תודה

ADINA1952

New member
תודה

תודה לכולם מודה לכם על השתתפותכם בלבטיי, אשב ואחשוב,ונראה לי שארד מרעיון הבלון, מה שכן כתבתי כמה מילים לזיכרה,באישור ובעידוד,החתן והכלה. מודה לכם עדנה

nypx

New member
לעדינה

אני כבר כמה ימים קורא את מה שכתבת ולא יודע מה לומר ואיך להגיב אבל החלטתי שאני חייב להגיד לך ולא משנה לי אם זה ישפיע או לא א,חשבתי קודם כל באיזה צבע יהיה הבלון:ורוד ,כחול, שחור ? אפור ? ב,גדול,קטן,בינוני,ענק? ג,כל מי שיכנס לאולם יראה את הבלון וישר יחטוף בום,וכבר המצב רוח יהיה של דיכאון ועצב. ד,זה יהיה נושא השיחה בחתונה :" ה ב ל ו ן " וכמו שאנחנו מתלבטים כאן תארי לך מה יקרה שם, וחוץ מזה והכי חשוב =============== נראה לך ולו לרגע שבתך תשכח את אחותה ? גם ככה היא תהיה חסרה והיא תחשוב עלייה כל הזמן ,הרי אנחנו תמיד נזכרים הכי הרבה במתים ברגעים של שמחה , אם זה בחגים או בחתונות או במסיבות אבל החשוב ביותר לפי דעתי זה הדבר הבא: גם שעצוב לנו אנחנו צריכים יותר נכון הנשמה שלנו צריכה את הרגעים של השלווה ושל השכחה לרגע קט או לכמה רגעים לשכוח מהכל ולהיות קצת שמחים או להיות אנחנו אבל הבלון הזה לא יתן מנוח לא לך ולא לאף אחד והבעיה שגם אחרי זה אחרי החתונה אתם תזכרו את הבלון וגם תראו אותו בצילומים והרבה כי אי אפשר לעבור לסדר היום על כזה דבר אבל הבלון בסוף יפריע , גם שהולכים לבית קברות או לבית חולים יוצאים החוצה כדי לתת מרגוע לנפש אבל אצלכם לא יהיה לאן לצאת אז קחי עצה ידידותית: תזכירו אותה בחתונה ,רוחה בכל מקרה תרחף מעליכם ותרגישו אותה כל הזמן אבל עזבי את הבלון הוא ממש לא לעניין וםליחה אם פגעתי אפילו במעט אני

למעלה