תודה

Dovsha

New member
תודה

תודה

בזמן האחרון אני עוברת תקופה לא קלה מנותקת מכולם - מעצמי. פעמים מדברת - פעמים שותקת. לא רוצה לראות אף-אחד, לא מעניין אותי כלום. אתמול הצלחת להגיע אליי דברת והרגעת... נתת לי קצת מנוחה רציתי לבכות ובפעם הראשונה בחיי - לא הצלחתי. והמילים שלך נגעו בי וניחמו למרות שלא היית לידי. רק רציתי להגיד תודה. תודה על שאתה שם כל פעם שאני נופלת מנסה לעזור ולהחזיק וממשיך איתי למרות שאני קשה. תודה - אתמול היית זקוקה לך והיית שם [כמו תמיד] אז נכון שאני מוציאה הרבה עצבים [לפעמים במכוון לפעמים לא], אבל אתה תמיד שם. אוהבת אותך מלאן - .

אוסי

New member
גם אני מצטרפת

דובשה,את בחורה חזקה מקווה שתתגברי על הכל ובמהרה ותודי לבחור בשמי נראה לי שהוא עושה עבודה טובה מתי שרק תצטרכי אני לרשותך אוסי

Dovsha

New member
אוסיל`ה

קודם כל תודה. דבר שני - אכן כך הדבר - הבחור עושה עבודה טובה, ונשאר למרות שאני משנה את דעתי כל חצי שנייה בערך... הוא משהו מיוחד. ד``א אני מאוד מקווה שהחבר שלך יבלה יותר זמן אתך ובמיוחד כשאת חולה מאשר עם טולטול :] יום של גשם - עם קרן אור בשמיים שתחמם אותך.

אוסי

New member
לדובשה ..

תקראי את ``תרקוד כאילו אך אחד לא רואה אותך `` נראה לי שזה יעשה לך משהו אוסי

PoshKale

New member
יש בעד מה :)

בד``כ שאומרים לי תודה אני מחייך אומר בבקשה וסוגר עניין...כי אני לא מתייחס לזה ברצינות. אבל בגלל שזו את, אני רוצה שתדעי שהכל מהלב, ואני תמיד אהיה בשבילך בכל מקום שתהיי. ואת יכולה להודות לי בדרך אחת...בכך שתהיי מאושרת. :] לאב יו...נטו.

קרני

New member
לדובש ופושקי - חברות נמדדת בימי כאלו...

שמחה לשמוע שאתם שם... :) מאחלת לכם הרבה ימים טובים יותר...

קרני

New member
ולך דובש...

קצרה ידי מלהושיע... ידך היא הרשות הנתונה... שולחת חיבוקים ואהבה... לחיי תקופות מאירות יותר :)

למעלה