תודה...

MyStiKaLL

New member
תודה...

ההודעה הזו לא קשורה למוזיקה שחורה, לפחות לא באופן ישיר, אבל יש כמה דברים שאני חייב לפרוק מהלב וכאן זה המקום שנראה לי הכי מתאים לעשות את זה, אז מי שזה לא מעניין אותו פשוט תלחץ שוב על הכותרת ותעבור הלאה - מי שלא מכיר אותי - רוב הסיכויים שזה לא יעניין אותו, אבל אתה מוזמן לקרוא בכל מקרה. החודש האחרון (האמת היא שהוא עוד לא נגמר, אני מדבר על החודש שבין ה-7 ביולי ל-6 באוגוסט), היה החודש העמוס, מעייף, עצוב, מפתיע ושמח שהיה לי בחיים, מה לא קרה לי החודש? סיימתי קורס מפקדים, התחלתי קורס הכנה לקצונה, חברה שלי עזבה אותי (אחרי שלוש ומשהו שנים יחד), החלפתי צוות (בגלל החלפות הקורסים) ובעיקר חשבתי. המון. אני מרגיש שסיימתי פרק כלשהו בחיים שלי, אני לא יודע מה עומד לבוא אבל אני מחכה לזה עם רגליים על הקרקע ובלי יותר מדי ציפיות. ההודעה הזו היא מעין הודעת תודה לכל האנשים שהשפיעו על החיים שלי בשתי השנים האחרונות - בערך משך הזמן שאני בתוך ה´סצינה´ של הראפ בעברית. אז נתחיל: תודה ל:אלין (למי שלא יודע ניהלה את הפורום ה´ישן´ של איי.או.אל), לעמית (מאד דוג, אתה אולי האיש עם הכי הרבה טוב לב שאני מכיר), לסופרים, ללירון, לדא-לורד, ל´ד"ר דרה´, לג´ננה, לסול ג´יי, לגרג, לנימרוד, לביגו ג´י, לקודמן, ולעוד רבים וטובים שהעשירו את הידע שלי בדרכים אלו ואחרות בכל נושא המוזיקה השחורה. תודה ל: פיזדה (+קרמזל), אמ.סי מני, סבא ג´ון, גיורא, מאג, מתוקה, אוז, טונה מן, תומר, מור, כלא 6 בכלל ובייבי ג´י בפרט, לבויאקה, לסאבלימינל, לשי (360), לצל, לרביעיה, לסילברדון, לצ´ולו, ל´שלוש לראש´, לשורטי, לארכיון, למומי לוי, לשירי, ל´גדה המערבית´, לשבק ס´ על פליטיהם ולאנג´ל על ההשראה, הוכחתם שאפשר לעשות את זה בעברית ובגדול - לכל מי שמופיע או נותן את ידו בצורה זו או אחרת להיפ-הופ בעברית ולא מוזכר כאן - או שהוא לא קולע לטעמי, או שאני לא שמעתי אותו מספיק, בכל מקרה - בהצלחה בהמשך והמון כבוד. תודה ל:ליאת, אדר, ליהי לוטקר, נגה, דניאל, נלי וכל מי שהייתה שם בשבילי כשהייתי צריך לדבר, אתן לא משערות לכן עד כמה זה חשוב לי. באמת. תודה אחרונה ל: שחר - אחי, אתה לא יודע עד כמה אתה עדיין חסר לי, היית החבר הכי טוב שלי. כושי - אתה לא יודע כמה אתה באמת חשוב לי, ואין שום דרך שמילים או מקלדת יוכלו להעביר את זה, פשוט תודה על זה שאתה אתה. ואחרון חביב (באמת) זה שגיא - אחי\בנדוד שלי - תודה על זה שנתת לי לטעום פעם ראשונה מה זה היפ-הופ וראפ, גם כזה שלא משמיעים בMTV. ותודה על זה שאתה שם כשאני צריך מישהו לדבר איתו, תמיד צחקו עלינו שהנוכחות אחד של השני מספיקה לנו - וזה נכון, רק עצם הידיעה שאתה שם ושאני יודע שאני יכול לבוא ולדבר איתך אם אני צריך מספיקה לי. עוד דבר אחרון - תודה לכל מי שמנסה לדחוף את ההיפ הופ בארץ מעבר לגבולות הדמיון, מי שהיה אומר לי שבמצעד העברי יהיו 3 שירים עם נגיעה בהיפ-הופ, הייתי צוחק לו בפנים - אבל זה נכון. מצטער על המקום שההודעה הזו לקחה, אבל באמת הייתי צריך להוריד את זה מעל עצמי.

multi

New member
אני חושב שכולם מסכימים

שכשאתה נמצא במסיבה, עם המוסיקה שאתה אוהב וכולם אוהבים אותה וכולם באותה גישה ובאותו קטע ובאותה תלבושת (וזה לא שזה רע) אתה מרגיש מצד אחד שייך, אבל מצד שני חופשי וזאת הרגשה אדירה שאין סתם ככה שאתה הולך ברחוב המוסיקה מאחדת פה את האנשים יותר משהלאום למשל מאחד אותם

ממררבב

New member
אחי תכתוב את זה בפורום וידויים או

משהו בסיגנון... סתם... בריאים עליך פה אחי הלוואי שהיה יוצא לי להכיר כ"כ הרבה אנשים, מה זה , חצי מדינה מוזכרת שם תהיה בריא

למעלה