תודה ששאלתם היה נהדר הלילה של אתמול בקמלוט. אורגזמה מוזיקלית. בוקר טוב ישראל (וגם אמריקה).
א אפי לוג New member 30/11/01 #1 תודה ששאלתם היה נהדר הלילה של אתמול בקמלוט. אורגזמה מוזיקלית. בוקר טוב ישראל (וגם אמריקה).
G Gימל New member 30/11/01 #2 לפחות אחרי אורגזמה שכזו לא צריך להתלבש ולצאת לאויר המקפיא של שלוש בבוקר
S Sודית New member 30/11/01 #5 אפי, בקר חיכיתי לך בכניסה, גבי אמר שלא תגיעי. ה ל כ ת י - סתאאם. סודית מתעוררת
S softy New member 30/11/01 #10 באמת סודית הזכירה לי איך היה אפילוג? האם באמת בנות עד שעה 23.00 חצי מחיר בלי משקה ראשון? סופטי חצי סוטרא בפנים!
באמת סודית הזכירה לי איך היה אפילוג? האם באמת בנות עד שעה 23.00 חצי מחיר בלי משקה ראשון? סופטי חצי סוטרא בפנים!
ע עובר בסביבה New member 30/11/01 #12 אם אם קבלת אורגזמה ממוסיקה רדודה כזאת כנראה שסף האורגזמה שלך נמוך מאד. אחת שגם עברה שם אתמול ולא ראה אף אחד/ת מקבל/ת אורגזמה.
אם אם קבלת אורגזמה ממוסיקה רדודה כזאת כנראה שסף האורגזמה שלך נמוך מאד. אחת שגם עברה שם אתמול ולא ראה אף אחד/ת מקבל/ת אורגזמה.
א אפי לוג New member 30/11/01 #13 ראיתי אותך עובר. תסתרק. לא מחמיאה לך התסרוקת הזו. וחוצמזה, יש לך בעיה סמויה של זכר / נקבה?
ע עובר בסביבה New member 30/11/01 #14 לי אין בעיה, רק נקבה עם ../images/Emo97.gif ולא צריכה להסתרק כי אני עם שיער קצוץ ו
S softy New member 30/11/01 #15 אם אני רואה זמן בסביבה אני לוקח אותו - לוקח ת´זמן. ואני יש לי סבלנות של עכביש אני ממתין!!! סופטי ממתין שתעבור בסביבה
אם אני רואה זמן בסביבה אני לוקח אותו - לוקח ת´זמן. ואני יש לי סבלנות של עכביש אני ממתין!!! סופטי ממתין שתעבור בסביבה