תודה תקשורת. . . .

תודה תקשורת. . . .

בזכותכם החלטתי. אני אתן את קולי לפייגילין. אתם משמיצים. זה אומר שאתם מפחדים. ורובכם ידועים בתור אנשי שמאל. שלא מעניין אתכם ביטחון. אלא הערבים. אני בתור ימני חשבתי לתת את קולי ל ``בית היהודי`` אך אני רואה שאתם תוקפים את פייגלין. הבנתי. הוא ישמור על ביתי יותר טוב מאשר הבית היהודי. הוא ידאג שעוד 100 שנה ילדינו יוכלו לחיות כאן. . . .כי אותי מעניין השטח שאחיה בו. תודה תקשורת. בזכותכם הבנתי. פייגלין יקבל את קולי. ולא הליכוד. פייגלין. אתה מקום 36. מקווה שתיכנס.

זו טרפה וזו נבלה

גם הליכוד וגם המפלגה ה"חדשה" הזו מעניין אותם זכויות אדם כמו שאותי מעניין מי יודח בתוכניות ריאליטי.

אבל כרגע מתים גם כשאין חופש.

העדר פתרון מדיני אמיתי מול שכנותינו ומול הרש"פ מביא אותנו למסלול הבטוח לחדלונה של מדינת ישראל.

ההתנתקות לא הייתה פרי מו"מ מדיני

הסכם אוסלו לא היה כשלון, התקופה הכושלת לכאורה הייתה בה ממשלת הימין המחפירה לא הסכימה לקבל החלטות של ממשלות עברו והכשילו לגמרי את הסכם אוסלו.

ברור שבזמן האינתפדה היה ממשלת ימין.

כי היה אוסלו. רבין נרצח. ואז הציבור אחז את הטעות שנעשה באוסלו. העלה את הימין.. . .והאינתפאדה החלה.ב95. לכן ב96 העלו את הימין.

ממשלת ימין עלתה הרבה אחרי הסכם אוסלו.

הסכמי אוסלו נחתמו ב13 בספטמבר 93 ונתניהו החל לכהן ב18 ביוני 1996.

UKjewishboy

New member
רק ליכוד

אני רוצה גם לראות את פייגלין בכנסת, בן אדם זהב. תעזרו לי להצביע, מה אני צריך לעשות, אני לא גר בארץ אבל אני אזרח ישראלי. תעזרו לי לעזור לכם להכניס את פייגלין. קובי, לונדון

webguy

New member
אם תבוא לעשות מלואים ואז תצביע פייגלין ..:

זה נורא קל ונעים להצביע שאתה גר בחו"ל ...נכון ...
מה איכפת לך ...אם עקב תוצאות ההצבעה שלך אנשים ימותו ...אתה שם בחו"ל בלי לחץ של מלואים ... פגועים ..מסי מלחמה ... אהה ..זה כיף ... אני אחליט ואחרים ישלמו על הטעות שלי ..!! תלך לכל הרוחות ..!! בחרת את הבחירה שלך לא לגור בארץ ..זכותך .. אבל אל תכתיב לי איך אני צריך לחיות בארץ .... ומי יהיה ראש הממשלה שלי ..!!

UKjewishboy

New member
פייגלין ידאג לכך שאנשים לא ימותו, בקשר למילוא

לפחות עשיתי שירות צבאי קרבי 3 שנים, אני מודע לכך שכרגע אני לא עושה מילואים אבל אם תהיה מלחמת לבנון 3 או כל דבר אחר אני אבוא לארץ לעזור, אל תחשוב שלא. אני לא רוצה לדבר על אנשים אחרים במדינה אבל זה ממש לא מדד אח שלי, להגיד לי שאין לי זכות בחירה. ההורים שלי לא רצו לעבור ללונדון ואנחנו לא מאושרים כאן לחיותבגולה, הארץ היהודית היחידה ליהודים היא ישראל, לא אנגליה ולא סקוטלנד אבל יש בעיות אישיות. אני מקווה לעשות עלייה ולבוא לארץ עוד כמה שנים, אני לא רואה את העתיד שלי בלונדון. קובי, לונדון

UKjewishboy

New member
המצב כבר עכשיו במלחמה

טילים על שדרות ואשקלון. מלחמה זו לא מילה מפחידה, אם צה"ל יפציץ מהאוויר ויסיים את העניין, שלא כמו מלחמת לבנון II שהוא במקום להפציץ הוריד פליירים ממטוסים להזהיר את האזרחים, זה לא התפקיד של צה"ל להזהיר אזרחים עם פליירים, זה מאוד מגוחך. צריך משהו עם ראש על הכתפיים שיבהיר לצד השני שעל כל טיל שנוחת בישראל צה"ל ימחוק (דרך האוויר) כפר שלם, רק ככה יהיה שקט ללא שום מלחמה בעתיד.

להזכיר לך מי עשה את האופוזיציה במלחמת לבנון 2

עוד מימיה הראשונה מרצ ראתה את מחדליה של הממשלה ולמרות שהיו"ר ביילין (שלא מתמודד לכנסת הפעם) תמך במלחמה בימיה הראשונים, גם הוא הבין את מחדליו של אולמרט-פרץ-חלוץ, למרות שלא הפחית במחדלי קודמיהם. המצב בשדרות זה אכן מלחמה, אבל לא מול כל העולם המוסלמי.

התכוונת להגיד:פייגלין ידאג לכך שאנשים ימותו

כי הדרך שלו תוביל למלחמה של כל המוסלמים נגדנו, לא רק של מדינות ערב

UKjewishboy

New member
אנחנו לא צריכים להיות עם מוגבל

ובטח שלא לתת לשאר המוסלמים להגביל אותנו. אם המוסלמים יתקפו את ישראל אז ארה"ב ועוד מדינות יתקפו אותם בחזרה, וגם אם לא בגלל זה לא צריך להגביל את המדינה בגלל פחד מהמוסלמים. ישראל צריכה לנהל את עצמה כמדינה עצמאית שלא פוחדת להגיב למתקפות ואם בגלל "מה יגידו העמים" לא תוקפים אז זה חמור מאוד. בינתיים קדימה הובילה להרבה אנשים שמתו במלחמת לבנון 2 וגם בכלל יש הרבה מזל שטילים בשדרות ובאשקלון לא גרמו נזק גדול. פייגלין יביא שלום, כמה שקשה להאמין, הוא יביא שלום אם אנשים רק יפסיקו להיות עיוורים. קובי, לונדון

אתה באמת מאמין שח. אובאמה יתקוף את המוסלמים?

המדינות המוסלמיות הגדולות הן אינדונזיה, מלזיה, פאקיסטאן וכמה מדינות של ברית המועצות לשעבר אין מנהיג אמריקאי שישלח כוחות צבאיים כנגד מדינות אלו מי שמאמין שפייגלין יעלה, כדאי שישיג לעצמו זרכון זר, שיהיה לו להיכן להימלט

וגם תורכיה היא מדינה מוסלמית.

ארה"ב היא בת ברית של ישראל, אך לא בכל מצב תקריב את חייליה למען כל שטות שישראל עושה בהר הבית.

Fasz

New member
תורכיה, לפני כן, היא מדינה חילונית. כך במחי

כמה שורות ביטלת רפורמות עצומות שיזם בזמנו אתאטורק.

למעלה