תודה

yakovs

New member
תודה

לכולכם. לכל מי שיודע להקשיב. אתם כולכם מגלים רגישות מדהימה לדברים שקורים בעולם. יום אחד יהיו לי כח ואומץ בשביל לפגוש אתכם פנים אל פנים. טיקים אל טיקים. ועד אז - טיוק נעים!

י ע ק ב שלנו!../images/Emo51.gif

תודה לך בשם כולנו ואני כן מרשה להיות חצופה ולרשום בשם כולנו , כי התודה היא לא לנו היא לך . אתה מגיע ומשתף אותנו, ואנחנו רואים הנה עוד אחד כמונו שרק מסתדר בחיים הוא הצליח להגיע להרבה ועוד להיות מורה? אבל יש לו טיקים, אבל הוא סבל כמונו , והוא הצליח. אז זה מאוד מאוד מעודד אותנו ואת ההורים וגם כן אותי מאוד מאוד. אני מבטיחה לך שתמיד שתכתוב כאן אנשים יקרים יענו לך , ויגיבו עם המון אהבה וחום והעיקר מבינים ההבנה היא החשובה, היא שנותת לנו לקום אם אנחנו נופלים, בשביל זה קמה תיקי האישה היקרה ובעלה והקימו את הפורום. מה שאני רציתי לפני מעל שנה להקים וכשקראו לי לתל אביב לפגישה עם תפוז פחדתי פתאום, ותיקי ניצחה את הפחד. התודה היא יותר לה. אנחנו כולנו כמו משפחה כאן ואתה יעקב= חלק מהמשפחה . כולנו כאן נאחזים אחת בשני , לא עוזבים ידיים. ברגעים הכי קשים שלי אני כאן! אני לא הולכת לאף מקום. תודה לך יעקב. כשיהיה לך את האומץ לפגוש את כולנו אנחנו נשמח, אנחנו לא בורחים תמיד כאן . ונחכה ולא נלחץ זה הזמן שלך זה החיים שלך והחלטה שלך . כשהאומץ יגיע אתה תנצח גם את הפחד הזה- אתה יכול ומסוגל. תודה לך מורה יקר איש יקר, התודה היא לך ולא לנו. אוהבים אותך יעקב ובאמת מכל הלב. אחינו היקר.

יעקב היקר

בלית ברירה אתה מחזיק בשני הכובעים באחד. מצד אחד אתה טורטניק ומצד ני אתה מורה מלמד בביה"ס. אנא תן לנו כמה טיפים איך להתמודד עם מערכת החינוך כי יש לי הרגשה שכל הזמן צריכים להיאבק עימם. אני מאמין שהמטרה של כולנו לא ללכת "בוקסים" כל הזמן איתם אלא לנסול ליישר את ההידוריפ והבעיות בדרכי נועם. מי יודע כמוך שהמורה בישראל לא כל כך אוהב להתמודד עם השונות ומעדיף להוציא את השונה החוצה. אבל אין ברירה כמו שכל אחד בתחום מקצועו לא בוחר את לקוחותיו כך בתחום ההוראה על המורה לדעת להתמודד עם כולם! זאת לדאבוני מערכת החינוך עוד לא למדה להשכיל וחבל! שלך משה

yakovs

New member
משה, לא כרגע

שלום אתה שואל אותי שאלות כבדות משקל. אני צריך לחשוב על זה. כרגע אין לי טיפים, אבל לעומת זאת יש לי הרבה מאד טיקים. נקווה שבהמשך הטיקים יתחלפו בטיפים.

יעקוב ../images/Emo26.gif

שמי גין בן 36 (בחודש הבא) עם טיקים מגיל 8. אני גם הייתי מורה בצבא, 4 שנים בבית הספר הטכני של חיל האוויר הגשתי תלמידי י"ב לבגרויות (עם טיקים)

למעלה