תודה תודה לכולכם.. זה עולה כסף שאני בפורום רושמת לכם?? לירז אלך אחרייך עד סוף העולם
ט טלעופר New member 17/11/07 #1 תודה תודה לכולכם.. זה עולה כסף שאני בפורום רושמת לכם?? לירז אלך אחרייך עד סוף העולם
א אנבלווש New member 17/11/07 #2 חחח מה פתאום כסף ../images/Emo6.gif ואין על מה דרך אגב, לא פותחים הודעה חדשה על דברים כאלה..אלה משרשרים.. כלומר.. תוסיפי תגובה להודעה שפתחת מקודם, ככה רק כדי שתדעי להבא בנתיים אני מקווה שדנה תשרשר את זה למקום המתאים חח,
חחח מה פתאום כסף ../images/Emo6.gif ואין על מה דרך אגב, לא פותחים הודעה חדשה על דברים כאלה..אלה משרשרים.. כלומר.. תוסיפי תגובה להודעה שפתחת מקודם, ככה רק כדי שתדעי להבא בנתיים אני מקווה שדנה תשרשר את זה למקום המתאים חח,
ס סתיו ויטל New member 17/11/07 #3 ../images/Emo41.gif|../images/Emo100.gifחחחחח ברור שלא../images/Emo6.gif
ס סתיו ויטל New member 17/11/07 #5 ../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifמה הולך פה?../images/Emo6.gifשלחתי פעם אחת..
ס סתיו ויטל New member 17/11/07 #4 ../images/Emo41.gif|../images/Emo100.gifחחחחח ברור שלא../images/Emo6.gif