תודה

meravor

New member
תודה../images/Emo51.gif

אני רוצה לשתף אתכם במה שקורה לי... לא יצא לי לספר על עצמי הרבה - סיפרתי שעברתי שינויי,אבל אין לכם מושג כמה הוא עוצמתי, למדתי רייקי לפני כ-5 שנים אבל מאז ועד לשינוי לא עסקתי בזה, מסיבה מאוד פשוטה כשלא טוב לך אתה לא יכול לעשות טוב לאחרים, כשלא טוב לך אתה לא יכול לעזור לסביבה ולהיות חיובי... כשעברתי את השינוי התחלתי לעשות טיפולי רייקי ואז בא לי הכח לתקשר (לבד, בלי ללמוד על כך או לקרוא על כך) היום אני מטפלת ברייקי ומשלבת את זה עם תקשור ואחריי כל טיפול כשאני רואה אנשים שהיה להם עצב בעיניים (בנשמה) איך אני מצליחה להדליק את האור... זה נותן לי כח... זו הרגשה עילאית! אבל אני יודעת שזה לא רק בזכותי, זה בזכות אותו מטופל שנמצא מולי - אם הוא לא היה רוצה/מוכן לקבל את האור אז לא הייתי מצליחה... אני בתקופה האחרונה מרגישה צורך כזה להראות לאנשים סביבי (גם למטופלים) את האור ואני מאמינה שאני מצליחה בגלל שאני הייתי באותו מקום בו הם נמצאים. אז תודה אלוהים שנתת לי את הזכות להכיר את האור... תודה מטופלים שאתם מקבלים את מה שאני נותת.. והכי חשוב... תודה לכל הסביבה (חברים משפחה ועוד...) על שהייתם סובלניים במשך 29 שנים וקיבלתם אותי איך שהייתי (לא תמיד חיובית) - אני יודעת שזה היה משתלם לחכות גם בשבילי וגם בשבילכם... תודה על ההקשבה - שיהיה לכם יום מדהים!!!
 

איל באש

New member
דרך צלחה../images/Emo23.gif

בעולם הטיפולי ובכלל זה לא שהמטפל מרפא את המטופל, זה שהמטופל מרפא את עצמו. המטפל רק מאפשר למטופל להרשות לעצמו לרפא את עצמו בעצמו.
 
דרך צלחה

אייל כמה שאתה צודק.מרגישה מחוזקת יותר,כבר חושבת על הפעם הבאה שאפגוש את מירב.לא יודעת להסביר, אבל זה נותן לך להאמין בעצמך שאתה יכול מסוגל, שיש לך כוחות נפשיים להלחם ולצעוד קדימה .לשאוף להגיע לשלמות לחפש את שלוות הנפש והגוף.זה לא מסתכם רק בטיפול אנחנו יושבות ומשוחחות ,והיא חברים מירבי אישה מקסימה מדהימה. יישר כוח חמודה ת ו ד ה לך. ממני חברה אמיתיתתת
 
למעלה