תודות

העוקץ

New member
תודות

בתחילת דברי אני רוצה להודות לכם על קבלתי לפרום, דבריכם חיממו לי את הלב , אני רוצה לשטף אותכם בהרגשתי, אני גרוש תקופה של כמעט שנה בתחילת גרושי הייתי במצב קשה כי קיבלתי את המצב החדש קשה מאוד , נכון להיום הצלחתי להתגבר על הקשיים על אף שיש עדיין "ירידות" במצבי על אף שאני לא נותן לזה להתגבר עלי , הכעיה שלי היא שגרושתי גרה בעיר שבה אני עובד וכאשר אני רואה אותה עם הבן זוג החדש שלה ניצבט לי הלב וקשה לי לעמוד ברגעים אלו , שאלתי כיצד ניתן להתגבר על מצבים אלו?

תשמע לא צריך להגזים ../images/Emo123.gif

באמת. אני צרכה ללכת לישון עכשיו
אז נכון תחזיק מעמד בלי דעתי המלומדה עד שאשוב

עוקץ- אולי יש לך יותר דבש מעוקץ../images/Emo3.gif

אתה גרוש תקופה קצרה יחסית והפצעים עדיין לא הגלידו. הקלישאה "הזמן מרפא", נכונה, כמובן שצריך לעשות עבודה עצמית, להתחזק מבפנים על ידי עשית כל דבר שמהנה אותך ומסב לך עונג. פנק את עצמך, מצא זמן לתחביבים וכיופים, חברים וחברות. אם תמצא בת זוג חמודה זה יקל עליך את הכאב. תהיה עסוק באהבה חדשה, רגושים, התחלה טובה. מאחלת לך הרבה כח, לב שמח וחיים מאושרים.

*יערית

New member
ברוך הבא עוקץ ל-../images/Emo82.gif ה-../images/Emo117.gifוהלוהט

מקווה שתהנה במחיצתינו ואף תשכיל לדעת מכל מיקרה ומיקרה! יש תמיד אפשרות אחת לבעיה שלך..... פשוט לא להיתקל בה..לא כך? אבל כניראה שאתה ניתקל בה גם שאתה לא רוצה(בוא נגיד כך) ואז זה צובט בלב..... life most go on! הזמן ירפא...האהבה חדשה בחייך רק תקל..... חפש את האושר שבעיניין ולא את הכאב
שבת שלום..

דנוטציה

New member
לשבת....

ימנע את הרעידות בברכים, זמן, יעשה את השאר, לסובב זאת בראש כל היום, לא מומלץ............................אינטגרציה במערכת החינוך ומיד..

שאלה קשה שאלת....

ומתכונים ממש אין כמו שאמרו קודמי, וכמו שבוודאי כבר שמעת רק הזמן יקהה את הכאב מוכר לי מאוד...מוכר גם מוכר.... ולפני מספר ימים הוא גם התחתן עם אותה בת זוג. אך מסתבר שכאב נעשה קהה, וגם חולף....וזה פשוט נפלא אבל כנראה שאי אפשר לדלג עליו...ממש לא, אם רוצים להיות מעבר לו...באמת. אז עוקץ את הכאב לא תוכל למנוע אלא רק להמשיך בחייך ולמצוא לעצמך את הטוב, שלך, בשבילך, לחייך, שיקהה את הכאב.... ויאפשר לך להמשיך הלאה בחייך

למעלה