תודה

GALI02

New member
תודה../images/Emo23.gif

תודה ענקית לכל האנשים המקסימים שכתבו לי אני מברכת את הרגע שנכנסתי לכאן אני מרגישה הרבה יותר טוב. אני חושבת שהבעייה העיקרית שלי כרגע זה חוסר מסגרת וחוסר עניין בחיים(השתחררתי לפני 3 חודשים ומאז ההרגשה הזאת התחילה). בכל אופן החלטתי להתרכז במה שבאמת חשוב וזה העתיד שלי. התחילתי לפני שבועיים פסיכומטרי ואני אוטוטו נרשמת ללימודים. אבל בכל אופן תמיד נחמד לדעת ששכאני ארגיש שוב כל כך רע אז יהיה לי לאן לפנות ולשפוך את הלב וגם לקבל עיצות אמיתיות(מה שממש חסר לי בזמן האחרון- אנשים שבאמת מבינים ושאין להם אינטרס). אני מקווה שאני גם אוכל לעזור ולייעץ ואפילו סתם להקשיב אוהבת גילי

jess ועוד

New member
זה בהחלט מסביר

אחרי מסגרת כל כך קבועה של צבא פתאום נהיה חור תרגישי חופשי לפנות מתי שתרצי אנחנו תמיד פה בשביל כולם

sidi

New member
כשאנייייייי השתחרתייייייי

אז גם היה מצב כזה של חיפוש עצמי, גם זה שאין סדר יום נורמלי תורם לזה רבות לדעתי, הולכים לישון בבוקר וקמים בצהריים במקרה הטוב או שלפעמים גם אחרי הצהריים. גם אחרי שסיימתי את הלימודים וחיפשתי עבודה הייתי במצב דומה נמצאים בתוך מסגרת ופתאום אין כל כך בשביל מה לקום בבוקר אלא רק בשביל לחפש עבודה שזה בד"כ יום ראשון. ברגע שתתחילי להתאפס על מסגרת מסויימת את תרגישי הרבה יותר טוב. דיר בלאק אני רוצה לשמוע שהוצאת מינימום 700 בפסיכומטרי הא? בהצלחה אני

GALI02

New member
מהפה שלך ל...

700?! אם כבר אז כבר. לא פחות מ 800
גילי נ.ב קראת מה שכתבתי לך קודם?

sidi

New member
כן

קראתי, זה נכון מה שכתבת, ואני חושב שלכן אני גם לא אתקשר, לא עכשיו בכל אופן אולי נחכה להתפתחויות. הייתי מאחל לך 800 אבל שזה לא יעלה לך לראש
סתםםםםם אני מאחל לך שתקבלי איזה ציון שאת צריכה כדי להתקבל לאן שאת רוצה. מי גאון קטן?
אני

למעלה