תודה

קובקי

New member
תודה

תודה על האפשרות להכיר אנשים נחמדים בעלי אוספים למינהם. התערוכה בגן השלושה הייתה מכובדת מאוד ונתנה לי אפשרות לראות את כל נושא האספנות בצורה שונה לחלוטין ממה שחשבתי עד היום. אשמח מאוד לקבל ממכם אינפורמציה על מנעולים ישנים , כל מנעול ישן במצב כל שהוא יכול להגיע למצב של שמישות .

KaNiJa

New member
קובי, ברוך הבא לפורום! ../images/Emo24.gif

אמנם כבר אמרנו לך שלום בתערוכה, אבל עכשיו נשמח גם לראות אותך בפורום עצמו! ותודה על ההרצאה הנחמדה שעשית לנו בנושא אוסף המנעולים! (צירפתי תמונה של מה שהצגת לטובת מי שלא היה בתערוכה) חג שמח, רונן.

קובקי

New member
שיחקתה אותה

תודה על התמונה אני כל כך מהרתי להגיע ביום ג לפני הפרוק שפשוט שכחתי את המצלמה ואתה פשוט הצלתה אותי . עכשו יש לי מזכרת מתערוכת האספנים הראשונה בה השתתפתי.

קובי,

יצא לך כבר לבדוק איזה מהאתרים או הקישורים שהחברה מצאו עבורך? כשיצא לך לעשות זאת, ספר לנו מה תמצא.

קובקי

New member
בדקתי

בדקתי וגיליתי דברים מדהימים דווקא לגבי האוסף שלי. באמת תודה ! פתחתם לי את העיניים.

itzm

New member
תמונה 3

תמונה 3

תמיר1991

New member
שלום קובי!

שמי תמיר, ואני בן 13 וחצי מת"א. ראיתי אתמול את אוסף המנעולים שלך, והוא ממש יפה ומעניין! מקווה שתתערה בפורום! תמיר.

בוסטר1

New member
ברוך הבא

אוסף ....פשוט קשה לתאר אין מילים לא ראיתי אף פעם כמות כזאת של מנעולים ומפתחות ואני מאמין שהרוב עובד יש לך משהוא ישן כפול אני אשמח לצרפו לאוסף הנוסטלגי שלי (קניה או החלפה) אני גם בעבודתי יוצא לי לפרוץ מנעולים בעיקר דלתות של רכבים אבל גם מנעולים (ערכת fbi) כמו כן אולי תוכל למצוא לי ערכה כזאת ספר למי שלא היה במפגש איך הגעת לאוסף ואולי תעלה תמונות של מנעולים שאתה אוהב עם הסיפור מאחריהם

קובקי

New member
הפתעה לבוסטר 1

יש לי עוד די הרבה מנעולים חלקם כרגע בשלבי שחזור ותיקון. אשמח להחליף אתך במשהו מעניין. דרך אגב במה אתה עוסק.

בוסטר1

New member
כולבויניק

אני כולבויניק אם יש לך סבלנות יש לי גלריה אשר תסביר טוב יותר קוראים לה הנוסטלגיה של .......

למעלה