י ע ק ב שלנו!../images/Emo51.gif
תודה לך בשם כולנו ואני כן מרשה להיות חצופה ולרשום בשם כולנו , כי התודה היא לא לנו היא לך . אתה מגיע ומשתף אותנו, ואנחנו רואים הנה עוד אחד כמונו שרק מסתדר בחיים הוא הצליח להגיע להרבה ועוד להיות מורה? אבל יש לו טיקים, אבל הוא סבל כמונו , והוא הצליח. אז זה מאוד מאוד מעודד אותנו ואת ההורים וגם כן אותי מאוד מאוד. אני מבטיחה לך שתמיד שתכתוב כאן אנשים יקרים יענו לך , ויגיבו עם המון אהבה וחום והעיקר מבינים ההבנה היא החשובה, היא שנותת לנו לקום אם אנחנו נופלים, בשביל זה קמה תיקי האישה היקרה ובעלה והקימו את הפורום. מה שאני רציתי לפני מעל שנה להקים וכשקראו לי לתל אביב לפגישה עם תפוז פחדתי פתאום, ותיקי ניצחה את הפחד. התודה היא יותר לה. אנחנו כולנו כמו משפחה כאן ואתה יעקב= חלק מהמשפחה . כולנו כאן נאחזים אחת בשני , לא עוזבים ידיים. ברגעים הכי קשים שלי אני כאן! אני לא הולכת לאף מקום. תודה לך יעקב. כשיהיה לך את האומץ לפגוש את כולנו אנחנו נשמח, אנחנו לא בורחים תמיד כאן . ונחכה ולא נלחץ זה הזמן שלך זה החיים שלך והחלטה שלך . כשהאומץ יגיע אתה תנצח גם את הפחד הזה- אתה יכול ומסוגל. תודה לך מורה יקר איש יקר, התודה היא לך ולא לנו. אוהבים אותך יעקב ובאמת מכל הלב. אחינו היקר.