*****תודה תודה תודה*****

*****תודה תודה תודה*****

לכל הילדים המקסימים שרוצים בחזרתי.. אני קוראת את התגובות שלכם ואני מאוד נרגשת..אתם מחממים לי את הלב.. מי שלא חושב שזאת אני חבל..זאת אני,דר קמינסקי מהרצליה, מדברת מכל הלב. אני מעריכה אותכם מאוד - אתם מאוד בוגרים ומבינים עניין. מאוד הייתי רוצה לחזור למעבדה, אם יש סיכוי זה רק בעזרתכם.. תצביעו ותשפיעו ואולי המאזן ישתנה. נשיקות, דר.

bar04

New member
אם זאת את הלוואייי שתחזריייייי

כבר משעמם בלעדייך , אבל הסיבה היחידה שהעיפו אותך זה בגלל שירדת על מירב מאחוריי הגב ובגלל שאת עשית סצינות עם רז למרות שהיה ברור מראש שלא יקרה כלום , אבל בכל מקרה חבל שהלכת : (

DarkDevil1

New member
דר אני חולה עלייך

ואת פשוט חסרה לייי אם הייתי יכול הייתי מביא לך חיבוק ענקקקק

oranit1994

New member
כןן נכוןן אתת מזהה מאמי :)

כאילוו זהה מזהה לא פרר שאתת הלכתת איןן מצבבב כולםם מזהה אהבוו אותךך אתת היית מדהימה ואמיתית וחמודהה !!!! מירבב הייתה צריכה ללכת הביתהה ולאא אתת !! אוהבת אותךךך 3>

זאת דר?

לא.. אין מצב! או שכן?
תתנו לאיתן ת'גיטרה שלו!

adi5632

New member
הלוואי שתחזרי

הייתי מאוד רוצה שתחזרי את ממש חסרה שם אבל רוב הסיכויים שההפקה לא תחזיר אותך (למרות שאני מאוד מקווה שכן) ותראי מה קורה במעבדה עכשיו פשוט סדום ועמורה

zyyhgy

New member
ל"דר"

תסלחי לי אבל אני לא ממש מאמין שזאת את... ואם כן אני חייב להגיד לך שהצביעות והריכולים כלפי מירב לא היו במקום ויכולת להיות טיפה יותר הוגנת... את לא חייבת לשנוא אנשים רק כי איתן קלפן התפוזים שונא... בפעם הבאה תחשבי איך היית מרגישה אם היו מרכלים עלייך... בכל מקרה חוץ מזה את מלומדת חכמה נחמדה ויפה תמשיכי כך ומקווה שתחזרי..!!

שניר ג

New member
כן בטח.....

דר תיכנס לפורום בשעה אחד בלילה, תקפיד על הפרטים של המשתמש שלה, תמונה..... כמה מפתיע התמונה היחידה שיש באינטרנט זה תמונה מהתוכנית, לא חסר לה תמונות משלה.....

נוי130

New member
אם זאת את תעלי מחר תמונה שלך עם העיתון של מחר

ככה נדע שזאת את כי לאף אחד לא יכולה להיות כזאת תמונה

תגידו לי אתם חיים בסרט????

נראה לכם שזו באמת דר? אם דר היתה כאן היו אומרים לנו שיש אירוח שלה בפורום - זה הפורום הרשמי וואי אתם כאלה פתי ואגב לילדה המשעוממת, את יודעת שהתחזות זו עבירה על החוק? עד כמה תרחיקו בשביל תשומת לב

noamamimon

New member
מה פתים? חחח אני יודעת שזו לא היא אז ביקשתי

תמונה, הרי ברור שאין לה D:

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif|מה רופאים נכנסים לפורום../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

חברים זאת אני

אין לי סיבה לשקר, אם מישהי היתה מדברת בשמי היו מעיפים אותה מהפורום.

דרוש תחזרייי מתגעגעים לאליךךך

גם אם זו את וגם אם לא זה לא משנה הפקה תחזירו את דררר תראו איזה משעמםם שם

למעלה