תודה

לילך04

New member
תודה

תודה לכל מי שענה לי בנוגע לרפואה אלטרניטיבית לילד בן 3 שאינו מיוצב תרופתית עקב תופעות לוואי קשות לתרופות, האם מישהו ניסה להימנע ממאכלים המכילים גלוטןולבדוק כיצד זה משפיע? בנוסף האם מישהו ניסה גרגרי חרדל כמו שמישהו יעץ ובדק את ההשפעה? המון תודה מראש על התשובות .

Blueberry Kiss

New member
אני לא חולת אפילפסיה אבל פעם

עשיתי חיפוש מקיף מאד באינטרנט בשביל חבר שלי וקראתי שם על המון אנשים שניסו דיאטה נטולת גלוטן והם אמרו שזה עוזר. מצטערת שאני לא יכולה להביא קישורים זה היה לפני יותר מחצי שנה ואני כבר לא זוכרת איפה זה היה. תנסי לחפש בגוגל אפילפסיה +גלוטן, אולי תמצאי.

ufo11

New member
את כזאת חמודה שאת דואגת לי:)

ושחיפשת לי כל כך הרבה דברים:)

Blueberry Kiss

New member
הנה חיפוש אפילפסיה + גלוטן מגוגל

כאן. תנסי לשאול גם בפורומים של בעיות אחרות (אם אני לא טועה פעם קראתי על זה ב"הורים לילדים חולים".) שם\\כי דיאטה נטולת גלוטן משפיעה גם על הרבה דברים אחרים.

qt1

New member
לילך04 מה ידוע לך על הדיאטה?

קראתי את הקישורים שBlueberry Kiss המתוקה שלחה , יש לנו תזונאית שמתארחת כאן מדי פעם ,קשה לה מאוד להתאים לכל אחד דיאטה ,זה תלוי במשקל של האדם , בגובה ובעוד דברים. מה שאני הייתי ממליצה לך לעשות , זה פשוט לקבוע תור לתזונאית בקופ"ח אליה את שייכת , אני מאמינה שאם תגיעי עם ידע רב בנושא , תצליחי לקבל תפריט שאולי יכול למזער את ההתקפים של בנך. שבת שלום

למעלה