תודה

חוכם

New member
תודה

תודה גיל. ולכל הפורום. תופעות פיזיולוגיות פשוטות לכאורה כמו כאבי גרון כאבי בטן, גב,ראש וכו` יכולות גם כן להעלם אם רק תרצו בכך.וכמובן גם תופעות חמורות יותר. מנסיון שלי, ואני ככל הנראה מבוגרת מרבים מכם... אפשר וגם אפשר להרגיש טוב. גם אם יש יום שבו קמים ``על צד שמאל`` וכבד בפנים מאוד אז אפשר לפתוח את העיניים חזק חזק להרים את הראש למעלה ולישר את גב להגיד לעצמנו כמה אנחנו נהדרים כי זה מה שאנחנו כולנו באמת. לא לתת לגורמים/אנשים לקלקל לנו את התחושות שלנו או במילים אחרות ``לגנוב לנו את האנרגיה החיובית שלנו``. צריך לדבוק במטרה הזאת שלנו ולהיות כל הזמן עירניים כי ``גנבות`` האלה באות מבלי שנרגיש ורק אחר כך אנחנו יכולים להבין שזה מה שהיה. תרגול והתמדה יום יומיים יביאו אתכם למצב שבו אתם לא ממש נופלים לתוך התחושה הזאת הקשה/כבדה. אהבו את עצמכם והעניקו אהבה לסובבים אתכם. בדרך זו תוכלו גם ללמד אותם לאהוב את עצמם. המשפט - אין אנשים רעים, יש אנשים שרע להם הוא משפט שכדאי לחשוב עליו... וזכרו שאין עוד אדם אחד עלי אדמות נפלא כמוכם. שלכם באהבה כל אחד מכם הוא מיוחד ונהדר בפני עצמו.

גיל.

New member
לי יש דעה מאוד נחרצת בנושא

אני מודה שזה יתאים יותר לאחד מהפורומים על רוחניות מלפורום תמיכה, אבל בכל זאת, What the hell... מנסיוני האישי, נתינת אנרגיה לכל החפץ בכך היא השקעה לטווח ארוך... ממני לא גונבים אנרגיה כי אני פשוט משתדל לתת כמה שיותר... זה מעייף לפעמים, זה מתיש לפעמים ופעם אחת זה גרם לבעיה רצינית מאוד, אבל תמיד, תמיד, בסוף זה משתלם! מה שאת נותנת, מה שאת משקיעה, זה מה שתקבלי בסופו של דבר בחזרה... ...עם ריבית. נכון, אסור לתת לאחרים לקלקל לנו את התחושות, אבל לא בגלל שהם עלולים להרוס, אלא בגלל שצריך לעזור להם ללמוד לאהוב ולהעניק אהבה! חוכם, את בהחלט אדם נפלא! תודה!!!

למעלה