תודות לאגודה!!!!!

• פותח הנושא ak2
  • פורסם בתאריך

ak2

New member
תודות לאגודה!!!!!

שטרחה להוציא לפועל את התחרות לדרגה 1-2 ביום שלפחות 9% מחבריה לא יכלו להשתתף מכוון שהם שומרי מסורת ...

user

New member
במקום ביום

שלפחות 60% מחבריה לא יכולים להשתתף מכיוון שהם עובדים...

paramotor

New member
תודה ליושב במרומים.

על שלל הטרמיקות בימים הלא נכונים. על ליגות הכדורגל בשבת. על ליגות המצנחים והגלשנים בשבת. על שבתות גשומות וימי חול מלאי שמש. ו..... די עם הבכי והתלונות. התחרות נקבעה ליום שישי והועברה לשבת ברגע האחרון (אולי הועד יסביר למה). מה עושה שחקן כדורגל מסורתי שומר שבת? מה עושה מתחרה דרגה 3 שומר שבת? ותודה מיוחדת לשלומי ואבישי על ההתנדבות והתרומה.

תודה על הציניות שלך

וגם תודה על יכולתך הבלתי נלאית לנדב אנשים לתרום, חרף היותך סטודנט ללא זמן פנוי, כהגדרתך. לעניינו, למען הסר ספק, איני משלם דמי חבר לשום ליגה בכדורגל.

טוס טוס

New member
במקום לקטר - תתנדב

לשלומי שלום אולי במקום לקטר ולהתלונן תתנדב אני לא ראיתי שעד היום עשית משהו באגודה.

above all

New member
פלצנות

במקום ביום ש-99% לא יכולים בגלל כוון הרוח! אם אתה שומר מסורת זה אומר שאתה רוצה/בוחר שלא להשתתף (ולא לא רוצה!)

למה להתלהם?

בסה"כ הביעו כמה חברה דתיים את מורת רוחם מכך שהתחרות הועברה להם ברגע האחרון מיום שישי בו הם היו יכולים להשתתף ליום שבת, אז מה? כאחד שבעבר הרחוק מאוד היה דתי (לפני גיל מצוות..) אני יכול לומר שזה די מתסכל שאתה לא יכול להשתתף בתחרויות ("לא יכול" לא "לא רוצה"). וזה שמישהו מביע ביקורת ועדיין לא התנדב לאגודה לא הופך אותו לטפיל וחסר זכויות - אולי הוא פשוט חבר אגודה חדש? (שלומי אכן חבר חדש) משה

אפשר גם אחרת.

אבישי ושלומי שלום, מארגני התחרויות וחברי הועד משתדלים לרצות את כל החברים. רוב חברי האגודה הינם חילונים אך בכל זאת התאריך המקורי היה יום שישי. תגובה כועסת (ע"פ מספר סימני הקריאה) כמו שנכתבה פה גוררת אחריה שלל תגובות שליליות אשר קשורות בכלל לנושא אחר. ובמקום שידונו פה בנושא רחיפה דנים פה בכפיה דתית והתנדבות (תגובתו המיותרת של אבישי PARMOTOR). גם במסגרת הקורס שלכם יצא לא פעם שהרחיפה ביום שישי התבטלה בגלל מזג האויר ומנגד יצא לא פעם שרק הרחיפות באמצע שבוע וביום שישי יצאו לפועל. ככה זה שהתחביב שלנו תלוי בגורמי שמים (תרתי משמע). אני בטוח שחברי הועד ישמחו אם אחד מכם יתנדב לעזור בארגון האירועים הבאים בהמשך השנה ובכך תינתן לכם האופציה לעזור גם לשומרי מסורת.

ak2

New member
תודה! לנותני התשובות היותר עיניניות

למשה ולאיתי תודה לפחות תשובתכם סיברה את אוזני עם כל זאת שזה לא שינה את המצב... ולשאר ולאנונים שבניכם תרשו לי לא להתיחס.

למעלה