תודה!

kerenn

New member
תודה!

הייתי במפגש היום וראיתי את כולכם לראשונה...אני חייבת להגיד שנהנתי (גם אם רוב הזמן פשוט בהיתי באופנועים...). ואנ י מקווה להגיע גם למפגשים הבאים! לילה טוב לכולם!!!

psichi

New member
בבקשה!

אמנם לא הייתי באף מפגש אבל בכל זאת... אי לכך ובהתאם לזאת, כדי לתקן את המעוות אנסה להגיע למפגש הבא, אם רק משהו יסביר לי איפה המקום הזה, נו... מיקימאוס; לא, מיקספלקס. לא, מקס פלייס? ד"א, אם זכרוני האתאיסטי אינו מטעה אותי, ביום חמישי חל חג הדיאטה. יהיה מפגש במוצאי יום כיפור?

ofnik

New member
אז למה לא ראיתי אותך? ולמה לא באת

איתנו לנישנוש המסורתי אחרי המפגש? יש לך עוד הרבה ללמוד...
אבל זאת ההתחלה- בעצם- ראיתי GS כחול פולפיירינג- שלך?

GPZiv

New member
לא ראית?

בכל מקרה היא ראתה אותך אופניק. הפול פיירניג לא שלה- היא חנתה יותר בתוך הרחוב. אולי בפעם הבאה תצליח...

kerenn

New member
לא שלי...

שלי בלי פיירינג...(ולדעתי יותר יפה ככה). בכל מקרה, הייתי עייפה ולכן לא באתי איתכם אחר כך. אני לא יודעת אם אבוא למפגש אחרי יום כיפור, אבל במפגש אחרי אני אהיה . ואני מבטיחה להצטרף אליכם גם להמשך!

גם אני הייתי ../images/Emo8.gif

אז ככה, לאחר העדרות ארוכה מהמפגשים, חזרתי אמש למפגש רשמים: 1. יש לציין כי גדל מספר האנשים , זוכר אני ימים של 10 -30 איש. (או שאולי היה זה בגלל הסתיו הקריר) 2. יצא לי להכיר מס´ אנשים מהפורום,זיו,ערבה של זיו,great blue wife´ והמטייל וכו´..ואתם אחלה.(מקווה שנהניתם מהסרט) 3. אז הנה מצאתי כינוי, אולי אפילו אישאר איתו. 4. אז נתראה במפגש הבא. 5. מקווה שההודעה לא נשמעת פלצנית. 6.ביי

למעלה