"תודה" "תודה גם לך"

lee_1

New member
"תודה" "תודה גם לך"

מאז שאני עובדת בשירות (יותר נכון אני עדיין בקורס, יצא לי לדבר רק 4 שעות), כשאומרים לי תודה, גם כשזה לא בשיחה בשירות, גם בחיי היומיום, יוצא לי בטבעיות תודה לך זה מצחיק אותי כל פעם מחדש

תופעה מוכרת... הרבה פעמים גם כשזה

לא במקום, למשל אני פותח למישהו את הדלת והוא אומר לי תודה אז אני עונה תודה לך, או כל מיני דברים כאלה שאין שום סיבה שאני אודה לבן אדם השני ובכל זאת זה מיתפלק לי. בצבא למדתי להגיד "בבקשה" או לחלופין "מה תודה, תביא מעיל\קרמבו\גימלים\אספקה".

מותר לי

New member
אותי מצחיק כל פעם

ששואלים אותי "כיף חלאק?" ואני עונה "מצוין! מה שלומך?" וכנ"ל כל ברכות הבוקר טוב והשלום...

גם אני...

אני מבקר כ-20 לקוחות ביום בביתם או בבית העסק וכמעט תמיד לפני שאני הולך אני אומר "תודה רבה" לפני שאני הולך, למרות שאני הוא זה שצריכים להודות לו...

בגלל זה כשהראו לתומכי נטויז'ן את

הפרסומת על השירות של נטויזן כשזאתי יצאה (זאת שתומכת קושרת למישהו שרוך ברחוב, או שאחד אחר מעביר דף בעיתון למישהו בבית קפה) - אף אחד לא צחק, לא כי זה לא מצחיק, אלא כי זה קרוב מדי למציאות וזה פשוט היה עצוב...

חחח... גם לי זה קורה.

אחד ביקש ממני סיגריה, נתתי לו. ביקש גם אש, נתתי לו. אמר "תודה", עניתי "תודה-לך!!!"

amazone

New member
חחח

כשעבדתי בזה וטחנתי שעות עם הלימודים המשפט פתיחה היה נפלט לי אוטומטית כשמעירים אותי

למעלה