תודה

yakovs

New member
תודה

אני מתרגש לגלות כל פעם מחדש שיש בעולם אנשים טובים. לא האמנתי שתקבלו אותי כל כך יפה. תודה. לנופר- מה שכתבתי על יסורים נפשים זה לגמרי אינדיבידואלי. אני לא מתיימר לדעת איך זה אצל אנשים אחרים. כל אחד כאן שונה מחברו, למרות שיש לנו הרבה דברים משותפים. לצערי אני כמעט ולא מכיר אותך. אם תרצי לספר לי על עצמך, אני יודע להקשיב (גם המקצוע מחייב). להלנה- יכול להיות שיש לי ocd. מצידי זה יכול להיות גם twa או ibm. היינו הך. כלומר, אני לא מתעניין כל כך בשמות המדעים. זה לא עוזר לי. אותי מעניין למה אני מטייק ומה אני מרגיש. אז אני כותב על זה, וזה מה שעוזר לי. לגבי השאלון, כמובן שהוא פתוח לכל דיכפין. אדרבא, נא להכנס ולמצמץ. לגבי תשומת לב, כל מי שאומר שילדים ממצמצים כדי למשוך תשומת לב, הוא כנראה לא מבין שילדים ממצמצים כי זה מה שהמוח שלהם פוקד עליהם לעשות. לילדים יש הרבה דרכים אחרות לומר: גבירותי ורבותי, אני קיים ונא להתייחס אלי בהתאם. למיקה- תסמונת ההורים שלילדיהם יש תסמונת טוראט, זה מעניין מאד. זה מעורר בי מחשבות לגבי כל מיני תופעות בחברה. האם ייתכן למשל, שכל מי שמשתתף בפורום הזה "סובל" מתסמונת "מה חושבים אחרים על זה שיש לי, או לבת שלי, או לכל אחד אחר, התנהגות שנחשבת חריגה?" אם יש לכם מחשבות ורגשות על מה שכתבתי כאן, אז למה אתם מחכים? יעקב

mazy

New member
היי יעקב../images/Emo24.gif

למרות שכבר היית כאן בעבר, תזכיר לנו קצת פרטים על עצמך (אם בא לך כמובן).... כמה שנים מאז גילית שאתה לוקה בטוראט? האם יש לך ילדים ? (לא אלה שבעבודה, כאלה גם לי יש, 40 במספר...) ושאלה: איך אתה מסתדר עם עניין הטוראט בעבודה? החברים לעבודה מודעים לעניין? והתלמידים? (אגב, עם אילו שכבות גיל אתה עובד??) סתם, כדי שנכיר אותך טוב יותר

yakovs

New member
קצת על עצמי

מזי (האם זהו שמך?) שלום. אין לי בעיה לספר על עצמי. רק על עצמי לספר ידעתי. טיקים יש לי מהתיכון. נדמה לי שזה התחיל בשביעית. רק לפני כמה שנים נתקלתי במונח טוראט, ומייד הבנתי שזה מתלבש עלי בול. אני חושב שאני שונה מאנשים אחרים שיש להם את זה (כןלם חןשבים כך). אני נשוי ויש לי שישה ילדים שהקב"ה נתן לי. גם את אשתי הוא הכיר לי. העניין של איך אתה מסתדר עם הטוראט בעבודה הוא מורכב. המורים ששאלו אותי הסברתי להם. אלה שלא שאלו חושבים שאני ליצן, כי הטיקים אצלי הם חלק ממערכת של התנהגויות שאופיניות לי. למשל: הערות שנראות לא במקומן, מעבר פתאומי ממצב גוף אחד לאחר, וכמובן (איך אפשר בלי זה) מגוון של תנועות שנחשבות לא מקובלות. בקיצור, שפת הגוף שלי היא שונה (ואם תשאלי אותם, יגידו לך: משונה). התלמידים זה סיפור אחר לגמרי. בכיתות נמוכות עדיין אין להם מודעות שמדובר כאן במשהו שונה. בכיתה ה' מתחילים לשאול שאלות אז אני עונה להם, כל אחד לפי המוכנות שלו לקבל תשובה. רובם כבר מכירים אותי שנים אחדות, והם כבר יודעים שאצל המורה יעקב זה אחרת. מקווה שעניתי על השאלות. יעקב

יעקב ../images/Emo26.gif

ב 5 לנובמבר (יום שישי) בשעה 9 וחצי יש לנו מפגש בית פתוח ברעננה, מרבית חברי הפורום יהיו שם נשמח מאוד לפגוש אותך שם ולהכיר אותך

yakovs

New member
גם אני רוצה

שלום. האם אני יכול להצטרף לקומונה? אם כן, מה עלי לעשות?

mazy

New member
יעקב...../images/Emo26.gif

כדי להיכנס לקומונה , עליך להפנות בקשה לאיש החידות (הוא מנהל הקומונה).

שביק

New member
יעקב, אתה מחזק בהחלט את אמונתי.

אני נוהגת לומר: "איך שאתה משדר את עצמך - כך מקבלים אותך". ואין ספק שזה נכון. אני נוהגת כך, בני נוהג כך ואני מטיפה לכך מתוך אמונה שלמה שכך כדאי ורצוי.

הלנה

New member
יעקב

איזה יופי של גישה חיובית יש לך...כנראה שאנחנו ההורים מתעסקים יותר בשמות ואבחונים מאשר הלורים עצמם..

mickya

New member
ליעקב שלום

כל הכבוד שהרמת את הכפפה. ספר קצת חוויות מילדותך. אני בטוחה שאחריך יהיו עוד סיפורים מרתקים. אל תעלם לנו !!! להשתמע ד"ר מיקי אברמוביץ

למעלה