תודה

יענקלה12

New member
תודה

מאיה .תודה על סדנא מופלאה ומעניינת. ובאותו עניין ביקשנו לקנות ציוד ראשוני להכנת פרלינים בחיפה . המחירים בחנות "סו שף "מרקיעי שחקים מה גם שאין להם את כל הציוד. האם יש בצפון מקום אחר ? סוף שבוע נפלא ומתוק. קובי

חנויות ומחירים

הי קובי יקר, כיף לראותך כאן! אני לא מעודכנת במחירים בסו שף- טרם ביקרתי שם (לצערי הרב!) ציוד לשוקולד אינו זול בכל מקרה...ואם יהיו הבדלים הם לא יהיו גדולים מאוד. בצפון אני לא מכירה, אבל אולי מישהו בפורום יוכל לעזור, יש רשימה במידע שימושי באתר שלי של מגוון חנויות, ממליצה לצלצל ולברר, ד"ש לזוגתך
מיה נ.ב. כפי שאמרתי לכם בסדנה - ניתן לצלצל להתייעץ איתי או לכתוב אלי במייל - בכל עת.

עוזי10

New member
בצפון...

החנות הכי רצינית היא סו שף... עד כמה שידוע לי.... מחיר תבנית צריך להיות בערך 130 פלוס מינוס ש"ח ואם זו מגנטית אז 250 ש"ח... עכשיו אתה יכול להשוות מחירים.... אם תגיד מה המוצרים שאתה מחפש.... נוכל לעדכן במחירי ה"בערך" ואז תוכל עוד להשוות.... עד כמה שידוע לי המחירים בסו שף ובשאר החנויות ברחווי הארץ די דומים

די חברה ..אני מסמיקה...תמשיכו../images/Emo8.gif

תבניות במר קייק עולות 89 ש"ח עד כמה שידוע לי (צלצל לבדוק) קניה רצינית אולי תצדיק נסיעה ואם אתם פה באזור- תקפצו לקפה! סופ"ש נעים מיה

passioneta

New member
כן, אבל משום מה כל פעם שבחרתי מהערמה

של ה-89 אמרו לי שיש טעות וזה 110, או 100 אחרי הנחה. זה קרה לי כבר פעמיים... לגבי סו-שף - ממה שראיתי המחירים שלהם דומים לשאר המקומות - האמת היא שההבדלים במחירים לא גדולים בין החנויות. למר קייק ולגרובשטין יש אתרים ואפשר לבדק מחירים.

למעלה