תודה

נירון5

New member
תודה

אני מודה לכלום באמת,, קראתי את מה שכתבתם,,ואנילא יכול להגיד מחוזק כי אני נמצא בלתי א]שרי כרגע,, קשה לי לנשום, קשה לי לחיות אני לא מרוכז בעבודה והעיניים שלי שורפות מבכי... דיברתי עם אמא שלי שוב היום והיא אמרה לי שאם יתברר שאני "כזה" היא תמרר לי את החיים, היא תגרום לי שיוציאו אותי מהדירה (זו דירה של המשפחה) היא תגרום לי את הכי רע שאפשר, והכול בגלל שהיא אוהבת אותי,, אלו היו המילים שלה היא השביעה אותי לומר לה שלא עשיתי שום דבר בעניין, להישבע באבא שלה שנפטר.. אחרי זה דיברתי עם אחותי שוב והיא פשוט אמרה לי לצאת מהסרט שאני חי בו...ואין מה לעשות כי אישה,ילידם ומשפחה זה לא כזה נורא... לגבי הבחור שיצאתי איתו,,, אני רוצה לתקן משהו התחלנו רק לצאת,, אבל אחרי האימרות שלהן היום, סיימתי את זה, אמרתי לו שאני לא רוצה לפגוע בו, לא רוצה להעביר אותו את התלאות הללו... אני לא מסוגל להמשיך,, אני נכנע להן, הן ניצחו

הן נצחו בקרב הזה אבל הפסידו במלחמה

בסיבוב הבא אתה תנצח. ובסופו של דבר תצא מנצח בכל המערכה הזאת. הן לא בשלות כדי לשמוע אותך. לכן, כפי שהצעתי קודם, אתה צריך להיסגר שוב, ולא להיפתח בפניהן. הן בלתי כשירות בתור אם ואחות, ואינן ממלאות את תפקידן כראוי. אתה מצדך חייב להתגונן מפני המתקפה המרושעת שלהן. מגיע להן שלא תהיה כן איתן ושתישבע להן לשקר גם באבא שלה שנפטר. אתה הרי לא תתחתן רק כדי לרָצות אחותך, זה טרוף. איך זה שאתה בגיל 29 ויש להן עדיין אחיזה חזקה כל כך בך? מלבד הדירה, אתה תלוי בהן כלכלית? רק חבל שעזבת את אהובך. מצא לך בן זוג ובנה איתו קשר יפה. אם הוא אוהב אותך הוא יעבור איתך גם תלאות כאלה.

konito

New member
נכון, הן ניצחו.תהנה מהחיים שהן סורגות לך

דעתי היא שכל הסיפור הזה מצוץ מהאצבע.

גם אם חרב חדה מונחת על צוארו של...

של אדם, אל יתייאש מן הרחמים. נירון אתה די בוגר, תנשום עמוק אחי, קח אויר ותירגע. עוד לא הגעת לסוף העולם, אתה רק בתחילתו. ור` נחמן אומר: ``אין ייאוש בעולם כלל - הכל יתהפך לטובה`` וזה יכול להיות מכוון לכל דבר, לכל עת וזמן. אחי היקר: תחשוב טוב, יהיה רק טוב. אני יודע קל לדבר ואפשר לכתוב אלפי מילים, אבל עליך להתעודד ולהתחזק, ממש לא להישבר משום מצב. אולי הם ניצחו במערכה אבל בעז``ה אתה עוד מנצח בקרב כולו. נצחון שיעשה טוב לכל המשפחה, לך לאמך ולאחותך. אוהבים אותך נירון ומחבקים אותך חזק.

גנימדס

New member
איזה רוע

אמא שלך נדחקה לקרן זוית, ויש רק דסבר אחד לעשות. להבטיח למררר לך את החיים. תגרום לך הכי רע שאפשר. גועל נפש. מזל שהיא הכריחה אותך להשבע. תשמע, לי גם עשו משהו דומה, והחל מאותו רגע באמת התאמצתי לעשות שום דבר. בכלל. נתקתי קשרים זוגיים בפוטנציה, מעטתי לצאת מהבית. אמא שלך יודעת שאיומים עובדים, אבל מה שהיא לא יודעת זה שתצמח עכשיו תופעת לוואי, וכרגע היא תורמת לנתוק ביניכם. אני מניח שעכשיו ולתקופה ארוכה מאד לא תשתף אותה בכלום, ולא ממש תרצה בחברתה, בשבתות תבוא הביתה מתוך הכרח בלבד. אתה אולי לא רואה את זה רגע, אך במעבר הביניים מתלות בהורים לעצמאות יש לך קול. אף הורה לא רוצה ילד אומלל,ואף הורה לא רוצה להיות זה שיאמלל את הילד שלו, לא היום, לא מחר, אבל יום אחד אמא שלך תקלוט שהקשר ביניכם צומצם למינימום ,ודוקא כי כאשר היית צריך אותה יותר מכל היא איימה שתעשה לך את הרע ביותר. נשמע שהאחות לא ממש מבינה מה קורה, להתיעץ אתה נראה לי מיותר , היא אומרת שמשפחה זה לא כל כך נורא, אבל זה לא מה שאתה טענת אי פעם....אתה נמשך לגברים, לא שולל את קיומה של המשפחה... אני מציע שלא תתיעץ אתן, זה לא נראה כמו משהו אפשרי. אמור להן שהן נצחו, ועכשיו שיתנו לך את השקט שלך.

מסכים עם גנימדס! קשר-דם זה לא הכל בחיים.

אז מה אם אתם חולקים קטעי דנ"א דומים? זה לא אומר שהיא אחראית עלייך ועל עיצוב חייך.

סורנטו

New member
אז ככה, לדעתי התגובה לא ראויה כמובן למרות שיש

את עניין הקושי הראשוני לקבל כל דבר שאינו עונה על הצפיות אבל יש גבול איך להגיב. כפי שפורטי יעץ לך , המשך כאילו הכל בסדר עם רצונותך אבל תדחה את היציאה מולם עד שתרגיש נוח לעשות כרצונך ותסתדר לחיות באופן עצמאי. בהצלחה!

אני מבין שאתה נמצא במצב כזה ואני מבין אותך.

כל אחד צריך להתמודד עם הקושי והמשפחה והחברים וכולםםם. אני יודע שזה קשה לך לא קל להיות הומו בחברה שמרנית דתית - סרטייטית. אני מאחל לך כל טוב ולמרות שאני בכלל לא כותב כאן בפורום אני מאחל לך המון נשיקות ושתצלח דרכך במהרה. קשים החיים אבל ניתן לעשות כל דבר ולהפוך עולמות בשביל שהם יהיו קלים. סליחה שאני מדבר ככה אל המשפחה שלך אבל הם באמת לא דואגים לך בכלל, אולי רק לאינטרצים שלהם. אני מאמין שיהיה הכל בסדר איתך :) רק תחשוב חיובי ויהיה טוב. מאמין שלא תעזוב את הפורום הזה בכלל יש כאן אנשים טובים באמצע הדרך שלא יעזבו אותך בכלל. אני מקווה חברים שתשמרו עליו טוב טוב. שלך, צמח מטפס.

נירון5

New member
אחרי שבוע

אז חזרתי להיות הילד הטוב, והאהבו, ולמה כי חזרתי והכחשתי את הכול,, אחותי השנייה אמרה לי שהפיתרון הכי טוב הוא שאני צריך למצוא מישהי שנמצאת באותו מצב כמוני, דהיינו לסבית,דתייה שנמצאת בפחת מתמיד שההוררים והמשפחה שלה ינדו אותה ... השבוע בין כל הבכי והשינה והמחשבות על אופציות, כמבון עלתה אופתיה אחת כל הזמן, אבל אתמול פשוט חשבתי על אופציה אחרת.. הרי אושר בחיים לא יהיה לי, מצד אחד אם אני אבחר בי,,ואהיה עם גבר אז אני אאבד את המשפחה ואני יכול לומר לכם בביטחון שאני לא אשרוד את זה,,אני קשור אליהם בעבותות של ברזל, יכול להיות שאנשים יגידו שאני מגזים אבל אני לא מסוגל לחשוב על חיים בלי אמא שלי במיוחד לחשוב על הצער ועל זה שהמעשים שלי גרמו לי לאבד אותה (מעשים הכוונה מי שאני). ואילו הבחירה השנייה היא לבחור בהם, ואז להיות מת נפשית..בתוכי.. אז אין כאן שום אופציה של אושר מבחינתי וגם לא הרע במיעוטו... אז פשוט החלטתי להשאר לבד,, אני לא מסוגל לקיים קשר עם גבר כי אין טעם, אני לא אוכל לתת את עצמי במאה אחוז,, אני לא אוכל לעבור לגור איתו.. אז מה הטעם.. אז םשוט לצאת מדי פעם עם בחורות כדי לסתום להם את הפה.. ולהישאר לבד... כי תכלס אושר לא יהיה לי.. אז מה כבר יש לי להפסיד...

אני מבין שהחלטת פשוט לוותר להם וגם לנסות

לעבוד אליהם. אני לא יודע למה זה יגרום המשחק הכסאות הזה... כל בן אדם בוחר את הדרך שלו ואת השביל שלו לאן רגליו ילכו. אנשים גם למדו לתמרן בין מצבים קלים למצבים קשים. סוף העולם עדיין לא הגיע
בן אדם שעושה המון השתדלות ורוצה שיהיה לו טוב ראוי שיהיה לו טוב בהמשך.

sahar85

New member
עד מתי???

עד מתי תחיה את חייך לפי מה שמכתיבים לך? ומה איתך??? עם הבחירות שלך? עם הרצונות שלך? עם האהבות שלך? עם הנטיות שלך? איפה אתה בסיפור הזה? כבר יצאת מהארון, אמא שלך כבר יודעת, מה שנשאר לה זה רק להתמודד... אני אגיד לך משהו שאמרו לי פעם: "אתה מתמודד עם היותך הומו כבר כמה שנים, וגם לך לקח כמה שנים להבין, להפנים ולקבל, גם אמא שלך צריכה את הזמן שלה להבין, להפנים, לקבל..." אז נכון, זה קשה אבל אף אחד לא אמר שזה קל... אמא שלי אמרה לי שאני צריך ללכת לטיפול, להשתנות, גיסי אמר לה שאני בסדר עם מה שאני, וטוב לי ואני מאושר, ואני מקבל את עצמי. ואם היא לא מקבלת אותי, היא צריכה טיפול שיאפשר לה להשתנות ולקבל אותי... תראה, כולנו פה מבינים את מה שאתה עובר וגם אני קשור (הייתי) לאמא שלי (היא גידלה אותנו, 6 אחים לבד) ונכון שחסר לי הקשר שהיה פעם, אבל די! זה החיים שלי, הבחירות שלי, ויש לה 2 אופציות: או שיהיה לה בן הומו, או שלא יהיה לה בן בכלל... אמא שלי איפשהו באמצע, אבל לא לאורך זמן. אני יודע שקשה לה לנתק את הקשר, אבל אני אעשה את זה במקומה. אני מוכן לוותר על אמא שלי אם המחיר זה החיים שלי... וגם אתה! אל תוותר על החיים שלך בשביל אף אחד, אמא שלך הביאה אותך לעולם כדי שיהיה לך טוב, לא כדי שתחיה את החיים שלה! תהיה אמיתי עם עצמך ותעמוד על שלך, תלחם! אל תוותר על מי שאתה! אל תוותר על מה שאתה!

המדליק22

New member
וואו! כל הכבוד לך סהר..

ממש מילים כדורבנות רק חבל שזה לא פשוט וקל ליישום. כל אחד וסיבותיו עימו...

למעלה