deep ocean
New member
תודה ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif
תודה על יום מופלא אתמול שנגמר ב-
תודה לי, לכם וליקום. ואנקדוטה קטנה. חזרתי הביתה ביום שישי בבוקר, ונסעתי לי בשלווה על הכביש (שלווה = 130 קמ"ש. הכביש היה ריק). טוב אני לא מתגאה בנסיעה המהירה אבל אילו הן העובדות. טוב, בשנייה האחרונה אני קולטת מכונית שהוסתרה בעיקול, וקלטתי שלמזלי זו לא מכונית משטרה. אנחת רווחה, ואני אומרת לעצמי, תשימי לב מיכל להבא. מה היה קורה אם זו היתה מכונית משטרה? מיכל ממשיכה לנסוע. אני יורדת מעלייה בכביש וטראח, אני רואה מכונית שעומדת בצד. שוב פעם מזל. זו לא מכונית משטרה. ואז אני קולטת שיש משמעות מאחורי זה. המכונית הבאה תהיה מכונית משטרה ב-100%. 2 המכוניות הקודמות היו תרגולת עבורך. לא ממש עמדת בתרגולת הזאת, והגיע הזמן שתתאפסי. את לא יכולה להרשות לעצמך להיתפס על ידי המשטרה על מהירות! המשכתי לנסוע......לה לה לה לה לה.....הפעם עם חושים מחודדים כי היה לי ברור שתיכף אני אפגוש את הניידת......חהחחהחהחהחה והנה.....נידדת משטרה מוסווית עם שוטר שמכוון את הלייזר שלו. הפעם הספקתי לבלום מרחוק. ואחריו ידעתי שעדיין זה לא הסתיים. לה לה לה.....נסעתי לי עוד 2 דקות....והנה עוד שוטר עם לייזר. זהו, עברתי את 2 הניידו וידעתי שפה זה הסתיים. מסר חינוכי אין בסיפור הזה
אבל מסרים ממקורות אחרים יש
---------------------------------------- יש לציין שבפעם האחרונה בה קיבלתי מסר מהיקום לגבי משהו בכביש, התעלמתי מהמסר הזה. נכנסתי לפני כשבועיים לאוטו וקיבלתי מסר בתחילת הנסיעה שעלולה להיות לי תאונה בהמשך הנסיעה. אמרתי אוקיי אני אהיה עירנית יותר. את המסר השני קיבלתי 15 שניות לפני התאונה שכמעט עשיתי. במקום להקשיב למסר, התעצבנתי מה פתאום קופצות לי מחשבות כאלו בראש, ושאני לא הולכת לעשות שום תאונה ודי כבר עם השטויות האלו. הצלחתי להציל את עצמי ברגע האחרון. כולם בלמו בבת אחת והכביש היה עמוס.......זה היה מפחיד. זאת היתה תאונה ממש קרובה. הכי קרובה שהייתי אי פעם (אף פעם לא עשיתי תאונה). BUTTOM LINE? לא יודעת...אבל התחשק לי לכתוב את זה....
תודה על יום מופלא אתמול שנגמר ב-