תודה!

גבר שקט

New member
תודה!

יצאתי אתמול מהפגישה עם תחושות חזקות ביותר, שונות מהפגישות הקודמות. בשבילי זה היה מפגש משמעותי וחזק, נוקב ואמיתי יותר. תודה על הפתיחות, על האומץ, על החשיפה, על הכנות, על האמון ועל השיתוף. התרגשתי לאורך כל המפגש. תודה. אני אוהב אתכם. דרור

נוביקס

New member
על לא דבר ../images/Emo8.gif

דרור יקר ,עוד הוכחה לכך שאסור להישבר ,גם כשיש משבר,חילוקי דעות,אי הסכמה וקטרוגים [של חברי קבוצת הגרעין*]. לדעתי המפגשים רק יילכו וישתפרו,יתגבשו,גרעין הקבוצה ייוצב וגם הדינמיקה תעמיק . יש כח לעשות וכדאי לעבוד כל עוד יש. אדם חיובי כל הכבוד לך ובראבו גדול על המעשה.לא חשבת .פעלת.אני אישית מעריך מאוד את המעשה.

play boy5

New member
אדם חיובי אני מצטער !!! ../images/Emo42.gif

מצטער לכל החברים בקבוצה ; לא היתה הקוונה שלי לא מאמין בכם ; בכלל לא זו הקוונה שלי ....... כמו שאמר ידידי נוביקס המפגשים רק ילכו וישתפרו וככ אני חושב ומאמין לאט לאט כולנו נפתח את הלב ונדבר בחופשיות יותר ;ובהרגשה נוחה עוד יותר ... אוהב אותכם עומר

Loki3

New member
גם אני הרגשתי ככה

בפגישה אתמול הרבה אנשים "שמו על השולחן" פחדים ורגשות שלא עלו קודם. כאלו שלא דיברו קודם על דברים אישיים דיברו עליהם, וזה שPB ודרור העלו את נושא האמון בקבוצה היה לדעתי חשוב. אני באמת מאמין שעם הזמן נמצא את הדינמיקה המתאימה שלנו. ההתפרצויות לדעתי לא נובעות מחוסר הקשבה אלא מיצגות יותר את הנושאים שהם טעונים לפעמים, ואלו נושאים שביום יום אנחנו לא מדברים עליהם. הזמן לדעתי יטפל גם בזה... אני מרגיש שנוצר בקבוצה מקום בטוח, ולמרות שגם לי יש עדיין מעצורים בקשר למה שאני חושף - אלו מעצורים שקשורים יותר בי מאשר בחוסר אמון בדיסקרטיות של חברי הקבוצה. אני מכיר אתכם מעט זמן, וכבר אני מרגיש שאני סומך על כולכם.

replay4me

New member
תודה לכל חברי הקבוצה .

תודה לכם על ההקשבה אחד לשני תודה על הבגרות והפתיחות האומץ והאמון שאנו רוכשים אחד לשני אין עלינו !!! מתגבשים ומתחזקים מיום ליום ... להתראות במפגש הבא ..

רק אל תשכחו..!! ../images/Emo45.gif

שאנחנו נפגשים רק אחת לשבועיים.. אנחנו מגיעים די טעונים וכל אחד רוצה רק "לשחרר" מעצמו..!! אז גם אם לפעמים לא היתה ממש הקשבה מלאה,זה רק בלל הסיבה הזו לדעתי... היה כיף לאללה לראות אותכם,מבחינתי אתם (הקבוצה הזאת) היא מקום מפלט עבורי..!! רק טוב לכווווווווווווווווולכם..!!!!

למעלה