תודה,

תודה,

התחלנו לדבר על הכל השיחה זרמה התוודתי בפניך שכשאני חושבת עליך אני רטובה שאלת אם אתה יכול לעזור אמרתי שלא כי אני לא מאוננת הרגשתי מובכת סומק קל עלה על פני דיברנו שוב בלילה ואני לא יכולתי יותר הרטיבות בין רגליי שיגע אותי המחשבה שיש רק דבר אחד שיוכל לעזור לי ושאני לא מוכנה לו שיגעה אותי עוד יותר הרגשת כמו תמיד את המצוקה שלי ושאלת אם אני מוכנה לתת לך לעזור לי שאלת אם אני מוכנה לנסות בהתחלה נבהלתי בחיים לא עשיתי דבר כזה ואתה עם קולך השקט הרגוע הבטחת שאם אני לא ירצה אז תמיד אני יוכל להפסיק הבטחת שגם אם אתה רחוק אתה כאן איתי בלב שומר עלי. לאט לאט גרמת לי לסקור את גופי אותו הגוף שאף פעם לא אהבתי לאט לאט גרמת לי להרגיש את עצמי להיות מודעת לעצמי ככה לאט בהתחלה החזה גרמת לי להעמיד לי את הפיטמות וכל אותו הזמן אתה מדבר אלי מרגיע אותי דואג שאני ידע שאתה איתי שומר כמו שהבטחת ככה עד שגרמת לי לגעת במקום הכי קדוש שלי שהיה כל כך רטוב בגללך למענך לאט ביקשת שאני יחדיר אצבע לאט לאט כדי שאני ירגיש אותה אחרי שנתת לי להתרגל אליה ביקשת שאני יחדיר אצבע נוספת אלוהים שני אצבעות בתוכי אצבעות שלי ואני אני מתנשפת וגונחת כי זה כייף לא האמנתי כמה כייף זה יכול להיות לא ידעתי שלגעת בעצמי יכול להיות כזה מסעיר ביקשת שאני יחדיר עוד אצבע ואני פעלתי לפי ההוראות שלך מענגת את עצמי הדרכת אותי הובלת את הקצב מביא אותי לגמירה ואחר התחלתי לחשוב איך לענג אותך וככה גמרתי שוב בידע שאתה שם גומר ביחד איתי בחיים לא הרגשתי כזאת חוויה בחיים לא התחברתי כל כך למישהו תודה, תודה שענקת לי את החוויה של להכיר את עצמי תודה שלימדת אותי שאני מסוגלת לענג את עצמי אוהבת אותך קיפי המלאך שלי יודעת שאתה יודע מי אתה שלך תמיד מלאכית קטנה שלך

למעלה