תודה

Icarus Canopies

New member
תודה

לאחרונה לא כ"כ נכנסתי לפורום (והאמת שאני מתכוון להמשיך - כי מה שקורה כאן כבר עבר כל גבול), אבל רק רציתי להודות לכל הפרצופים החיוביים, שהתגעגעתי אליהם, היום במועדון. תודה לכולכם! אין כמוכם! UV

doublebass

New member
אני ארשה לעצמי

לדבר בשם כ--ו--ל--ם ! (אם מישהו לא מסכים איתי הוא / היא מוזמנים להודיע לי על כך) לראות אותך היום במועדון זה בערך הדבר הכי טוב שקרה בו ב... חודשים האחרונים ואפשר לראות את זה, אני יודע שאני מדבר בשם הרבה אנשים שאני אומר שהתגעגנו, שהיית חסר, ושטוב שחזרת !!! יש עוד מס' אנשים שעדיין חסרים אבל אני לא מעורה בכל הסיפורים אז אני רק יכול לקוות שהם יחזרו שוב. שוב - לא יצא לי להודות לך כראוי על הקורס, (לך, לדני, לדן, ולאטקין) ועל המשך היחס וההסברים לאחר הקורס, בתקווה שתוכל להמשיך וללמד אותי כמה שיותר, אני אחזור ואומר שכולנו שמחים שחזרת. שבת שלום לכולם שמיים כחולים ומלאי יעפים שי.

bluerage

New member
אני לא מסכים איתך...

אני לא ראיתי אותך היום במועדון :) נארגן משהו לשבוע הבא... צחי

CUT II CUT

New member
:( ממש ממש עצוב

אני לא הייתי שם, אבל אני מקווה להשלום שבוע הבא. WELCOME BACK

Airbreaker

New member
כמו שאמר חבר שלי......./images/Emo112.gif

Obi One Kanobi: " Now that is a name I have not heard in a long time....." UV איזה בעסה שדווקא היום לא הייתי...מתגעגע בנאדם. מקווה לראות אותך שבוע הבא... נ.ב. האימפרזה השחורה עושה הרבה כבוד ל - Icarus Canopies CU MAN נועם

UDAMEN

New member
U.V הגדול../images/Emo47.gif

U.V האיש והאגדה וואלאק אחי כל כך התרגשתי לראות אותך איתנו ואני בטוח שעוד רבים שהיו אתמול גם התרגשו אני רוצה לאחל לך הצלחה ברוך שובך אלינו ואני יכול לענות לכל השואלים מה קרה??? הכל הסתדר והכל בסדר U.V איתנו וחזר בגדול

miss loulou

New member
אני מאוד שמחה לשמוע

השינה דובים הייתה ארוכה מהרגיל אבל חזרת,it was about time!

למעלה