תודה

תודה

תודה לכל מי שקרא את המכתב שלי והגיב ( סיון נראה לי שאת היחידה ) עכשיו אני מבין איזה אנשים יש פה חשבתי שאולי ברגע שאני יבוא ואני ירשום את מה שאני מרגיש על כל העניין שהיה לי עם כמה אנשים פה . חשבתי שכל מי משמכיר אותי יגיב למכתב שלי אבל במקום זה אני רואה שאנשים אפילו לא מסתכלים לכוון ואפילו עוקצים את כל הנושא שבגללו עזבתי את הצאט ( הסיבה שעזבתי היתה לקיחת דברים פשוטים ללב ) אז מה לעשות כנראה שלאנשים שציפיתי שיגיבו למכתב שלי לא אכפת ממני . וזה מראה עד כמה צדקתי ואני עוד חשבתי לבקש סליחה על דברים שאמרתי (במחשבה שנייה לא נראה לי שמגיע לאנשים האלה סליחה ) חבל באמת חבל שבגלל דבר כזה קטן ופשוט אנשים צרכים לעזוב משהו שהם כל כך אוהבים אבל מה לעשות זאת המציאות ואנחנו לא חיים בחלום .אז כנראה שמקומי לא נמצא בצאט . נ.ב סיון אני מצטער חשבתי שאני יראה יותר תגובות אבל טעיתי ובגדול לפי המצב אני לא חושב שאני יחזור בכלל לצאט ממני זיו שאוהב את כל מי שאני מכיר בצאט ( גם אלה שלא מדברים איתי ) ביי

Blade at Work

New member
זיו

רחמים עצמיים הם המצב השפל ביותר שמישהו יכול להגיע אליו. אל תעשה את זה לעצמך. אל תחשוב שבגלל שאנשים לא הגיבו אז לא איכפת להם. אתה חייב לראות את כל התמונה. לפעמים, כשאתה משתדל לראות דברים בפרספקטיבה רחבה יותר, אתה יותר מבין, ופחות מסיק מסקנות שגויות לגבי מה שאחרים חושבים עלייך.

לבלייד

בלייד זה רק מראה כמה אנשים מתיחסים לדברים שאני אומר נכון לפעמים עושים טעויות ולפעמים אומרים דברים שבסוף מצטערים עליהם ואבל ברגע שרוים לבקש סליחה אתה כבר לא קיים בשביל אותו בן אדם

בלייד אמר דברים חכמים

ואיך אומרים אצלנו בכפר הדמעות של מוחמד התיבשו כבר ממזמן אל תרחם על עצמך

נטלי 18

New member
זיו...

מה אתה רוצה שנגיד??? שאנחנו נורא מיתגעגעים אלייך ורוצים שתחזור??? הרי אפילו לא הלכת... מה שנגיד סליחה??? על מה על זה שאתה ילד קטן??? סיון לא היתה פה ולא יודעת מה קרה אז היא הגיבה תהיה בטוח שאם היה לה שמץ היא לא היתה מגיבה!!! ולא אני לא באה במטרה ליפגוע בך אני פשוט מקווה שתבין את החיים האמיתיים מתיי שהוא כי הזמן לא כולכך לטובתך... סליחה??? על מה אתה רוצה לבקש סליחה? הריי זה לא ישנה כלום ואתה יודע את זה... נ.ב אתה לא צריך לעזוב בגלל אף אחד ההודעות שאתה משאיר פה רוצות יחס ומי שמשאיר את ההודעה גם... אז בבקשה!

לנטלי

תקראי את ההודעה למעלה ואז תביני מה אני רוצה אני רוצה להתחיל הכל מהתחלה כאילו שאנחנו לא מכירים

למעלה