תודה-תעודה.

lolita205

New member
תודה-תעודה.

התגעגעתי.. מחר אנחנו מקבלים תעודות. לא יאמן איך השתניתי בחצי שנה. מי היה מאמין שאבחון כזה קטן ישנה לי את החיים מהקצה אל הקצה? כמובן שזה לא רק האבחון והכדורים... זה אני. אבל הכדורים עוזרים ומעודדים. אני כ"כ שונה עכשיו... אנשים לא מאמנים עד כמה השתניתי. ילדה אחרת! חשוב לי להגיד תודה שהייתם ותמכתם ועזרתם ועודדתם- אתם מדהימים! מחר תעודות- וחשוב לי לפרוק את הלב לפני... אני לא לחוצה ולא מתרגשת ובטח שלא מפחדת.! אני גאה בי... לטוב ולרע. תודה על הכל באמת. אין לי מילים לתאר את מה שאני מרגישה כלפיכם... אעדכן מחר עם הציונים... ושוב תודה. באמת תודה! {תנסו להבין למה התכוונתי, קשה לי לנסח את עצמי ככה מול המחשב בנושאים כאלה שקשורים ללב}. אוהבת אותכם!

zivadina

New member
../images/Emo140.gifאני מאוד גאה בך, lolita

על הנחישות לעבור אבחון, להתאים מינון, וללמוד ללמוד ללמוד למרות הכשלונות. בטוח תהיה לך תעודה טובה. מגיע לך!!! קודם היית נחושה להתמודד למרות שלא היו לך כל הכלים. עכשיו יש לך יותר כלים, ואני בטוחה שההתמודדות תהיה קלה יותר ועם הישגים עצומים. עלי והצליחי!

lolita205

New member
ה-ציונים.

קודם כל תודה על התגובות החמות =P ולגבי התעודה- בעיקרון רוב הציונים שלי ממש טובים חוץ מאנגלית {שזה יש לי קצת בעיה עם אנגלית ויש עם זה כרגע איזה שהיא בעיה} ובמבוא לתיאטרון שזה אין לי מושג למה.! כי לא היה לנו מבחן או בוחן או שום דבר.. המורה סתם חילק ציונים לפי מי שהוא אוהב או לא אוהב {לפחות ככה זה נראה} וזה ממש מרגיז אותי וגם בכיתי בגלל זה מקודם.. אבל אני אלך לדבר איתו שיסביר לי לפי מה הוא נתן את הציון ואני לא אשקוט עד שהוא לא יתקן את הציון! גם אמא ואבא מוכנים ומזוזמנים להתערב... זה הציון הכי נמוך שלי בתעודה ואין לי מושג לפי מה הוא בכלל הגיע לציון הזה וזה ממש ביאס אותי הציון הזה.. אבל עכשיו נרגעתי קצת {לקח לי ארבע שעות להירגע} ואני מחייכת שוב.. בערב אני נוסעת עם חברות לסרט , לצאת קצת, לבלות... ובהזדמנות-לדבר עם המורה. היסטוריה- 81. אנגלית {5 יח'}- 60. מתמטיקה {3 יח'}- 98. חינוך גופני- 85. לימודי סביבה- 89. לשון- 80. ספרות- 78. סוציולוגיה- 78. פני מזרח- 100
תאטרון קומדיה- 85. מבוא לתיאטרון- 65. רוב הציונים מעל 80.. חוץ מ2 78 {בספרות ובסוציולוגיה} וחוץ מה65 בתאטרון
ו60 באנגלית. התנהגות- טובה מאוד {א'}. ורשמו לי למטה שיחסי למקצוע לשון ומתמטיקה ראוי להערכה וששקידתי ראויה לציון
מי היה מאמין שאני אקבל תעודה שהכל מעל 80?! ... מאושרת.

חן חן40

New member
היי

ערב טוב אני לא הרבה זמן פה בפורום הנהדר הזה ולראשונה קוראת אותך ומתרגשת מאוד לקרוא על תעודה כזו נפלאה שלך ועל התנהגות טובה מאוד. אני מבינה שהיו קשיים קודם ולכן זה כל כך משמעותי. כל הכבוד לך על הרצון, עיקשות, נחישות וההצלחה. שתהיי רק מאושרת גם בעתיד. חנה

zivadina

New member
ציון הוא רק מספר

אל תבכי אף פעם בגלל ציון. אצלנו בבית אני אומרת לילדים שהעיקר שהם יודעים את החומר, וגם מבררת מה הממוצע של הכתה. יכול להיות שהמורה ה"קמצן" נתן לכולם ציון נמוך, ואז ה-65 הוא ציון סביר. אם את חושבת שנעשה לך עוול, תלכי לשוחח עם המורה כשאת רגועה. את יודעת, הבן שלי קיבל 22 במבחן מתמטיקה. הוא ביקש מבחן חוזר וקיבל באופן חריג, כי המורה הזה לא מאפשר אף פעם מבחן חוזר. במבחן החוזר הוא קיבל 97.... ציון הוא רק מיספר. צריך להתעקש עליו רק אם יש תועלת במספר הזה, למשל לציון מגן או לתעודת הבגרות. לסיום, את צודקת שאת גאה בך!!!

למעלה