצמבר! דיייב:אני נולדתי בפברואר!!!! ג'ון:באמת? –זאת אומרת- דייב אני זכרתי את זה! אני סתם רציתי לגרום לך להתעצבן כדי שאחר כך טוב אני לא יהרוס לך! ריצ'י:כן בטח.. ממש זכרת... זכרת את זה כמו שג'סי זוכר עם כמה בנות הוא כבר היה... ג'ון: שלא תזכיר לי את הבן שלי! אני לא מדבר איתו! דייב:מ ה קרה הפעם? ג'ון: הוא גנב לי את ה-לא משנה מה שלי... דייב:ג'וני- אתה רוצה לספר לי משהו לבד? ג'ון: לא מדהים שלי.. אל תדאג זה חזר עלי! ובגלל זה ג'סי לא יתקרב למחשבים בבית יותר! ריצ'י: טוב אז לי אתה מספר? ג'ון:נו זהב הקודים של דורת'י למחשבים- הצלחתי לגלות את כולם ורשמתי על פתק- וצרבתי את כל הדברים החשובים- והוא גנב לי אותם! אני אומר לך- יש לי בן חצוף! ריצ'י:כשאתה מדבר על דברים חשובים אתה מתכוון לסרטים של-פריס הילטון- וכל מיני כאלה? ג'ון:מה? לא- איכס פאריס? יש לי טעם הרבה יותר טוב ממנה! אבל אממ כן- בסגנון הזה.. ריצ'י: ג'ון ראינו את הטעם שלך- התחתנת עם דורת'י- ואתה שנים ביחד עם דייב- זה לא נקרא טעם טוב! דייב: ג'ון- אני לא מאמין שאתה רואה את הסרטים המגעילים האלה! מה אני לא מספיק לך? טוב נעזוב את זה- ריצ'י- עוד מעט תגיד שטעם טוב זה ריצ'ארד סמבורה... ריצ'י:ברור! מה חשבת? שאתה? חחחחח בדיחה טובה דייב- באמת שאתה בן אדם מצחיק! ג'ון:אוף תפסיקו עם כל זה- ריצ'י- חכה בסוף ההופעה אני מתקשר לדורת'י- ואומר לה להגיע עליך לחדר שינה שלך! ודייבי- אחר כך אני בא עליך לחדר טוב? דייב:חסר לך שלא! (כעבור שעתיים) דייב:נו איפה ג'ון!! אם הוא בוגד בי עם איזה מעריצה אני יהרוג אותו!-טוב איפה החדר הזה שלו.. (הולך לחדר של ג'ון ורואה את ג'ון עם מעריצה) ג'ון:דייב! זה לא מה שאתה חושב- היא רק באה לקבל ממני חתימה והולכת! דייב:כן- חתימה שהיא טובה במיטה! ג'ון:נו... חתימה... דייב:ג'ון פרנסיס בון ג'ובי!!!!!

LIRONSH100

New member
אני מתגעגעת לפלורנס..

ג'ון: אז עכשיו, אני אציג לכם את המלך שבמלכים.... הבן אדם הכי מדהים שיצא לכם אי פעם לפגוש...... ריצ'י:אממ אתה מתכוון עלי? רגע- זה- דייב- אתה הזמנת את המאסטרו להופעה ולא אמרת לי? ואני עוד עם הבגדים המגעילים האלה! ג'ון: לא, התכוונתי לעצמי!!!! ומה? מי כאן?? מה זה מאסטרו?? ריצ'י, אני מקווה בשבילך שהדבר הזה שמסנוור אותי כבר הופעה שלמה לא קשור אלייך, כי אם כן, הייתי במקומך מתחיל להתפלל!! דייב: מאמי... אני דווקא הזמנתי אותו.. ואני סיפרת לך כבר שנים מי זה! אני לא מאמין שאתה לא יודע מי זה המאסטרו!! ור'יצי- תגיד תודה אתה לא צריך להגיד שהבגדים המכוערים שאני לובש הם הבגדים הכי יפים שראית בחיים שלך... צביקה: וואוו, איזה להקה אחלה, רק ג'ון, יש לך בעיה בזמן הזה שאתה.... אמ.... איך אני אנסח את זה.... אתה מבין, אני שופט בכוכב נולד, אז אני מוסמך, ויש לך בעיה כשאתה... אמ.... שר!! ג'ון: דיויד בריאן רושבאם!!!!!!!!! מה אתה אמרת????? הבגדים שלך מכוערים? אם זה מכוער אז אני לא רוצה לדעת למה אתה קורא יפה.. רגע- בעצם אתה קורא לבגדים של ריצ'י יפים- ולי כוסון על! אוי לא!! צביקה: כן, וואוו, ג'ון, באמת אתה פרפורמר מעולה, אבל יש לך בעית לבוש קלה, אז ביקרתי אצלך בבית ואשתך נתנה לי כמה דברים....... וחשבתי...... אה, למה זה בוער? אופס! רציתי לומר איזה דרשה לפני שאני מדליק את זה, כאילו וואוו... וואוו, אני נשרף!! ריצ'י תציל את האיש האגדה והבגדים!!! ריצ'י:סמבורה מאן בא להציל אותך מאסטרו! אתה רואה דייב- הוא לא קרא לסופר ג'ו כי הוא לא סומך עליו! רגע- מאסרו שרפת לג'ון את הבגדים???? ייייששש!! רגע למה אני חוגג עוד בסוף הוא עוד יסתובב בלי בגדים, ואז דייב ישתגע... אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל- ג'ון רוצה שאני ישאיל לך מהבגדים הממים שלי? רגע דייב בכלל ישתגע מזה! אוף מאסטרו יש לך רעיון עבורי? צביקה: כן, וואוו, שתכבה את השריפה הזאת!! דייויד בריאן רשבאום, אמא שלך אמרה לי שיש לה שידוך מעולה בשבילך.. אחת הבנות שלי, זה לא שיגעון?! דייב:אממ צביקה עד כמה שאני מעריץ שלך ואתה מודל החיקוי שלי והכל.. אני לא בוגד במור!! ריצ'י: חחחחחחחחחחחחחח......... ג'ון, דייב בוגד בך... ג'ון, דייב בוגד בך, ג'ון..... אוי, צביקה, אתה נשרף!! תן לי להציל אותך!!!!! לא, רגע, בעצם יותר חשוב לרדת על ג'ון כרגע, אתה יכול להישרף קצת יותר בשקט? דייב: ריצ'י! אם אתה לא תתחיל להציל את המאסטרו עכשיו אני יגיד לנוגה! ואממ ריצ' (לוחש) צביקה לא יודע עלי ועל ג'ון... אז.. ג'ון לאן אתה הולך? לא! ג'ון לא!!! אני לא בוגד בך! אני נאמן רק לך! נו ג'וני! נו הבגדים שקנית לי לפני יומים הם הבגדים הכי יפים שראיתי! הם כמעט סקסים כמוך! ג'ון- אמרתי כמעט.. ג'ון!! לא- מה אתה עושה? ג'-ו-ן מה אתה מנשק לי מעריצה? ג'ון אם אתה לא מספיק עכשיו אתה יכול לשכוח מ-זה למשך חצי דקה!! ג'ון: איזה פחד... דיייויד בריאן רשבאום, אתה לא תאיים עליי ואתה..... לא תאיים עליי!! או שאני אכניס לך הביתה את הסיוט הכי גדול שלך!!!!! דייב: איזה סיוט? לראות אותך בוגד בי עם המכוערת הזו שלך? או לראות אותך בוגד בי עם מישהי אחרת? או- לראות את אמא שלי עושה לי מיוני בגדים לשרפה השבועית שלה? -איזה מזל שהחלפתי מנעול ועכשיו היא לא יכולה להיכנס לי לבית... (בינתיים באותו הזמן...) פלורנס: אוי, כל כך טוב להשיג מהבחור של הבן שלי את המפתחות, הלב שלי כבר השתפר! עכשיו איפה הדבר הזה שמרכז את הסמרטוטים של הבן שלי? זאת הפעם האחרונה שאני עושה את העבודה של ג'ון, הוא זה שהתחיל לשרוף את הבגדים, למה אני עושה את זה עכשיו? כי אני אישה? מסתבר שהמכות של דורת'י לא מספיקות, צריך.... (מתקשרת) אדון קופיקו, אתה מוכן להתנחל בבית של ג'ון לאיזה שבועיים?

LIRONSH100

New member
והינה שתי תמונות שאחת היא ההמשך של השניה..

ג'ון(חושב):יש!! סוף סוף- קצת שקט- ארבעת המופרעים בבית הספר, כיעורי בעבודה שלה- ריצ'י בבית שלו- דייב.. אין לי מושג איפה- וטיקו- בטח עובד על הקולקציה החדשה... טוב אז מה אני יעשה עכשיו... אה אני יודע! אני יכנס למסנ'גר!- אוי לא! נוגה נמצאת במסנ'גר אם כיעורי תיראה שאני מדבר איתה היא תהרוג אותי! אה אני יודע מה לעשות! (נוסע לקניון הקרוב) אחד במסעדת-בית קפה-שמאפשרת גלישה באינטרנט... (או בקיצור (אב-בקשג"ב):כן מה אפשר לעזור לך? ג'ון: אממ אני צריך מחשב עם מסנג'ר ושאי אפשר יהיה לראות מה נכתב בו אחר כך! אב-בקשג"ב: בוא אחרי.. (לוקח אותו לאחד המחשבים) בבקשה. ג'ון:טוב אז בואו ניראה.. הכתובת מסנ' שלי זה.. [email protected] או יופי זה נכנס! הינה נוגה- אבל איפה לירוני? מה כתוב שם? אני ישאל את נוגה.. (כותב) שלום נוגה, מה קורה? נוגה: ג'ון לירון בצבא.. אפשר להשיג אותה רק בעשר אחת עשרה ככה.. ג'ון:מה? למה את חושבת שרציתי לשאול אותך מתי אפשר להשיג את לירון? זאת אומרת – רציתי לשאול אותך מה כתוב בכותרת של לירון.. נוגה: כמה צפוי אתה.. טוב יש לך מזל כי עכשיו היא יצאה לשעת ת"ש אז אתה יכול להתקשר עליה- בעצם לא! אני באמצה שיחה חשובה איתה- למי יש את האף יותר חמוד- לדייב או לריצ'י.. ג'ון:היי!! מה עם שלי? נוגה: אממ לא... לדייב יש יותר חמוד וריצ'י.. טוב ריצ'י זה ריצ'י.. ג'ון: אני הייתי אומר ריצ'י זה הבן אדם הכי מכוער וגרוזיני שאי פעם פגשתי, אבל זה רק אני!! דייב: לא נכון, אני הבן אדם הכי גרוזיני! ריצ'י: אני!!!!!!!!!!!! לירון: מה? צריכים לעשות הצבעה גם על זה עכשיו?

LIRONSH100

New member
והחלק השני (והארוך יותר...)

ג'ון:לירוני!!!! לירון: מה ג'ון?? ריצ'י: הלו? ג'ון: מהההההההה????? נוגה: חחחחחחח...... ג'ון, אתה בטח מכיר את ריצ'י סמבורה... ג'ון: ומתחרט על היום!!!!!! דייב: ג'ון, בואו לא נהייה פזיזים, ריצ'י עוד ישלח אליך את דניס ואז אתה יודע מה יקרה, או לא יקרה! טיקו: אוף, מה הולך כאן?? לירון, למה קראת לי? שאני אשמע את המכוערים האלה מתווכחים למי יש את האף הכי יפה? ג'ון: זה מגוחך, אני לא מתווכח על זה!!! ריצ'י: באמת? ג'ון: כולם יודעים ששלי!! נוגה: טוב, לירון, אנחנו צריכות הכרעה לירון: נראה לי אני אלך על דייב ג'ון: יופי, לירון, זה מה שנקרא תמיכה? אני מעדיף לדבר עם ריצ'י! ריצ'י: באמת? ג'ון: לא!!!! טיקו: אוף, אתם חבורת נקבות!!!!!!!! נוגה, לירון, אני מצטער להעליב את כל אוכלוסיית הנשים עם כאלה אנשים, אבל אין מה לעשות... לירון: לא, זה בסדר, אני מוכנה לקבל את ג'ון.... נוגה, תבחרי גם מישהו נוגה: ממממממ.... זה ממש קשה, נראה לי אני אלך על דייב.... ריצ'י: מה????? איכססססססס לירון: מה איכס?? ריצ'י, זה ממש לא נחמד שאמרת את זה! ריצ'י: לא, סליחה, דורת'י בדיוק עברה כאן, היא מסרה ד"ש לג'ון ג'ון: היא יודעת? שיט! יופי ריצ'י!!!! טיקו: באמת יופי.... טוב, חמודים, אני מנתק עכשיו, לירון, אני אדבר איתך מחר! דייב: ריצ'י, אתה בא לחנות הזאת שדיברנו עליה?? ריצ'י: בטח, ביי כולם!!!!! ג'ון: יופי, נשארנו רק אנחנו? עכשיו אפשר לעשות את ההצבעה למי יש את האף הכי חמוד נוגה: סורי, דייב נבחר ברב קולות! ג'ון: מה???? לא!!!!! דייב הזה לא שווה את זה! אני יותר טוב, אני יותר...... דייב עדיין על הקו, נכון? לירון: איך ידעת? ג'ון: אחרת זאת לא הייתה פינה הזויה, אלה אמיתית... נוגה: ג'ון, אתה רומז שאתה ודייב באמת...? דייב: מה?????? לא!!!! איכסססססססססס ג'ון: אני מקווה שזה לא איכס עליי!! דייב: לא, זה על הבגדים שריצ'י לובש.... בייבי, אתה הרבה יותר סקסי מזה! לירון:וככה עוברת לה שעת ת"ש בלי שהספקתי להתקלח...בלי שהספקתי לעשות כלום! רק לשמוע כמה שהאף של ג'ון סקסי- ורגע-ג'ון למה התקשרת עלי? ואי נוג את צריכה לראות מה יש פה... הגיעו טירונים חדשים! וכולם הולכים לסטיל"ם! אני אומרת לך שיתנו מאוד נהנה פה! רגע ג'ון עדין על הקו? אוי לא- ג'ון לא אמרתי כלום אני לא מסתכלת על אף בן אחר חוץ ממך!

למעלה