תודה

Ilan Lior

New member
תודה

מצורף מכתב אישי ממני לכל פעילי נוער מרצ. הוא נכתב יממה לאחר הבחירות והיה אמור להיות מועבר בין סניפי הארץ אך מסיבות טכניות עוד לא עבר. תודה ומקווה לראות אתכם בשטח, אילן ליאור, יו"ר נוער מרצ.

Carl Freeborne

New member
יופי של מכתב אילן ../images/Emo70.gif

באמת, ואם אתה מכיר אותי אתה יודע שאני לא מחלק מחמאות חינם.

Yanchu

New member
תודה לך

והמסמך שאמרת שתכתוב בימים הקרובים נכתב? "את אותן המסקנות שהסקתי ממערכת הבחירות אפרט במסמך נפרד בימים הקרובים".

ותודה לך...

על המכתב הזה. אני מסכים עם כל מילה, אין ספק כי בשטח אנחנו המפלגה שניצחה, ואסור לנו להניח למומנטום הזה להתבזבז. מאות פעילים בכל רחבי הארץ מחכים לנו, לגרעין הותיק ולמצטרפים הנמרצים החדשים שנוביל את התנועה! אני לא מדבר כמובן על המזכירות ועל ההנהלה בלבד - מנהיגות זו לא רק ברברת! התחילו ליזום ברמה הסניפית, צאו לשטח, אל תחכו לאף גוף גבוה מעמד שיציל אותנו! בברכת העשיה היעילה, מאור

snapis

New member
מצטער אל הגישה הפסימית אבל...

אני לאומת זאת חושב שאין לנו כל כך במה להיתגאות! בסופו של דבר הפסדנו ובגדול! אז יכול להיות שניצחו ברחוב אבל זה לא ממש עזר כפי שאנחנו יודעים! הסקרים נבאו לנו 8 וקיבלנו 6 אז איך שאני רואה יש פה שתי אפשרות 1.אנחנו סתם אוהבים נורא להחמיא לעצמנו ובעצם לא עשינו מספיק 2.העבודה שאנחנו עושים לא שווה כלום!ואז יכול להיות שווה להשקיע את הכסף במקום אחר... אני לא רואה אותנו לא מנצחים לא את הבחירות הבאות ולא ניראה לי שגם את אלה אחריהם.... אני רוצה לציין שאני לא שלם עם כל מה שכתבתי ואני בהתלבטות!

הניתוח שלי הוא אחר...

הניתוח שלי הוא על קמפיין הגוועלד שקיימה מפלגת העבודה ברגעים האחרונים... מצביעי מרצ מושבעים שעד אז אמרו בסקרים שיצביעו מרצ הצביעו עבודה רק מחשש ששינוי יעברו את העבודה... מטה יום הבחירות של מפלגת העבודה היה מאורגן בצורה מופלאה ועם כמות הכסף וכוח האדם שלהם היה קשה להתחרות בזה...

Princess Grace

New member
גם אני שמעתי על דברים כאלה.

המון חברים של אחותי ושל אחי שהיו פעילי מרצ בתיכון החליטו להצביע לעבודה במקום מרצ, כי היה להם חשוב, שהמפלגה השמאלית הכי גדולה בישראל לא תתמוטט. ואני לא אומרת שהייתי עושה את זה, אבל, זהו צעד נכון, כי אם העבודה היתה מפסידה עוד נניח 5 מנדטים, שינוי היתה גוברת עליה, ולמרצ לא היה הגב של העבודה להישען עליו, כי העבודה היתה מתפוררת. וכשאני אומרת הגב של העבודה, זאת אומרת, שאם יש סיכוי למרצ להגיע לממשלה הבאה וגם לקבל תיקים, זה רק ע"י כך שהעבודה תגבור על הימין, ואם עכשיו העבודה היתה מתפרקת, לאחר איבוד מאסיבי של קולות, אז למדינת ישראל לא היה סיכוי קלוש לשרוד את המלחמה השיתה נופלת עלינו.

תסריט אחר...

(בקצרה כי אני ממהר) העבודה מאבדת 5 מנדטים, מרצ על 11, העבודה על 14, שינוי על 15. בכירים אשר נמצאים בצד היוני-שמאלי של מפלגת העבודה תופסים את הראש ומבינים שהם ניזוקו בצורה מחרידה על הישיבה בממשלת האחדות וחוסר העמידה על אידאולוגיה ומצטרפים להקמת מפלגה שמאלית-יונית חדשה עם מרצ שתהיה 16-17 מנדטים. החלקים האחרים של מפלגת העבודה מתפוררים ומתאחדים עם שינוי \ ליכוד או מחליטים להצטרף לממשלת אחדות ומאבדים כל לגיטימיות שלהם כמפלגת שמאל. מרצ בשינוי שם הופכת להיות מפלגת השלטון משמאל. יו"ר מרצ הוא יו"ר האופוזיציה, יש לך מפלגה של 17 מנדטים שמחוייבת לכל הנושאים הסביביתיים והחברתיים שמרצ מחוייבת אליהם (תראי כמה עשינו עם 10!). אני אישית מעדיף את המצב הזה על המצב הפרלמנטרי הקיים... אבל, אתם יודעים, הכל לטובה. שאו ברכה ותחי המהפכה.

snapis

New member
אני יודע...

שברחובות למשל לא כמעט את העבודה וגם פה הם הגיעו לתוצאה די יפה..... והשאלה שלי בעצם העם אנחנו שווים את מה שאנחנו אומרים שאנחנו שווים?

למעלה