תודה!

ShmuliKipodd

New member
תודה!

אני אחד שכנראה נולד עם הדבר הזה (לזהות חלומות)... אין לי חלום אחד שאני לא מזהה כאילו אני בחלום, בכל מקרה האתר הזה עזר לי לאאלא. הוא הביא לי מלא שיטות להבהיר את האווירה ולהעצים את השליטה שלי בחלום... וזה ממש עוזר! זה כל כך כיף!!!!!!!! לא הצלחתי לעוף אבל נכנסתי לתוך המראה, וזה שטויות לדעתי שרואים מישהו אחר במראה כי אני ראיתי את עצמי בלי שום דבר שונה, אבל קראתי לאבא שלי שיראה והוא ראה מישהו אחר לגמרי... לא משנה בכל מקרה זה היה אדיר למשל שנכנסתי למראה אמא שלי התחילה לצעוק עלי שאני הורס את הקיר... חחחחחחח אמרתי לה שזה חלום חחחחחחח ומאז אני לא זוכר. בכל מקרה מה שנשאר לי עכשיו זה רק לזכור את החלומות...
וזה אחרי יום אחד שקראתי באתר! תודה!

ShmuliKipodd

New member
רק תגידו לי משהו...

בגלל שאני לא זוכר את החלום כל כך טוב אני קודם כל לא זוכר שגיליתי שאני בחלום אבל אמרתי לאמא שלי שלא תדאג כי זה בעצם חלום זאת אומרת שאני הייתי בחצלול או שאני סתם מדמיין?

Napoliya

New member
כנראה שכן

פשוט אחרי שמתעוררים אז בדרך כלל מתחילים לפקפק אם באמת זה היה חלום לצול או שחלמנו שזה חלום צלול.

DawnS

New member
לעוף בחלום

בחלומות הצלולים שלי אני תמיד מנסה לעוף ולא יוצא לי ! אני מקסימום מצליח לרחף כמה סנטימטרים מעל פני הקרקע. פעם קראתי איפשהו שעוזר לרוץ ולאט לאט להגדיל את הצעדים עד שמרחפים בין צעד לצעד ומשם לעוף. אבל ניסיתי את זה , וחוץ מלרוץ ממש בצעדים גדולים לא הצלחתי לעוף. למישהו יש רעיון יותר טוב או פיתרון ? והאם מישהו מכם ביקש לראות את השומר שלו בחלום ?

LucidGuess

New member
לעוף בחלום צלול

לא מזמן פתחתי שירשור בנושא והנה כמה שיטות טובות שאני זוכר מהשירור- 1. סיגנון סופר-מן: הושט ידיך קדימה ודמיין שרגליך הן רקטות שדוחפות אותך בעוצמה אדירה קדימה! 2. סיגנון שחייה: דמיין שהאוויר סמיך כמו מים ופשוט שחה להנאתך! 3. דמיין חבל שיוצא מנקודה רחוקה ( עץ, בניין ) אחוז בו בידיך ודמיין שהוא מושך אותך במהירות קדימה! 4. סיגנון "ריצה במדרגות"
דמיין שאתה רץ למעלה במדרגות שעולות לשמיים. 5. דמיין שאתה קל מהאוויר ( כמו בלון פורח ) ופשוט תן לעצמך לרחף למעלה. בקשר ל"שומר החלום" אני רוצה לנסות משהו שקראתי עליו, ליקרוא בחלום צלול לשומר החלום ( יכול להיות כל דמות בחלום, אפילו ציפור ) ולבקש ממנו שמהיום והלאה הוא יופיע בכל חלום ויגיד לי שזה חלום ושכדאי לי לעשות בדיקות מציאות ולראות שזה חלום!! LucidGuess

Cheetah

New member
תרשה לי להוסיף..

חיקוי ציפור- תנופף בידיים כמו ציפור זה גם יעזור אם תחפש ציפור, תמצא ציפור, תחקה אותה, זה עובד. רקטות ברגליים- עבד לברמן... שיטות קצת פחות מומלצות. התאבדות- פשוט תקפוץ מכמה שיותר גבוה ותנסה להאט את הנפילה לאיזשהו סוג של ריחוף(מהניסיון שלי הרבה פעמים מתרסקים.. אבל זה ניסיון טוב) להסתכל למטה ולנסות "לדחות" את האדמה, להתרחק ממנה כלפי מעלה. לא לצפות ליותר מדי שליטה בתעופה עצמה עם השיטות האלה. בכל מקרה השיטה הכי יעילה היא פשוט לעוף... אם יש אמונה אז זה יעבוד

מוקוש

New member
תרשו לי גם להוסיף...

תקפוץ כמה שיותר גבוה, ואז תנפנף בידיים (תוך כדי הקפיצות)- או זתרוץ נורא מהר- ואז תקפוץ כמה שיותר גבוה ותנסה להישאר באוויר.

t@li

New member
בקשר לתעופה...

אני לא חושבת שאי פעם היה לי חצלול... או לפחות חצלול שהבנתי שהוא כזה.. הקטע הוא שאני זוכרת שעפתי בחלומות הרבה פעמים, לפי שיטה 5 שלך.. ולא התאמצתי לעשות את זה, אלא פשוט עפתי.. וזה נראה לי נורא מציאותי.. יכול להיות שהיה לי חצלול ופשוט לא ידעתי שהוא כזה?

LucidGuess

New member
חלום מציאותי הוא לא חלום צלול ../images/Emo13.gif

חלום צלול הוא חלום שבו את יודעת שאת חולמת בזמן שהחלום מתרחש, ואז את גם יכולה לישלוט בחלום, והוא מאד מאד מאד מציאותי, אפשר גם לעוף ולעבור דרך קירות ועוד המון דברים מגניבים ומדהימים במיוחד, אבל גם בחלומות רגילים ומאד מציאותיים אפשר לעוף, רק שאת לא יודעת שזה חלום ולכן זה לא חלום צלול... חלום צלול - חלום שבו את יודעת שאת חולמת. זו ההגדרה המאד פשוטה לחלום צלול. LucidGuess

t@li

New member
איזה באסה... ../images/Emo13.gif

כבר התחלתי להתלהב.. סתם
טוב, לא נורא. יש לי עוד סיכוי נכון? בכל מקרה זה מגניב לאללה לעוף בחלום... הקטע הוא שאני זוכרת בבירור שאני הייתי זו ששלטה בתעופה שלי.. התרכזתי ממש ואז שלטתי בזה. לא יודעת. לא חשוב. יום נעים :)

L i z a r d

New member
אני אתן לכם את העצה הכי טובה בקשר..

לזה... בשום אופן, אל תתלו את התעופה בפעולה "פיזית". תבינו, זה לא יועיל בשום דבר. אין שום צורך במאמץ וזה מה שיגרור פעולה כזאת בחלום. יש שיטה שלא מאמצת פיזית והזכיר לוסיד, של לדמיין רקטות.... זה טוב, אבל רק למקרים מסוימים שבהם רוצים להגיע לתחושה מסוימת, כמו לדוגמה אם רוצים לצאת מהגוף אז ככה אפשר לטוס מעלה במהירות עצומה. בשביל לעוף, או כול דבר אחדר, צריך דבר אחד. להתכוון. אפשר לנסות להתכוון דרך הבטן, או לדמיין שמרכז השליטה שלנו בתנועה הוא הבטן ודרכו נכוון את התנועה והתעופה. זה צריך להיות קל. בהצלחה! נ.ב. מאז שהבנתי כמה שזה פשוט, אני כבר אף פעם לא הולך בחלומות, אני פשוט מרחף במהירות הרצויה מעל הקרקע, ואם אני רוצה להתרומם יותר גבוה אני עושה את זה בהתאם לצורך..... וללא כל מאמץ

TheDUKE

New member
שיטה שפעם השתמשתי בה...

אבל אני לא כלכך אהבתי למרות שהיא הצליחה ב100 אחוז בכל פעם זה להתקפל ולהתכנס בתוך עצמך ואז תרחף בלי בעיה... רק שבכל פעם שעשיתי את זה יצאתי מחוץ לגוף ושלי והבטתי על עצמי מרחף בתוך הבית זה היה מצחיק כי ראיתי עצמי מקופל לגמרי ואני בכלל מחוץ לעצמי...... (מסבך משהו) בהצלחה!

LucidGuess

New member
אולי אצלך זה ככה... אצלי לא

אצלי אף פעם אין ספק, בכל פעם שהיו לי חלומות צלולים אחרי שהתעוררתי לא היה לי שום ספק בזה וזכרתי מצויין שזה היה חלום צלול ,וזכרתי את כל מה שעשיתי שם, בדיוק כמו שאם אני אשתה עכשיו כוס תה אז בעוד שעה אני לא אפקפק אם שתיתי או לא שתיתי תה, אני פשוט אדע ואזכור ששתיתי תה, ככה בדיוק עם כל חצלול שהיה לי. היי תגיד ( לא אתה!! השני!
) אתה יכול לפרט מה קרה בדיוק בפעמים שניכנסת לתוך מראה?? מה ראית? לאיזה מקומות הגעת? פרט ונמק! אם אמרת לאמא שלך שלא תידאג וזה רק חלום, יתכן שזה אומר שרמת הצלילות לא היתה גבוהה מאד, ידעת שזה חלום אבל חשבת שאמא שלך בחלום היא אימך האמיתית, ה קורה להרבה אנשים שהחלום לא בצלילות ממש גבוהה והם חושבים שהדמויות מסביבם הם אנשים וחברים אמיתיים שחולמים את החצלול יחד איתם, בחלום צלול בצלילות גבוהה היית מבין שהיא רק עוד דמות מהחלום הצלול. LucidGuess

ShmuliKipodd

New member
כנראה שאתה צודק

הצלילות שלי באמת לא הייתה גבוהה ואני מרגיש שזה חלום ואני לא זוכר אותו טוב אפילו בחלום אני לא חושב שהכל היה ברור לי. טוב בכל מקרה יש לך איזה שיטות להגביר את הצלילות? כל חלום שלי הוא חצלול גם ככה כנראה דרך אגב אני זוכר שבאיזשהוא חלום אני עפתי על ידי שחיה לאוויר והיה לי עוד שיטה... הא כן שיש לכם גלשן כזה מתחת לרגליים והוא מעיף אותכם במהירות באוויר, כמו סקייטבורד אווירי כזה טוב בכל מקרה יש לך איזה שיטות להגביר את הצלילות? ושאני יזכור טוב יותר את החלום אחרי שאני קם? אני מזכיר שזה פעם שלישית משהו כזה אולי שאני נכנס לאתר ולא ניסיתי אף שיטה, אני חושב להתחיל את השיטה עם השעון שהוא מצלצל כל שעה ואני צריך לעשות בדיקת מציאות, וגם לרשום את החלומות שלי, מה אתם אומרים?

ShmuliKipodd

New member
ועוד משהו

בדיוק כשנכנסתי למראה החלום נגמר כנראה או שפשוט אני לא זוכר, זה היה משהו כמו 10 דקות של חלום, ובדיוק אחרי זה קמתי, אפילו כשכמתי לא נדהמתי כל כך... לא הרגשתי הרבה דברים. כנראה שבאמת רמת הצלילות שלי הייתה נמוכה

למעלה