תודה תודה תודה !!!

jess ועוד

New member
תודה תודה תודה !!!

לניקול על הארוח המושלם לגולם על הנוכחות המרשימה לריקי הנפלאה שהיתה מהממת בשחור ולמרין היפיפיה הזו שהיתה מרתקת היה לנו ערב מדהים מלא סיפורים גיחוחים צחוקים ויומולדת אחד ... היה המון אוכל וטוב שככה שתיה וקדאיף (מי הביא אותו דרך אגב??? היה ממש טעים !!!) אני כבר מתגעגעת אליכם ואם אבי פעם יבוא לפה תגידו לו שהוא על הכיפק!!! גם יהודה ובטח שניר שלי... ולכולם כולם נשיקת לילה טוב
וחיבוק לפני השינה
אוהבת ג´סיקה

ליאור 30

New member
יוווו כבר בהתחלה יש לי אכזבה

ג´סיקה איך הקדמת אותי כל כך מהר התאכזבתי מאוד מזה שנכנסתי ורציתי לכתוב לכם משהו ואת הקדמת אותי את יכולה לעזור לי בזה .?????איך עשית את זה?????????.

ליאור 30

New member
טוב הקדמת אז אני אצטרף לתודה

תודה לכם ניקול ויהודה על הארוח המושלם שנתתם לנו וג´סיקה ומרין וריקי ושניר והיה עוד אחד שכחת את שמו מתנצל מראש שמחתי להכיר אותכם אתם אחלה ונהנתי להיות בחברותכם במשך כמה שעות וסליחה מכולכם על ההתפרצות שלי בכניסה ועל הניתוק של מה שראיתם רק בגלל שאני חולה בראש וחולה כדורסל מכבי ת"א העיקר הוא שניצחנו ליאור 30

@@

New member
ליאור 30 נשמההההההההההההה

ברוך הבא לפורום הכי יפההההההההההה
(הבטחתי בלונים) אין לך על מה להצטער על ההתפרצות, נוכחותך היתה נעימה לי ואני מאמינה שגם לכולם. אתה פשוט בחור על הכיפאק, אתה מבטיח לבקר פה? ואני מבטיחה לבקר אותך בנשואים ונשואות, אתה בטח תראה מאוחר יותר את ההודעה. אז שבת שלום ושיהיה לך סופשבוע שקט ורגוע. קבל ממני
ענק על זה שאתה ממש מקסים.
ריקי

ליאור 30

New member
ריקי קראת לי אז באתי

יווווווווו אני ממש בהלם איך תוך שעה וחצי כבר את יודעת שאני מקסים מי אמר לך וגם לך שיהיה שבת שלום וקחי חזרה ממני
על מנת שתחשבי עלי ואולי ככה תשכחי את מה שאת צריכה לשכוח והמבין יבין

golem

New member
כם אני מצטרף לתודות ../images/Emo13.gif

לא נורא אחי..שכחת אותי..
עזרא אבל יאללה מכבי....בזה אני מסכים איתך

ליאור 30

New member
מי שכח ומתי שכח

עזרא כולו שכחתי לרגע את השם אבל לא אותך ובטח רק מכבי הם גדוליםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מהחיים ראית איזה משחק היה אתמול נו בטח ישבת ליד ריקי איך היית יכול לראות היית שקוע חחחחחחחחחח

golem

New member
ליאור..להזכיר לך...

עברתי מקום באמצע המשחק.......
יש סיבה לכל דבר

@@

New member
ג´ססססססססס את מתוקה של ממש

גם אני רוצה להגיד תודה על הערב המקסים , וג´ס את כזאת מתוקה (וגם הבטן הקטנטנה שרק התחילה לבצבץ). שולחת
ו-
גדוללללללללל אוהבת ריקי

golem

New member
ועוד פעם תודה...../images/Emo13.gif

קצת אחרי כולם ... אבל גם להודות לכולכם על ערב כיפי ומהנה שעבר עלינו אתמול...
אגב ג´ס...הקדאיף ממני...למתכון - חופשי לפנות

golem

New member
בבקשה...

לקנות חצי קילו קדאיף (אפשר למצוא במספר חנויות בשוק לוינסקי - אני מרגיש כמו בוקששתר
לפזר את הקדאיף בתבנית (ולהפריד מעט את השערות - שלא יהיה בקבוצה..) לפזר ביניהם חתיכות קטנות של חצי חביתל חמאה..ולהכניס לתנור מחומם בינוני רבע שעה - עד שיזהיב - לשים לב שלא יישרף כי זה די מהר.. להוציא מהתנור. לפני זה להכין 2 כוסות סוכר, כוס מים, טיפת לימון - ולעשות מזה סירופ סמיך במקצת (להרתיח את זה על האש..) ולאחר מכן לחכות שזה יתקרר. לשפוך מהסירופ הזה על הקדאיף מייד לאחר שהוצאתם אותו מהתנור. (הקדאיפ חם והסירופ קר - פרט חשוב מאוד..) להכין במיקסר: 1 שמנת מתוקה, 1 כוס חלב, 1 פודינג וניל - להקציף עד לקצפת סמיכה. לחלק את הקדאיף ל2 חלקים.... חצי מהכמות לשים במגש גדול -> ולשים את הקצפת על הכמות הזו. לפזר מעל הקצפת אגוזים טחונים. ולשים מעל את הכמות של הקדאיף שנשארה. להכניס למקרר...וזהו..
בהצלחה...

ניקולי

New member
קדיאף.... זה...

סוג של עוגה מתוקה בדרך כלל מעידות המזרח (המרוקאים,טריפוליטאים..). זה אותו סגנון כמו בקלאווה או קנאפה.. אם את יודעת מה זה.

למעלה