תודה!

תודה!

קראתי את דבריי כל אחד ואחת מאתכם.לא פעם ולא פעמיים.ואני רוצה להודות לכם על התגובות הכנות שלכם,על השיתוף וההזדהות,על כך שבמילותיכם נגעתם בליבי..אני אדם שנותן יותר ממה שמקבל,אני פשוט אוהבת להעניק,ואני משתדלת להעניק תמיכה לסובבים אותי..כי יש כל כך הרבה אנשים שכואבים..כל אחת וכאבו הוא,כל אחד והחבילה שלו. ולפתע מצאתי את עצמי מתפרקת..לרסיסים..אבודה.. ואז נשברתי וכתבתי,וזה יצא מהלב,זה השתחרר וזרם..ולא ידעתי אפילו לאן זה יוביל ומה אני בעצם מנסה לכתוב,מה אני בעצם מנסה להגיד..הרי אני יותר אשת תגובות,עידוד,אני יותר אוזן קשבת..והנה מצאתי את עצמי במרכז העניינים-כותבת על הבעיה שלי,על הכאב האישי שלי...ולפני שממש הבנתי מה עשיתי,על ה``שלח`` כבר לחצתי..וקצת הצטערתי,..אבל עתה אני יכולה לאמר שאני כבר לא מצטערת..שמחתי לקרא את התגובות..לקבל את העידוד..ההזדהות..השיתוף. תודה לכם! לך אצבעונית-שנגעת במיתרי ליבי,שחווית את מצבי..כאב לי לראות מצב דומה כמעה לשלי,למרות שאכן לאחר שאת חווה משהו רע זה או אחר,פתאום מגיעים לאוזנייך ידיעות לגביי נשים נוספות..וזה גורם לעוד יותר זעזוע..זה לא בגדר ``צרת רבים חצי נחמה``..זה לא כך כלל וכלל..זה אף מעצים את הכאב.. לכן-אילה,אבישג ואלמוגית-אתן שללא קרבה לנושא באופן אישי הצלחתן לעודד אותי..הצלחתי להרגיש חיבוק שנשלח והוא היה נעים,המילים שלכן עטפו אותי בחום...במיוחד הדהדו המילים:``אני רק איתך בכאב,מקווה שאת חשה``..וחשתי ואני עדיין חשה,ותודה! לגר בהר-כן,אני יכולה להביא ילד נוסף לעולם...כמה זה נשמע פשוט..וכמה שזה רחוק מלהיות פשוט..והכי מזעזע שאני רואה כמה פשוט זה אצל חברותיי.. זה כל כך אבסורד בעיניי שאשה בהריון ששואלים אותה כמה ילדים יש לך? מכלילה גם את התינוק בבטנה במס` הנפשות..זה מצמרר אותי-כי מי ערב לכך?.. אבל גר, אני לא מוכנה עדיין...עתה אני חוששת מתשעת הירחי לידה ולא מהלידה עצמה.. ולכן-ליהי ולי28-שבכל דרך מושיטות את ידיכן אליי,תודה לכן מתוקות,אני חזקה וגם אם חלשה קצת כעת,אני אנצח..כי יש בי אהבה והיא מחזקת אותי. לגביי גיסתי,לא אני לא יכולה לשתף אותה בתחושה..אני לא יכולה לשתף את הוריו בתחושה.. ישנם פשוט טיפוסים שבעינהם מה שהיה היה ונסגר,ואין צורך לדבר אלא להמשיך הלאה-זוהי משפחתו של בעלי..ותאמינו לי כבר לא פעם ניסינו(אני ובעלי)לדבר איתם...כדי לשחרר את המתח הקיים באוויר...אבל רק הטפות קיבלנו שדיי צריך להמשיך הלאה..על הכאב שבפנים לא דיברנו כלל וכלל..לידם אני מרגישה שאני זה לא אני ואני ממש לא אוהבת את התחושה,התחושה שהם נותנים לי זה,תמשיכי להיות חזקה ותשכחי את מה שהיה.. ואני שוכחת,אבל רק לידם... כי אני לא אשכח את המלאך הקטן שלי לעולם!!! שוב תודה לכן,אתן נפלאות..ואני אהיה חזקה!...חייבת. אוהבת, אלת האהבה.

גר בהר

New member
אלת..מחזיק אצבעות לך ולבן זוגך

ואני יודע שבן זוגך כואב יחד איתך וכאן כה חשובה רגישותו ותמיכתו בך יחד תכבשו את העולם ושמחת הילוד עוד תהדהד במשכנכם. ממני גר בהר

אילה.

New member
אלת...

הסיפור הזה שלך ממשיך להרעיד נימים דקים ובתוך כל מה שקורה את מצטיירת לי כל כך רגישה, כל כך קשובה לעצמך, למה שאת עוברת, למה שנכון לך ולמה שלא. שוב, אין לי מילים, רק מאחלת לך שיבוא יום ותדעי למצוא משמעות בכל זה ותהיי תמיד מי שאת... כי הרי את אלת האהבה. שלך, אילה

לאלת האהבה

פשוט..... פשוט אין מילים.. כאב לי נורא לקרוא, ורציתי לומר משהו. לעודד. וישבתי כאן מול המסך הרבה זמן והמילים לא באו.. עלה לי בראש רק שיר אחד, שאני מאוד אוהבת, שיר שאני שואבת ממנו הרבה תקווה. הוא אמנם שיר על אהבה, אבל איכשהו אפשר למצוא בו את האור, גם בעניינים אחרים. כך נדמה לי: I can read your mind and I know your story I see what you`re going through it`s an up hill climb and I`m feeling sorry but I know it will come to you again So don`t surrender, because you can win... אולי אולי תמצאי בזה נחמה, אפילו הקטנה והקלושה ביותר.. הסטודנטית

תודה לך סטודנטית יקרה!

ואכן עודדת אותי.. מילות השיר הללו...כמה עצומות הן כמה ממלאות...כמה מיוחדות.. תודה לך! שלך, אלת האהבה.

אלת יקירתי....

כל כך כואב לי... שאין לי את המילים לכתוב לך כמה.... אוהבת אותך כל כך ומחזקת את ידיך.... ליהי

מוזר...

מוזר כמה מקריות יכולה להיות. רוצה אני לומר לך שבזמן שהייתי בהריוני הראשון (עליו כבר סיפרתי לך), שתי אחיותי היו בהריון במקביל. אבי צייר ציור מקסים עם ילדים ואמר שהראשונה שתלד תקבל אותו,כמובן שאני לא הייתי מתוכננת ללדת ראשונה אבל אני ילדתי וכל הזמן צחקנו שאני יקבל את הציור. ולאחר מכן שקרה מה שקרה כמובן שהציור לא עבר אליי. ורציתי לצעוק אבל הוא שייך לי וזה כאב,זה כאב שקשה להבין אותו. אחיותיי ילדו שתיהן בהפרש של מספר ימים. להגיד שזה לא כואב,זה כואב מאוד,זה כואב שאת חושבת שגם לך יכול היה להיות ילד מקסים ואין לך. בכיתי המון בברית של אחותי,הכל התפרץ אבל יחד עם זאת שמחתי מאד בשבילה. כולם הלכו על ``ביצים`` על ידי,אבל שאת רואה את האושר של האנשים הקרובים אלייך ושאת מנסה להתקרב למרות הכל,את נקשרת. הייתי הולכת לעשות להם בייביסיטר,הייתי מאכילה ורציתי להיות קרובה. והכאב? הכאב מתפוגג,לוקח המון זמן אבל זה קורה. עצתי לך אלת האהבה היא תנסי להתקרב,תחשבי שזה הגורל. תשמחי בשמחתה של גיסתך ותחשבי חיובי,תחשבי שעם הרבה מחשבות חיוביות בסופו של דבר את תתגברי,כי אנחנו הנשים עם חזק. באהבה אצבעונית ,

ללא מילים..

אצבעונית...הותרת אותי נרעדת.. אחותי ילדה את ביתה ביום המשוער ללידה שלי..ואני עם בטני התפוחה הלכתי לבקר אותה בבית החולים..התינוקת הייתה בזרועותיה וליטפתי את התינוקת שלה..ליטפתי וחייכתי..ליטפתי ונגעתי בבטני..יודעת שאוטוטו יצא אוצרי.. והוא,תינוקי,שכב לו שם ללא רוח חיים ובלי ידיעתי.. אבל אני בניגוד אלייך אצבעונית לא מסוגלת להסתכל על התינוקת..לא מסוגלת לשמוע את בכיה.. אחותי עברה ניתוח קיסרי וגם באה לביתה של אימי..וזה היה מצב בלתי אפשרי.. שלושתינו תחת קורת גג אחת...אני היא והתינוקת.. ואמא שלי נקרעה מבפנים..לא ידעה אם להתעצב או לשמוח.. עד כדי כך שהיא נפלה למשכב בבית חולים,אמא שלי..שאף פעם לא חולה..אמא שלי שהיא אישה בריאה וחזקה... גם היום אצבעונית,לאחר שבעה חודשים מאז המקרה..אין באפשרותי להתקרב לתינוקת...ואמא שלי לא מזמינה אותי אליה ביום שישי כאשר אחותי נמצאת שם.. אמא שלי כואבת איתי.. אני המומה מסיפורך אצבעונית..המומה לגלות תאומה לי...על אף מרחק השנים במקרה.. שלך, אלת האהבה.

מיה30

New member
אלת יקרה...

הצטערתי לקרוא את מה שעברת, באמת באמת מקווה שבמהרה תכנסי להריון ותוכלי להעניק את כל האהבה הגדולה שנמצאת בך לאיזה תינוקצ`יק קטנטנצ`יק ומלאכי שיהיה שלך ורק שלך. גם בסביבתי כמה בנות משפחה וחברות עברו את אותו הסיפור ונשארו עם טראומה אבל....הזמן מרפא (חלקן הרו שוב וחלקן עדיין מנסות). נראה שמאלצי? אולי, אבל באמת הזמן מקהה את הכאב וממשיכים הלאה, חייבים לא? מחבקת ואוהבת מיה30

אלתי..

אולי בכל זאת תנסי להתקרב לאחותך,לתינוקת,לפעמים זה יכול לעזור. הרי אין דבר חשוב יותר מהמשפחה,שתומכת,שאוהבת ללא תנאי. אולי בדרך הזאת,דרך האחיינית הכאב יתמוסס מהר יותר. אולי... אצבעונית

למעלה