תודה!!

punctual

New member
תודה!!

לא יודע למה החלטתי לעשות את זה דווקא (ז"א... גם) פה, בכל אופן אני עושה! אולי זה לא המקום ויוסי יכעס עליי אבל שיהיה...
תודה לכל האנשים שאני מכיר, אלה שאני איתם ביחסים מצויינים ואלה שאני איתם ביחסים יותר מצויינים! תודה על המשפחה שיש לי.. תודה לחברים... אלה שתמיד שם בשבילי, (שאני כ"כ אוהב) בטוב ובפחות טוב. תודה למורים, אלא שחינכו אותי ונתנו עבורי זמן והשקעה (לא יודע מה הסטיגמות שלכם על מורים, המורים שלי בכל אופן, עשו את זה מכל הלב!) תודה על מה שאני, אני מי שאני, תודה על היתרונות, אינסוף תודות על החסרונות (נשמע ג'וב קשה להיות מושלם)... תודה למיכא"ל - תודה ענקית לאמיר. חבל להסתיר ודי ידועה ההשפעה שלו.. יוסי, זוכר על מה דיברנו? הבצל.. החלק החיצוני והפני (המשל שלך).. אתם בטוח כבר יודעים את זה. תודה לכל מי שאני מכיר, מי שעושה אותי שמח ומי שגורם לי לחשוב, לתקן, להשתנות (לטובה כמובן).. לא יודע למה הייתי חייב לרשום את זה
אני אפילו לא בודק אם יש טעויות כדי לתקן ותסלחו לי על זה - מה שנכתב נכתב מהלב ולא רוצה לשנות, אפילו לא בטיפה.

תודה לך ../images/Emo6.gif

איזה כיף לקרוא הודעות כאלה. ממש עושה טוב על הלב - שיש אנשים שעדיין לא שכחו איך אומרים תודה - סתם ככה - בלי שקרה איזה אירוע מיוחד.

fireblue1

New member
כל אחד אומר תודה תאמיני לי...

רק שרוב האנשים אומרים את זה בלב{כמוני...חחח}

punctual

New member
תאמין לי

עם אנשים כאלה.. בא לי לפרסם תודה בשלטי חוצות!

למעלה