"תודות"

ady18

Well-known member
"תודות"../images/Emo152.gif

בשיר תודות אריק כתב למירי תודות לכול מיני אנשים ודברים שקרו לה במהלך החיים רשמו אנשים שאתם מודים להם? רשמו אירועים שגרמו לך להודות להם? ולסיום כתבו כמה שורות חדשות לשיר?

מודה מודה מודה

בשיר תודות אריק כתב למירי תודות לכול מיני אנשים ודברים שקרו לה במהלך החיים רשמו אנשים שאתם מודים להם?אני מודה למירבי על שהיא מנהלת מקסימה וחברה טובה
אני מודה למשפחה שלי שלמרות שזה לא בחירה (לא בחרתי לבוא לעולם....)הם עדיין גורמים להרגיש טבעי וטוב. הם פשוט הם. רשמו אירועים שגרמו לך להודות להם?מירבי על שהיא תמיד שם משפחה שלי- כרגע בתקופה שאימא שלי מאושפזת- מאד התקרבנו ואני רואה כמה הם דואגים גם לי וגם לה... ולסיום כתבו כמה שורות חדשות לשיר? את זה אני משאירה לאריק

ady18

Well-known member
עונה

רשמו אנשים שאתם מודים להם?מירב ,שירן ועוד רשמו אירועים שגרמו לך להודות להם? וואי קשה שהכרתי את מירב את ידיד שלי שמלווה אותי כארבע שנים שאני במשפחה שאוהבים אותי שהכרתי את המוסיקה וזמרים שגורמים בשעות קשות להרגע וגם כייף תמיד להאזין... ולסיום כתבו כמה שורות חדשות לשיר?אין לי רעיון

Nimrod121

New member
עונה.

רשמו אנשים שאתם מודים להם? למשפחה שלי ובייחוד להוריי שהביאוני עד הלום. לחברים שלי ולכל מי שאי פעם עזר לי בצורה או בדרך כלשהי. רשמו אירועים שגרמו לך להודות להם? הודתי להם ברגע שהם עזרו לי להשיג את מבוקשי או בכלל בגלל עצם קיומם. אבל למעשה, אני לא זוכר אירוע ספציפי. ולסיום כתבו כמה שורות חדשות לשיר? אני לא אגע בשיר המקסים הזה.

למעלה