תודה

deep ocean

New member
תודה ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

תודה על יום מופלא אתמול שנגמר ב-
תודה לי, לכם וליקום. ואנקדוטה קטנה. חזרתי הביתה ביום שישי בבוקר, ונסעתי לי בשלווה על הכביש (שלווה = 130 קמ"ש. הכביש היה ריק). טוב אני לא מתגאה בנסיעה המהירה אבל אילו הן העובדות. טוב, בשנייה האחרונה אני קולטת מכונית שהוסתרה בעיקול, וקלטתי שלמזלי זו לא מכונית משטרה. אנחת רווחה, ואני אומרת לעצמי, תשימי לב מיכל להבא. מה היה קורה אם זו היתה מכונית משטרה? מיכל ממשיכה לנסוע. אני יורדת מעלייה בכביש וטראח, אני רואה מכונית שעומדת בצד. שוב פעם מזל. זו לא מכונית משטרה. ואז אני קולטת שיש משמעות מאחורי זה. המכונית הבאה תהיה מכונית משטרה ב-100%. 2 המכוניות הקודמות היו תרגולת עבורך. לא ממש עמדת בתרגולת הזאת, והגיע הזמן שתתאפסי. את לא יכולה להרשות לעצמך להיתפס על ידי המשטרה על מהירות! המשכתי לנסוע......לה לה לה לה לה.....הפעם עם חושים מחודדים כי היה לי ברור שתיכף אני אפגוש את הניידת......חהחחהחהחהחה והנה.....נידדת משטרה מוסווית עם שוטר שמכוון את הלייזר שלו. הפעם הספקתי לבלום מרחוק. ואחריו ידעתי שעדיין זה לא הסתיים. לה לה לה.....נסעתי לי עוד 2 דקות....והנה עוד שוטר עם לייזר. זהו, עברתי את 2 הניידו וידעתי שפה זה הסתיים. מסר חינוכי אין בסיפור הזה
אבל מסרים ממקורות אחרים יש
---------------------------------------- יש לציין שבפעם האחרונה בה קיבלתי מסר מהיקום לגבי משהו בכביש, התעלמתי מהמסר הזה. נכנסתי לפני כשבועיים לאוטו וקיבלתי מסר בתחילת הנסיעה שעלולה להיות לי תאונה בהמשך הנסיעה. אמרתי אוקיי אני אהיה עירנית יותר. את המסר השני קיבלתי 15 שניות לפני התאונה שכמעט עשיתי. במקום להקשיב למסר, התעצבנתי מה פתאום קופצות לי מחשבות כאלו בראש, ושאני לא הולכת לעשות שום תאונה ודי כבר עם השטויות האלו. הצלחתי להציל את עצמי ברגע האחרון. כולם בלמו בבת אחת והכביש היה עמוס.......זה היה מפחיד. זאת היתה תאונה ממש קרובה. הכי קרובה שהייתי אי פעם (אף פעם לא עשיתי תאונה). BUTTOM LINE? לא יודעת...אבל התחשק לי לכתוב את זה....

deep ocean

New member
דרך הלוחמים - שיר

קסטנדה קסטנדה בלה בלה בלה דרך הלוחמים היא מורכבת וגדולה יותר מספרייה עניפה
אני והטפיל משחקים מחבואים והוא מנסה לגרור אותי לאיזור התעתועים השופט מנסה לחדור מבעד לרשת ההגנה ואני קולטת אותו עוד בהתחלה הטפיל מנסה למצוץ אנרגיה ללא הרף ובפורום מדברים על אגו וטרף חלימה מזמן כבר לא עשיתי אבל ממזמן זה ברור שזה עניין של החלטה הממממ, אולי עכשיו...כשאני בדרך לשינה ייקוש, שמיקוש, קרלוס השולק ומכשיר היוקשים... אין לי חרוז להמשך המשפט הזה. אז מה עושים?
אז לסיום, אל תשכחו לעשות החזרת כוחות עם אנשים, עם עצמכם, עם חייכם ועם תכונות שונות
חהחחהחהחהחה נכתב ברגע של עליצות

deep ocean

New member
עכשיו השופט מנסה לשכנע אותי

שהשיר הזה בכלל לא מצחיק, כמו שהוא הצחיק אותי כאשר לחצתי על כפתור ה"שלח". מכיוון שאינני מאמינה גם למחשבות של עצמי לפעמים...אז אני יכולה ללכת לישון רגועה, שלווה עם חיוך ענק על הפנים
הוא לא נח לרגע. גם בשינה הוא עובד?
דווקא בחלומות לא זכור לי שאני חווה שיפוט.

שיפוט שמיפוט...

טוב אז ככה: יש לי דעה אחרת לגבי השיפוט... אני מציאה להקשיב, לחשוב, ועוד לחשוב.... אז "לא לתקוף"..... (בואנהמיייייייד) אני מציאה להקשיב ל"שיפוט" ולנסות לחשוב למה את אומרת זות לעצמך.... להקשיב ל"אגו" ואותו הדבר... מטרת דרך הלוחמים זה להיות שלם אם עצמך ואם העולם..... להיתעלם מהשיפוט זה לסגור את עצמך מפני עצמך. אכשיו באה השאלה למה כינו את הדבר הזה בשם (שיפוט)....? בגלל שראוי לתת תסומת לב ל"שיפוט"... לא בגלל שראוי להיתעלם ממנו.... יש הבנה? ציטוט:-"אל תאמינו בצורה עיוורת למה שאומרים אחרים. אפילו לא הבודהא. היווכחו בעצמכם מה מניב עבורכם סיפוק, בהירות ושלווה. זהו הנתיב שבו מן הראוי שתצעדו." -ספרון ההנחיות של בודהא, ג´ק קורנפילד, עמ´ 13- אבל מצד שני.... מה אני יודע?

deep ocean

New member
ואני מציעה לך לקרוא שוב את הודעתי

איני מתעלמת מהדברים שאומר השופט, אלא איני מאמינה בהכרח למחשבות שעוברות בתוכי ששייכות אליו.

אכשיו אני מרגיש....

שבא לי לתפוס אותך בכתפיים ולנהר אותך...... טוב... זה יותר טוב מלהיתעלם אבל עדיין... מה שאני מציאה (בתמציטיות...) הוא שכל פעם שהוברת לך מחשבה בראש (שופט) אז תחשבי למה את אומרת זות לעצמך.... נו.. אז איך זה ניראה לך? ולגבי: אני לא יודע כלום. נקודה. (באותיות גדולות ובולטות... )

deep ocean

New member
חהחהחחהה

נראה לי שאתה פשוט לא קורא את ההודעות שלי
אשמח אם נסיים את שיח החירשים בנקודה זו. תודה.

תתחדש

New member
זה נשמע נהדר../images/Emo79.gif

הניגון של הצחוק המתגלגל גֵל גֵל גֵל גֵל גֵל ענק!!! חה חה חה
גֵל גֵל גֵל

תתחדש

New member
כאילו

אם לא היה ברור, בגלל המיקום בשירשור, מדובר בצחוק של מיכלי...!!! אבל בעצם, כל מי ששמע אותך צוחקת יודע, ומי שלא שמע... אני מאחל לו שישמע! איזה צחוק עגול
גֵל גֵל

deep ocean

New member
האגו שלי אומר: "תודה"

למה לא להיות ספציפיים...אם כבר אני רושמת תודה, אז כדאי לדייק מי אומר את זה בכלל

לסלי

New member
אני רוצה לציין דבר חשוב:

האייקון הזה -->
הוא אחד מהדברים האדירים ביותר בחיי! פשוט מלך מי שיצר אותו!!!

תתחדש

New member
תודה?

אמרת לי תודה? על מה - שנהנתי לשמוע את הצחוק שלך? ( המתגל..גֵל
) ולמה את חושבת שה"אגו" שלך אומר תודה...? אי אפשר להגיד תודה שלא מהאגו, לדעתך?

למעלה