תודות לכולם

תודות לכולם

אנחנו רוצים להודות לכל 32 המגיעים פלוס ילדת האיקקלומין וילד ה-IVF נראה לנו, ואנחנו לא אובייקטיביים כמובן, שזה יצא המפגש הכי מוצלח מאלו שארגנו אצלנו עד היום אז סליחה לכל מי שלא הצלחנו להקדיש לו יותר מחמש דקות תשומי מאחלים שבמפגש הבא כל מי שהייתה בהריון תלד וכל היתר שיהיו בהריון תודה לכל בני הזוג שהגיעו ולאלה שלא הגיעו - על כך שאפשרו לבת הזוג להגיע ולמי ששואל מי הגיע, אז ככה: (וזה לפי סדר מתן האישורים) זוהרה ענת איתן נוג רותם מיטלי חן + האיש פנינה + האיש נעם סיגל הייטק + האור בחייה + שגיא נילה משי והנרי רונה33 + האיש ניצן + האיש OR + האיש דניאל זר + האיש נאווה ושי איילת (הוותיקה) + האיש + ילרדת איקקלומין אולה ופיטר ליבי רומי המקורית סאני והמון סליחות אם שכחנו מישהו או מישהי להתראות בפעם הבאה חנה וליאור ושושה והאקווריום (ובמבה שלא פגשה אף אחד)

נוג

New member
לחנה וליאור ../images/Emo24.gif

היה ממש נחמד תודה. הארוח היה 10+ נוג

רומי^^

New member
חנה וליאור יקרים. עד השעה הזאת

ממש אני עדיין לא מאמינה ש"מיץ פטל" שכמותי שוכנעה להגיע - ובאה!!!! והכי אני שמחה - שלא לשוא. מאוד חששתי מההיחשפות, כיוון שזוהי הפעם הראשונה שלי במפגש, אבל קבלת הפנים היתה ממש חמה, והיה דיי קל להשתלב. ועל כך תודתי
רומי (המקורית לשעבר...)

תודת רבה. ../images/Emo9.gif

מאוד מודה על הארוח, שבאמת היה טעים. והיה נחמד להכיר את שאר האנשים שעדיין איננו מכירה... ולראות את הותיקים עם הבטן העגלגלה. והילדה הייתה ממש משגעת, פשוט מקסימה. ילדת פירסומות כזו יפה.
ולמרות שלא כל כך התקרבתי להריוניות, כי לא ידעתי אם הם יפחדו ממני, או שאני אפחד מהן
היה מקסים ואני רוצה לאחל כאן בקולי קולות, שבאמת באמת יהיה לכולנו רק טוב, שההריון של ההריוניות יסתיים בארבעים שבועות משעממים ועגלגלים, ושהבנות במיתרס הפוריות, יעברו במהרה לצד השני. ושיהיה לכולנו רק טוב. באמת
באמת
באמת
סאני.

מצטרפת לתודות וגם לפורום

חנה וליאור תודה על האירוח ועל היוזמה . היה מאוד נעים וטעים ונותן כוחות להמשיך הלאה . אני חייבת לציין שלמרות כל החששות האם להגיע כי כבר מזמן מזמן לא נכנסתי לפורום ואני לא מכירה את כולם, זה היה שווה ומייד כולם נותנים הרגשה טובה והאוירה זרמה. גם "האיש" שלי נהנה .

שמחים לעזור בנתינת כוחות ../images/Emo24.gif

היה כייף להכירך ואת אישך שאיתך. שיהיה לך טוב. ושתהיה שהות קצרה ככול שניתן. אמן. סאני.

נועם@בת

New member
תודה לכם על האירוח הנעים

ותודה לכל מי שהגיע. חבל ששבת נכנסת כל כך מוקדם, כך שהייתי חייבת לברוח לפני ששבעתי מלראות את כולם. נהניתי מכל רגע, ובלעתי בעיני את הילדה המדהימה הזאת שהסתובבה שם. לי היה נוח להתפנק בין כל הבטנים של ההריוניות, ונשמתי עמוק את אבקת התינוקות הזוהרת שהן פיזרו סביב. חבל רק שפספתי את סיגל ושגיא. היה מתאים לי להסניף גם אותו
מקווה שבמפגש הבא כולן יעברו לפאזה הבאה
שבוע טוב נועם

פנינה ו

New member
תודה על הארוח ../images/Emo25.gif

היה ממש כיף אצלכם לצערי הרב לא סיימתי את הסופ"ש כמו שצריך הכל היה מושלם, המפגש, בית ההארחה בכפר ורדים, ההזרקות
עד ש.... שברתי את יד ימין בשבת בצהריים אני מגובסת ומקלידה עם יד אחת אבל קטן עליי... היה כיף לפגוש את כולם תודה פנינה

נועם@בת

New member
מה??? בשביל זה שלחנו אותך

עד כפר ורדים? לשבור יד היית יכולה גם בבית
אם הייתי פסיכולוגית פרוידיאנית, הייתי אומרת שככה הבטחת לחלוטין שלא תצטרכי להזריק לעצמך
סתאםםםםם. תהיי בריאה חמודה, ואני מקווה שהיד לא כואבת, ושאת יוכלה לצייר למרות הגבס. וכמובן שעד הלידה זה יעבור
על היד המגובסת. נועם

נוג

New member
פנינה מסכנונת../images/Emo24.gif

הי, זה לא יפה לעשות צרות, לא כך, לימדו אתנו בנופש נהנים לא חוזרים שבורים
, אז החלמה מהירה ומקווה שתמשיכי לכתוב לנו ביד הבריאה
נוג

מצטרפת לתודות על האירוח... ../images/Emo51.gif

אמנם אני לא כל-כך פעילה בפורום, אבל היה נחמד לראות את הפנים שמאחורי השמות ובעיקר נחמד לדעת שאנחנו לא לבד... תודה על האירוח - היה מצוין. מקווים במפגש הבא לעבור ל"מעגל" של ההריוניות...

נועם@בת

New member
דניאל, היה נחמד לפגוש אתכם

רק חבלת שישבתם לכם ככה בבישונות בצד. כמו שאמרתי, בפעם הבאה כבר תרגישו בני בית, על אחת כמה וכמה אם זה יהיה שוב אצל חנה וליאור. בכל מקרה, אני מקווה שבפעם הבאה, את תצטרפי בשמחה לספת ההריוניות ותפזרי אבקת תינוקות
נועם

תודה...../images/Emo9.gif

מה לעשות שאנחנו "מתחממים" לאט... אבל למרות שחששנו לבוא (ובדיוק מהסיבה הזו) בסה"כ היה חיובי. מקווה שאיחוליך יתגשמו...גם לגביך. שיהיה ל-כ-ו-ל-ם הצלחה !!!

רונה33

New member
קצת באיחור אבל בכל זאת

תודה רבה על הארוח המקסים והאווירה הטובה.

למעלה