תודה

תודה../images/Emo51.gif

שלום לאשני הפורום, המון תודה לאלה שענו לי בנושא אוסף המדליות והמטבעות. אודה לכם באם תעזרו לי בעניין נוסף. נמצא ברשותי אוסף ענק של מעטפות ובולים הוצאה ראשונה של השירות הבולאי. אני מעוניינת למכור את כולו או חלק ממנו, מאחר וזה מונח אצלי כאבן שאין לה הופכין. בטוח שיש אנשים שיכולים להנות מהאוסף הענק הזה. כמו כן יש עדיין בידי חלק מהמדליות והמטבעות לכל המעוניינים לרכוש. תודה לכם מאד מאד על שתוף הפעולה. ה א ו ה ב ת

doroni10

New member
נצל"ש- עוד טעות קצה (בול עם תוספת)

מאחר והזנחתי אתכם יותר מדי השבוע.. הנה לכם, בתור פצויף עוד טעות בדומה לזו שהצגתי זה מכבר עבור כף התיקוה הטובה- הפעם טעות קצה של סטרייט סטלמנטס (בתירגום ישיר התנחלויות ישרות
). שם זה ניתן לאיזור חצי האי המלקי (היום אינדונזיה), פננג וסינגפור, כאשר בירת המקום - סינגפור. האיזור היה בשליטה חלקית הודית עד 1826, אז אוחד תחת שלטון מרכזי בריטי, שכאמור ישב בסינגפור. הבול המצורף סימנו בסקוט 13a, וכפי שניתן לראות מצידו האחד ישנה תוספת לבנה עליה לא מודפס דבר. טעות זו נובעת, במקרה זה מגליונות מעט גדולים בעת ההדפסה אשר גרמו לבעיית קצה מימין או משמאל (לעיתים רחוקות מלמטה או מלמעלה)- זאת בניגוד לבול דומה שהצגתי זה מכבר מכף התיקוה הטובה ששם הבעיה היתה בשל מכונה בלתי מתאימה. לכן הטעות הנוכחית נפוצה יותר אם כי עדין נדירה יחסית לשאר הבולים ה"רגילים" בגליון שבהם אין בעיות קצה. דורון,

Mercyful God

New member
יפה מאוד !

אם יש לך , אשמח לראות עוד טעויות כמו הטעות עם התווים הלא נכונים ... וחוץ מזה , קיבלת את הבולים ? אני מניח שעם כמות הבולים שיש לך הסיכוי שאין לך משם משהו נמוך , אבל שווה לנסות .

doroni10

New member
יש לי מספר טעויות עיצוב שכאלו-

לא תמיד הוצא בול מתקן..
אשתדל בקרוב להציגם. דורון,

doroni10

New member
בקרוב- "אל-על בעננה סגולה"

טעות קלאסית בבולי ישראל. ו"צמח קנדי מסומם"... (אותו כנראה אציג כבר מחר..) דורון,

למעלה