תודה

תודה

כל החיים שלי חייתי בתבנית. חתונה, משפחה, ילדים. את שעות הפנאי שלי ביליתי במטבח עם אמא, כדי לדעת לבשל, לאפות ולפנק את הגבר שלי. בחירת הגבר המתאים היתה קשה. לקחה כמה שנים. בזמן הזה, נעזרתי בפורומים השונים כדי ללמוד מיהו הגבר האידיאלי. כזה שיאהב אותי, יממן אותי ויעשה לי הרבה ילדים. ואז מצאתי אותו. בן 27. בשל לחתונה. עובד על מונית אבל עם חלומות על ארצות הברית. הוא פינק אותי. הסיע אותי בלי מונה. קנה לי מתנות. התרשם מכישורי המטבח שלי ויצא איתי הרבה לבלות. כשהוא הציע לי נישואים ממש הופתעתי. שבוע קודם אמא שלו אמרה לי שהוא רוצה להציע לי נישואים אבל לא האמנתי לה. הוא הוציא טבעת ענקית וישר אמרתי כן אני רוצה טבעת. את החתונה התחלנו לתכנן במהירות כדי לא לאבד זמן. אנחנו רוצים להיות ביחד. אני בחורה יסודית וחכמה ובגלל זה אני כאן. קוראת את ההודעות שלכם. חלק חכמות. חלק פתאטיות. חלק גורמות לדמעה וחלק גורמות לשמחה לאיד. אבל אני לא יודעת אם כדאי בכלל להתחתן כדי שאני לא אגיע למקום שאתם נמצאים בו.

kleo patra

New member
אין התאמה

בין איכות הכתיבה לעומת התוכן- .
יש משהו מאד פרימיטיבי (לדעתי ) כשאת כותבת לפנק את הגבר שלי- לבשל לו- לאפות לו- טוב כל זה לא חשוב לעצם שאלתך- העובדה שאת כאן מצביעה על משהו לא ? אם תפנימי שחתונה זה לא רק הכנות טבעת ומתנות - אלא זה לדמיין את עצמך לשארית חייך (או מרבית חייך ) עם אותו הדבר, לטוב ולרע. מישהו פעם אמר לי תדמייני את בן זוגך במצב הכי גרוע שלו בחיים - האם את רוצה להיות שם איתו לטפל בו- לחלוק איתו ? אם כן- זו נתינה ואהבה באמת - אם לא , תחשבי שוב.

הילה301

New member
מתנצלת מראש אם אני טועה ו/או פוגעת

אבל לא נראה לי שההודעה הזאת אמיתית ולו רק מאיכות הכתיבה, כפי שציינה קלאו. האיכות לא תואמת את חוט המחשבה.

איכשהו נדבקתי להתנסחות אחת שלך ...

כתבת : "הוא הוציא טבעת ענקית וישר אמרתי כן אני רוצה טבעת".. זו המהות ? טבעת, בילויים, מתנות, פינוקים ?

שאלת אותי ? אם כן, אז קודם כל אני בחור.

זוגיות, לדעתי, מכילה עוד כמה דברים חוץ מהדברים שהכותבת הזכירה - אם לדבר על המהות של זוגיות, מה שאני מחפש בזוגיות / יחסים, זה בטח לא משהו שאפשר לכתוב על רגל אחת. אבל זה בטח משהו מורכב יותר מ "כיופים וסבבה".

קצת קשה לי להבין מה את באמת רוצה,

את באמת רוצה מישהו ש"שיאהב אותי, יממן אותי ויעשה לי הרבה ילדים" בסדר הזה? ומה עם שאר הדברים? האם העובדה שהוא הסיע אותך בלי מונה הופכת אותו למועמד ראוי לנישואים?

felka

New member
בטח שזה הופך אותו למועמד...

כאילו מה נדבקתם אליה??? זה העולם שלה. במקום לנסות להשוות אותה לעולם שלכם תנסו להבין איך זה עובד שם... יש עוד אנשים שנהנים מדברים פשוטים... בלי כל הכובד של מחשבה והתכנון. בסופו של דבר תתפלאו לדעת אבל משהופף את היחסים למוצלחים זה הכיף הפשוט. ההוכחה היא שלא היה פה מזמן שום פוסט יותר עמוק ממפלס המים באסלה שלי עם יותר תוכן מ"איפה הולכים להנות..." האם אני טועה???

felka, קודם כל, היא זו שנכנסה לפורום הזה.

לא חברי הפורום הם אלה שעקבו אחריה לפורום "לקראת חתונה" או "נשואים צעירים". שנית, אני מסכים עם כמה מקודמי - אופן הכתיבה, ההתנסחות, נראים לי מעט לא במקום ואפילו טרוליים, אבל אני נותן את הקרדיט לכותבת, אולי באמת מדובר באדם אמיתי. "בלי כל הכובד של המחשבה והתיכנון" ? אפשר, בהחלט אפשר, סבבה. רק שבלי מחשבה, בלי תיכנון, יש סיכוי רב יותר מהסטטיקטיקה היבשה להגיע לפורום הזה והפעם לא כאורחים אלא כחברים קבועים.

קצת קשה לי להבין מה הבעייה שלך במה ששאלתי

אותה. היא כתבה שהיא לא רוצה להגיע לאיפה שאנחנו נמצאים עכשיו, נכון? היא לא רוצה למצוא את עצמה גרושה. אז מבחינתי, מה שהיא כתבה, הם לא יסודות מספיק חזקים בשביל להחזיק נישואים עם בן זוג, עם כל היופי בפשטות ובחוסר מחשבה וחוסר תכנון, יש דברים שבעיניי הם בסיסיים על מנת להחזיק מערכת זוגית. ואם רמת ההודעות בפורום נמוכה מדי עבורך, אתה מוזמן להוריד את המים ולתת למים חדשים למלא את האסלה, ולתרום קצת מנייר הטואלט שלך

felka

New member
אל תוציאי דברים מהקשרם

לי אין בעיה עם רמת ההודעות.... אבל עם אנו בעצמינו לא כותבים הודעות עם תוכן יותר מוצלח, אז מין הראוי לא לרדת על מישהי שזה כנראה העולם שלה.... צדק זה לא רק כוכב כמו ידידינו הוותיק היה אומר....
אה ואני שומר על מפלס הכנרת ... מים יורדים רק פעם ביום חחחחחחחחחחחח

פלקה, יקירי, נשמת שממית,

אין לי בעייה עם תוכן ההודעה שלה כמו שכבר כתבתי, הבעייה שלי היא עם הדרישות שלה ואם זה מה שהיא רוצה מחיי הנישואים, כי כאלה, לדעתי האישית, לא יחזיקו מעמד רק על סמך הפינוקים והנסיעות חינם.

Rtitan

New member
../images/Emo153.gif היה מתעצבן ואומר: "צדק הוא לא כוכב!!"

הוא כוכב לכת - אם כבר הודעות על רמה - נא לדייק
...

אולי קשה עד בלתי אפשרי להבין

איך זה עובד שם דווקא בגלל המקום ממנו אנחנו מגיעים - יש מצב, נכון? מה שהיא כתבה זה אולי כייף בשבילה ובשביל הגבר שאיתה נכון לעכשיו, אבל זה דומה לאהבה בגיל 20 - אין דאגות והולכים רק עם ה-
. בשלב כלשהו ההגיון חייב להגיע... או שלא אצל כל אחד.

אבל...אהבה בגיל 20 זה מדהים...

חייבים להוולד חכמים וזקנים? מה רע בללכת עם הלב? לדעתי בגיל 20 אהבה היא הסיבה הכי נכונה להתחתן - ויהיה מה שיהיה. (אולי אנחנו לא מסוגלים להבין. אולי צמד המילים "גרושים צעירים" לא ממש עובד. אולי אנחנו מנוסים מדי בשביל להקרא צעירים...)

אולי בגלל שהתחתנו מאהבה בגיל 20,

אנחנו גרושים צעירים
(ואפשר לומר גם חכמים שתפסנו את עצמנו בזמן...)

../images/Emo6.gif זה לא פוסט

זה תקציר של סרט בורקס קורע. הדבר היחיד שחסר לי במה שכתבת זה על כאפה שהוא הוריד לך. גם אם עדיין לא קיבלת תהיי בטוחה שתקבלי - ואני גם בטוח שתסלחי לו. גדול

felka

New member
תגיד לי: נראה לי כאפה זה על הבוקר או/ו בערב

אחרי עבודה ... זה מין כיול למערכת

למעלה