תודה.

תודה.

תודה על החיבוק החם בו עטפתם את נופר (ואותי דרכה) עם כניסתה לפורום. לקח לי קצת זמן להצטרף אבל אני איתכם מיום שגיליתי על קיומו של הפורום.... קצת עלינו : משפחה עם 19 שנות וותק ב"טוראט". נופר 11 שנים ובר 8 שנים. הם שונים מאד וכך גם הטוראט אצל כל אחד מהם. עכשיו תקופה שקטה (טפו. טפו.)בעוד כשבועיים בר יחגוג בר מצווה ואנו חוששים מהתפרצות.אצלי התפרץ "טיק" עצבני ביותר בעין. נקווה לטוב ונשתמע....

vered83

New member
שלום אלי../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifברוך בואך לפורום

אתה האבא שלנופר ובר יש לך ובר גם טוראט הבנתי שגם לנופר שימשיכך הימים השקטים ורגועים ומזל טובלבר מצווה של בר

ברוך בואך לפורום../images/Emo24.gif

אני אמא של שי שיש לו טוראט וגם של ורד שהיא חיילת וגם של איתי נעימם להכירך ובואך לפורם

הלנה

New member
שלום אלי, ברוכה הבאה לפורום../images/Emo24.gif

ותודה על השיר הנפלא שמלווה את כולנו... אני אמא של ערן בן 12 שאובחן לפני שנה כלוקה בתסמונת טוראט.

שביק

New member
אלי של נופר ברוך הבא

שמחה על הקשר המחודש. אני קוראת שאתה חרד מה יהיה בעת בר-המצוה? ובכן אספר לך איך אנו פתרנו את הבעיה או הדילמה הזאת. פשוט מאד, את ההפטרה בבית הכנסת הוא "זימר", ובעת הזימרה והניגון לא היו בעיות מיוחדות. בענין הדרשה באולם השמחות, בפני הקהל, הוא אמר מספר מלים בודדות על ההודיה שלו לאורחים שבאו לשמוח בשמחתו/נו. ובכך מנענו מבוכה ממנו. והאמן לי שהיה מוצלח לא פחות מאשר סיפור מגילה שלמה ומביכה. אני מאחלת לכם רוב נחת מילדיכם. שלכם שביק (בת-שבע גרניט).

mazy

New member
אלי של נופר ובר../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום טוראט, למשפחה חמה, תומכת ואוהבת. לפי דבריך, יש לך וותק רב בעניין הטוראט. אני מזי, בני דור (12) לוקה בטוראט. קבלי חיבוק חם ואוהב, מקווה שיהיה לך כאן כיף כמו שלכולנו, ושיהיה לכם המון מזל טוב לבר המצווה.
מזי.

שלום לך אלי ../images/Emo13.gif

שמי גיל בן 36 נשוי ואב ל 2 בנים מקסימים .. אצלנו במשפחה הטוארט נמצא בגופי שלי
נעים להכיר .. לאט לאט תכירי את הנפשות הפועלות כאן ותגלי שהגעת למקום חולני ומסוכן עם אנשים מופרעים וחולי נפש בעלי תסבוכות מסוכנות ביותר ..
כל אחד ואחד כאן יותר שרוט מהשני ..
מקווה שלא הבהלתי אותך יותר מידי .. פשוט אני דוגל בשיטה להגיד תמיד את האמת ולא להסתיר אותה מתחת לשולחן
ברוכה הבאה

../images/Emo88.gif גיל יקר

את הנפשות הפועלות כבר הצלחתי איכשהו להכיר מנבירה בארכיון (חצי שנה אחורה. וע"פ הוותק שלנו גם אנו יכולים להיחשב מבין ממציאי הגלגל. אז.....שלא תעבוד עלי......

נכנסתי לא בשמי

אני לא כ"כ מכירה את צורת ההפעלה (מעדיפה לקרוא ספר מאשר ה"גולם" הזה. אבל מסתבר שהגולם זו דווקא אני.

אלי יקרה ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני ליז, אמא של אריק - ילד מתוק בן ה14, שהודות לו הגעתי לעמותה ואחר כך לפורום המקסים הזה והכרתי אנשים טובים חמים ותומכים אחד בשני בצורה מדהימה - את עוד תכירי אותם ! את הסימניה עם השיר שלך יש לי כבר שנים , ותדעי לך, שבפורום שלנו את - הסלבריטי ! שיהיה לך כיף בפורומינו, ו
לבר שחוגג בר מיצווה ! ליז

אלי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני ספיר, בת 17, יש לי טוראט כבר 11 שנה. אני שמחה שהצטרפת לפורום המדהים שלנו.. השיר שכתבת הוא משהו מדהים. תודה לך

למעלה