תודה!!!!!!!1

תודה!!!!!!!1

אני רק רוצה להודות ללירון ונעה על היוזמה המטורפת ועל המתנה המדהימה,ולמרות שאני מבינה במחשבים כמו בחיי המין של ההיפפוטמים ,בכל זאת אני חשה במאמץ האדיר לעשות סרט כזה,,מאוד התרגשתי,אז תודה,,וגם תודה על הברכות ליומולדת,זה מחמם את הלב,,הרבה אהבה טלי

לא לא, תודה לך!

על הסרט של לירון ונעה, בקשה! חח סתם.. מקווה שנהנת לך ביומולדת...וביום האהבה
ומחכה לראות אותך בפרויקטים חדשים
לילה טוב... למרות שהוא רק מתחיל

mary17

New member
איזה אורחת!

מקווה שעשית חיים! התגעגענו לראות את הכינוי שלך
תבואי יותר!

אותי מעניין דבר אחד

ה"1" הזה בכותרת התפלק לך או שזה בכוונה?
סתם. יוו אני מושפעת נשבעתי שאני לא אכתוב יותר עד המבחן בחמישי, ואני מוצאת את עצמי מגיבה הודעה למישהי שבחיים לא תקרא אותה
לא נורא, חיי מלאים בעשיית דברים לא הגיוניים או פרקטיים
אני שמחה שאהבת את הסרט. ואני שמחה לעשות לך טוב סתם ככה באמצע החיים. העבודה עליו לא היתה כזאת קשה. באמת. נהנתי מכל שניה. כמעט מכולן, חוץ מאלה שהמחשב שלי פשוט שבק חיים, אי אפשר להאשים אותו בכך שלא עמד בגודל המגלומני של הסרט הזה. אבל הוא יצא חזק ומחוזק
תגידי את יודעת להעלות קובץ עם ההודעה? כי אם כן את מבינה במחשבים יותר ממה שאת יודעת, ואם כבר אולי תעלי איזה מתכון?
בדיחות פרטיות
אהה ותודה!!!!1 לך שעשית לי את היום שוב בהודעתך. יום מדכא במיוחד

אהה ועוד משהו במיוחד לטלי../images/Emo11.gif

לעולם לא מאוחר ללמוד דברים חדשים: חיי המין של ההיפופוטמים: חי בעדרים בני כ-10 פרטים, אך גם בקבוצות גדולות יותר. בקבוצה הבסיסית יש זכר המחזיק בנחלה ועמו מספר נקבות בוגרות וצאצאיהן. התקשורת בקבוצה היא קולית ותת מימית. במרחב המימי שוכנות הנקבות בנחלת הזכר השליט. מחוץ למים הן משוטטות בשדות עם צאצאיהן. הזכר השליט מסמן את נחלתו באמצעות גלליו אותם הוא מפזר על קרקעית המים בעזרת זנבו. הוא שומר על נחלתו ונקבותיו בתקיפות מפני זכרים פולשים. התוקפנות מביאה לא פעם לעימותים קשים הכוללים: פעירת פה מירבית עם ניסיונות נשיכה באזור הצוואר העבה של כל אחד מהם. עונת הרבייה מתרחשת בחודשים אפריל-אוגוסט. החיזור, ההזדווגות, ההמלטה וההנקה מתרחשים במים. משקלו הוולד כמה עשרות ק"ג. הקשר בינו לאם הדוק ביותר, גם לאחר גמילתו בגיל 8 חודשים. הוא נלווה לאמו במשך מספר שנים. הנקבה מגדלת את צאצאה במקום מוגן ומוסתר אותו היא מכינה בטרם ההמלטה באמצעות רמיסת צמחייה בסבך קנים. הגור מסוגל לשחות בכוחות עצמו כעבור פרק זמן. בשל גודלו הרב אין לבהמות אויבים של ממש בטבע, אולם הגור הצעיר חשוף לאיומים של טורפים, בעיקר של תניני היאור ועל כן נושאת האם אותו על גבה במשך מספר חודשים כדי לגונן עליו עד אשר יהא גדול דיו להגן על עצמו. הנקבה עשויה להגיב בתוקפנות אדירה אם תחוש בסכנה לצאצא שלה. שמחה שיכולתי לעזור לך להרחיב אופקים, אם תרצי אני אעשה לך גם קורסים בעריכה. אבל לא באביד, בזה אני לא מבינה דבר

../images/Emo129.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif !!!

דרך אגה השיעורי בית שלי היו קשורים לפרידריך נטישה מחתימה הקודמת שלך

שירוש1989

New member
על לא דבר../images/Emo6.gif

יאללה ספירה לאחור לפברואר 2008, הפעם הבאה שנזכה אולי אם ירצה השם [ולירונה (לעשות עליך סרטון
)] את הניק שלך פה. לירונה לא היחידה עם היום מדכא. ימי הולדת זאת חוויה מוזרה.

g a l4

New member
בקשה../images/Emo3.gif

בסוף החלטת לחזור לכתוב!
תבקרי פה יותר
מזל טוב,מקווה שנהנת ביומולדת
יאללה עוד שנה,עוד הודעה

../images/Emo129.gifוואו, העיקר שנהנת ממנו את.

:]
אמממ ו... יאיי, בדיוק בתקופה הזאת רשמת גם תודה על היסרטון הראשון :]

למעלה