תודה שקראתם
כמה מילים כדי להגיד לכן תודה על המחמאות שקיבלתי לגבי הכתבה בלאישה. גם רציתי לכתוב כמה מילים לגבי החשיפה. אכן מספר לא מבוטל ממכן אמר :"כל הכבוד על החשיפה". האמת שאף פעם לא הרגשתי שאני צריכה להתבייש או להסתיר מה שקרה לי. זאת הסיבה גם שהתנאי של הכתבת התאימה לי: שם ותמונה... טוב בלי תמונה היה יכול להיות גם טוב בשבילי.
גם בגלל זה אני לא בחרתי ניק כדי להופיע בתפוז אבל זה השם האמיתי שלי... ואין הרבה בחורות עם השם הזה בארץ כך שקל מאוד לזהות אותי. אני מאוד מתקשה להבין למה יש לי להסתתר. לא עשיתי משהו רע או לא חוקי, אבדתי שני ילדים, ולא הרגתי אותם או משהו, פשות החיים היו אכזרים איתי ולא עשיתי שום רע לאף אחד. לא הייתי צריכה מאמץ מיוחד כדי להחשף לכתבה כי תמיד הייתי במחשבה הזו שלא להתבייש מעברי כי אין, ממש אין על מה. אבל ברור שזה עניין של אופי וכל אחת רואה את זה אחרת. נשיקות חמות לכולכן מאחלת שלכולנו יהיה טוב מעכשיו ולתמיד. נ.ב. אני מחר נוסעת ל-4 ימים לאילת אז אם אני לא עונה למסרים אל תכעסו, לא יכולה לראות אותם.
כמה מילים כדי להגיד לכן תודה על המחמאות שקיבלתי לגבי הכתבה בלאישה. גם רציתי לכתוב כמה מילים לגבי החשיפה. אכן מספר לא מבוטל ממכן אמר :"כל הכבוד על החשיפה". האמת שאף פעם לא הרגשתי שאני צריכה להתבייש או להסתיר מה שקרה לי. זאת הסיבה גם שהתנאי של הכתבת התאימה לי: שם ותמונה... טוב בלי תמונה היה יכול להיות גם טוב בשבילי.