תודה

תודה ../images/Emo24.gif

תודה לכל אלה שהחזיקו עבור בתי אצבעות
, תודה על אלה שתמכו טלפוני
, תודה לכל אלה שבאו לבקר
מודה אני לכולכם חיזקתם אותי מאוד , תודה לך שגית המקסימה שלי שלא עזבת אותי בזמן הניתוחים שהיא עברה , תודה שהיית לצידי אוהבת אותך
. תודה לאיש האציל שבא לבקר אותנו עם בנו היפה אוהבת אותכם
. ברצוני להגיד שיש כאן באמת משהו עם עניין "להחזיק אצבעות " זה עזרררררר!! אני נכנסתי לפורום באותו יום לאחר שראיתי את מצב בתי בחדר טראומה בבית חולים והייתי נואשת נורא , לא ידעתי מה לעשות הרגשתי חסרת אונים ראיתי את בתי סובלת ואין מושיע את כאבה גם לא אני בתור אמא , אז כתבתי כמה מילים בפורום וזה עזררררר , כאשר חזרתי לבית חולים עיצבו את מצבה , היום בתי בבית כבר 5 ימים היום היא היית בביקורת והיא אמורה לעבור עוד ניתוח קטן ברגל , ועוד סידרה של צילומים במפרקת ועמוד שידרה , אבל כל זה מתגמד כאשר את/ה רואה את ביתך בבית ומחייכת
נותר לי רק להגיד ולאחל שלא היו תאונות , ושאף אחד/ת לא יגיע למצב הזה !!!
ת ו ד ה

Rinattt

New member
../images/Emo9.gif

שמחה לשמוע שהכל בסדר ברבורה... המון המון המון בריאות ואושר

jane34

New member
תודה לאל!!!!

יו כמה אני שמחה לקרוא לראות שהכל בסדר...... לא הפסקתי(עדיין ממשיכה)לברך אותה בוקר ולילה (אולי כי שם האם של בתך הוא כמו שלי?) משהו בהודעה שלך עשה לי את זה ועכשיו יותר מתמיד בטוחה ששמעו אותי שם למעלה(נשאר רק להקשיב לסוף התפילה שלי ולטפל בכל מה שקשור בה-פרנסה וזיווג הגון משורש הנשמה-אם כבר אז כבר......). שיהיה לכן רק טוב הרבה בריאות ואנרגיות חיוביות הפרסום בפורום עובד - לא רק ברדיו...... סתם כי בא לי לדבר.....

למעלה